ایلقار نیوز: ناصر عتباتی دقایقی پیش اظهار کرد: ما به جد پیگیر پرونده هستیم و بنده شخصاً به این پرونده ورود پیدا کردم و قطعا با همکاری نیروی انتظامی تلاش میکنیم تا عوامل ناامنی دیروز در بیمارستان سبلان و فاطمی اردبیل را دستگیر کنیم.
وی عنوان کرد: دادستانی به هیچ وجه اجازه نخواهد داد تا کوچکترین ناامنی زمینه نارضایتی مردم را فراهم کند و قطعا با عوامل حادثهای که دیروز در بیمارستان سبلان و فاطمی اردبیل رخ داده برخورد خواهیم کرد.
عتباتی با قدردانی از اطلاعرسانی این حادثه و پیگیری پرونده از طریق برخی از رسانهها گفت: بنده از دیروز و به محض وقوع این حادثه پیگیر پرونده و دستگیری عوامل حادثهساز در این ماجرا بودیم و سعیمان بر این است تا با برخورد قاطع با چنین رویدادهای تلخی جلوی تکرار چنین حوادثی را بگیریم.
دادستان عمومی و انقلاب اردبیل ادامه داد: قطعا با دستگیری همه عوامل دخیل در این ماجرا مردم را بیشتر در جریان علل و عوامل این حادثه و برخورد با افراد شرور قرار خواهیم داد.
در حادثه دیروز که در بیمارستان سبلان و فاطمی اردبیل رخ داد به دلیل دعوای طایفهای و مصدومیت عدهای از افراد شرور در بیمارستان سبلان و فاطمی اردبیل ناامنی ایجاد کرده و با مجروح کردن تعدادی از پرسنل و رعب و وحشت در بیمارستان از صحنه حادثه پا به فرار گذاشتند که با همت و تلاش نیروی انتظامی و دستگاه قضایی تعدادی از آنها تاکنون شناسایی و دستگیر شدند.
انتهای پیام /فارس