باغداران مراقب سرمازدگی بهاره باشند

بهشتی به نام جهنم دره در دامنه سبلان

اجاره سوئیت در مشکین شهر

ساختار کشور با مشکل تمرکزگرایی روبروست

زندان مشکین شهر دیگر جوابگو نیست

۱۰ کیلوگرم مواد مخدر در مشگین‌شهر کشف و ضبط شد

تعرفه‌های نامتعارف و داد اهالی مشگین‌شهر

افزایش سرعت وزش باد در اردبیل/بارش برف در ارتفاعات انتظار می رود

توسعه و محرومیت‌زدایی روستاها در اولویت قرار گیرد

گردشگری مشکین شهر باید ها و نبایدها

تعرفه گاز در مشگین‌شهر باید تغییر یابد

هتل‌ ساوالان مشگین‌شهر در اختیار افراد بی‌سرپناه قرار گرفت

کد خبر: 1838 | تاریخ انتشار: 20:53:31 - جمعه 23 آبان 1393 | بدون نظر | |

امام جمعه مشگین شهر:

شهر پایداری مردم ایران برگرفته از فرهنگ عاشوراست

ایلقار نیوز: حجت الاسلام رضا با وقار در خطبه های نماز جمعه مشگین شهر با تبیین نقش فرهنگ عاشورا در زمینه های مختلف ، عشق و علاقه روز افزون جوانان به مکتب عاشورا را بیانگر 81385894-6075819جوشش خون حسین (ع) در تمام قرون و اعصار ذکر کرد.

وی بیان کرد: عزت و عظمت کنونی اسلام و مسلمانان بر گرفته از فرهنگ عاشورا بوده و ایثارگری ، عبودیت ، ولایت مداری ، ولایت محوری ، آزاد منشی ، تحول فکری و اخلاقی جامعه و ترویج فرهنگ نماز از برکات خون سید الشهدا (ع) است.

او اظهار کرد: امام حسین (ع) با همخوانی رفتار ، گفتار و عمل موجب ارتقای فرهنگ عمومی جامعه شده و باید این فرهنگ روز به روز در جامعه ترویج و نهادینه شود.

خطیب جمعه مشگین شهر در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نامه اخیر اوباما به رهبر معظم انقلاب اعتراف غیر مستقیم اوباما به شکست ائتلاف ضد داعش ، بی اعتنایی آمریکا به هم پیمانان عرب خویش و انحراف افکار عمومی از روند مذاکرات هسته ای را سه نکته اساسی و در خور تعامل این نامه دانست.

گرامیداشت هفته کتاب و کتابخوانی و دعوت از دولتمردان به ترویج فرهنگ کتابخوانی از دیگر بیانات امام جمعه مشگین شهر بود.

انتهای پیام/ایرنا

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است

ارسال نظر

نظراتی که حاوی توهین و تضییع حق بوده یا ضعیف و دارای بار حقوقی باشد، تائید نخواهند شد


آخرین اخبار