اجاره سوئیت در مشکین شهر

ساختار کشور با مشکل تمرکزگرایی روبروست

زندان مشکین شهر دیگر جوابگو نیست

۱۰ کیلوگرم مواد مخدر در مشگین‌شهر کشف و ضبط شد

تعرفه‌های نامتعارف و داد اهالی مشگین‌شهر

۳۰ هزار پرونده با مصالحه در اردبیل مختومه شده است

تحقق ۹۰ درصدی برنامه‌های ابلاغی اداره استاندارد اردبیل

افزایش سرعت وزش باد در اردبیل/بارش برف در ارتفاعات انتظار می رود

توسعه و محرومیت‌زدایی روستاها در اولویت قرار گیرد

گردشگری مشکین شهر باید ها و نبایدها

تعرفه گاز در مشگین‌شهر باید تغییر یابد

هتل‌ ساوالان مشگین‌شهر در اختیار افراد بی‌سرپناه قرار گرفت

کد خبر: 2951 | تاریخ انتشار: 10:42:32 - شنبه 22 آذر 1393 | بدون نظر | |

خلیل آقایی قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی خبر داد

پرداخت 1550 میلیارد تومان برای توسعه مکانیزاسیون

خلیل آقایی عصر امروز در نشست با رئیس سازمان جهاد کشاورزی اردبیل اظهار کرد: با هدف خرید و تحویل تراکتور، کمباین و سایر ادوات کشاورزی مورد نیاز علاوه بر رقم یاد شده 900 میلیارد تومان از طریق خط اعتباری در اختیار کشاورزان قرار می‌گیرد تا توسعه این بخش اتفاق بیفتد.

وی تصریح کرد: ما در عرصه کشاورزی و در برخی از محصولات در سال‌های اخیر به شکل بی‌رویه به دلیل بی‌توجهی به حوزه تولید شاهد واردات بی‌حدی بودیم به طوریکه در اواخر دولت گذشته سیاست وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر واردات بود.

قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه امروز با تقویت تولید داخل هیچ نیازی به واردات به ویژه در مرکبات و میوه نداریم، گفت: به رغم سرمازدگی باغات در برخی از استان‌ها به اندازه کافی حتی بیشتر از نیاز مردم کشورمان در ایام پایانی سال میوه داخلی ذخیره‌سازی شده و حتی آماده صادرات به کشورهای دیگر هستیم.

آقایی در مورد شایعات کمبود سم و کود در کشور افزود: زیر 50 درصد نیاز مصرف جهانی کشاورزان ما کود و سم استفاده می‌کنند و بیشتر محصولات به ویژه در حوزه باغات بدون کود و سم و به شکل طبیعی، ارگانیک و سالم انجام می‌شود.

محصول کشاورزی وارداتی نداریم

قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی با انتقاد از ادغام دو معاونت باغبانی و زراعت در دولت گذشته بیان کرد:‌ این ادغام سبب شد تا حوزه باغبانی تحت سیطره زراعت قرار گیرد و بر اثر غفلت و بی‌توجهی بخش باغبانی ما نتوانسته رشد سالانه خوبی را داشته باشد.

آقایی مدعی شد: امروز هیچ محصول کشاورزی وارداتی نداریم و سیاست وزارت جهاد کشاورزی حمایت از صادرات محصولات است به طوریکه ما از صادرات دام زنده و سبک با تأیید نظارت دامپزشکی به خارج از کشور و محصولات گلخانه‌ای حمایت می‌کنیم و هیچ محدودیتی در این زمینه وجود ندارد.

وی ضرورت احداث سردخانه‌ها و صنایع تکمیلی را با پرداخت تسهیلات بخش کشاورزی یادآور شد و اضافه کرد: در پرداخت خسارات کشاورزان متأسفانه رویکرد سازمان مدیریت بحران که فلسفه شکل‌گیری آن رسیدگی به حادثه زلزله شده مانع از آن است تا به خسارت‌دیدگان حادثه کشاورزی بتوانیم از ردیف خاص رقمی را پرداخت کنیم.

آقایی تضعیف صندوق بیمه کشاورزی را در سال‌های گذشته یک ایراد و انتقاد واقعی برشمرد و گفت: برخلاف سال‌های گذشته این حوزه هم در سال‌جاری و هم سال آینده ردیف اعتباری دارد و با اصلاح قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت و همچنین بررسی لایحه رفع موانع تولید در مجلس امیدواریم ضعف‌ها و کاستی‌های احتمالی برطرف شود.

کارکنان جهاد کشاورزی پایین‌تری حقوق را در ایران دریافت می‌کنند

قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی به مطالبات کارکنان جهاد کشاورزی و ضرورت ارتقاء پایه حقوق آنها اشاره کرد و افزود:‌ کارکنان جهاد کشاورزی پایین‌ترین حقوق و مزایا را در بین تمامی دستگاه‌ها و سازمان‌ها دریافت می‌کنند.

وی از افزایش 35 درصدی حقوق و مزایای کارکنان جهاد کشاورزی براساس قانون خدمات کشوری خبر داد و تصریح کرد: امیدواریم در این زمینه هر چه سریع‌تر موانع و مشکلات برطرف شود.

پتروشیمی اردبیل آلودگی به همراه دارد

معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور مجلس با بیان اینکه در بین همه استان‌های کشور استان اردبیل جایگاه خاص و توانمندی ویژه در بخش کشاورزی دارد، اظهار کرد: از بین بخش‌های کشاورزی، صنعت و گردشگری همه مسئولان باید اولویت خود را به بخش کشاورزی و صنایع وابسته به آن کنند.

وی مدعی شد: وجود کارخانه‌هایی همچون پتروشیمی در اردبیل آلودگی به همراه می‌آورد و نمی‌تواند در مسیر توسعه این استان یک گام اساسی و جدی باشد در حالی که غفلت از بخش کشاورزی به ویژه زراعت، باغ و دام خسارت جبران‌ناپذیری را به همراه دارد.

آقایی پیگیری طرح‌های مختلف کشاورزی و اجرایی شدن آن را نیازمند هم‌افزایی بیشتر در حرکت‌ها و برنامه‌ریزی‌ها دانست و از مسئولان ارشد استان خواست در توجه ویژه به بخش کشاورزی دچار غفلت نشوند.

انتهای پیام فارس

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است

ارسال نظر

نظراتی که حاوی توهین و تضییع حق بوده یا ضعیف و دارای بار حقوقی باشد، تائید نخواهند شد


آخرین اخبار