باغداران مراقب سرمازدگی بهاره باشند

بهشتی به نام جهنم دره در دامنه سبلان

اجاره سوئیت در مشکین شهر

ساختار کشور با مشکل تمرکزگرایی روبروست

زندان مشکین شهر دیگر جوابگو نیست

۱۰ کیلوگرم مواد مخدر در مشگین‌شهر کشف و ضبط شد

تعرفه‌های نامتعارف و داد اهالی مشگین‌شهر

۳۰ هزار پرونده با مصالحه در اردبیل مختومه شده است

تحقق ۹۰ درصدی برنامه‌های ابلاغی اداره استاندارد اردبیل

افزایش سرعت وزش باد در اردبیل/بارش برف در ارتفاعات انتظار می رود

توسعه و محرومیت‌زدایی روستاها در اولویت قرار گیرد

گردشگری مشکین شهر باید ها و نبایدها

کد خبر: 4363 | تاریخ انتشار: 15:59:43 - سه‌شنبه 30 دی 1393 | بدون نظر | |

معاون استاندار اردبیل:

اتوبان اردبیل – مشگین‌شهر سال آینده افتتاح می‌شود

ایلقار نیوز: علی آذرنژاد پیش از ظهر امروز در جلسه بررسی مشکلات طرح‌ها و پروژه‌های عمرانی در اردبیل اظهار کرد: مابقی عملیات اجرایی این اتوبان که نیاز به تکمیل در فازهای مختلف دارد طی دو سال آینده آماده شده و بهره‌برداری از آن صورت می‌گیرد تا این مسیر به یک راه ارتباطی ایمن تبدیل شود.IMG19384483

وی گفت: پروژه ‌راه‌آهن اردبیل به عنوان آرزوی دیرین مردم استان بوده و سعی و تلاش ما در تکمیل و راه‌اندازی هر چه سریع‌تر آن است.

آذرنژاد ادامه داد: از 23 کیلومتر تونل تاکنون 16 کیلومتر حفاری شده و این پروژه با 9 قطعه در حال اجرا است.

معاون امور عمرانی استاندار اردبیل یادآور شد: 48 میلیارد تومان برای سال آینده تامین اعتبار شده که کمیسیون تلفیق مجلس رقم آن را تا 170 میلیارد تومان افزایش داده است.

آذرنژاد با بیان اینکه برای تکمیل این پروژه به یک‌هزار و 200 میلیون تومان اعتبار نیاز داریم، تصریح کرد: تاکنون برای احداث راه‌آهن اردبیل 345 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شده است.

این مسئول از احداث باند کندروی محور بران – پارس‌آباد به سمت اردبیل و همچنین سرچم – فیروزآباد و کمربندی بیله‌سوار و راه اصلی رضی امیرکندی خبر داد و خاطرنشان کرد: به برکت سفر رئیس جمهور برای تکمیل این پروژه‌ها منابع اعتباری مناسب پیش‌بینی شده است.

وی اردبیل را از استان‌های با رخداد پدیده‌های طبیعی متعدد یاد کرد و ادامه داد: سیل در شمال و جنوب استان همواره خساراتی را بر جای گذاشته که به برکت سفر رئیس جمهور اعتبارات اردبیل در این بخش 20 برابر شده و به 82 میلیارد تومان افزایش یافته است.

معاون امور عمرانی استاندار اردبیل در مورد خرید نردبان 56 متری برای شهرداری و سازمان آتش‌نشانی که شهرداری ناتوان از خرید آن بود در قالب این تسهیلات خبر داد و اضافه کرد: بیش از 4 میلیارد و 400 میلیون تومان برای خرید نردبان، تشک و وسایل غواصی به شهرداری اختصاص یافته است.

 آذرنژاد در پایان سخنان خود پروژه‌های مشارکتی شهرداری را 680 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: برای توسعه فضای سبز بیش از مقدار تعیین شده در طول سال توسعه فضای سبز اتفاق افتاده و شهرداری جهت تامین منابع آب مورد نیاز آنها  اقدامات خوب و مفیدی را انجام داده است.

انتهای پیام/ فارس

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است

ارسال نظر

نظراتی که حاوی توهین و تضییع حق بوده یا ضعیف و دارای بار حقوقی باشد، تائید نخواهند شد


آخرین اخبار