ایلقار نیوز:به مناسبت پنجم اسفند ماه سالروز تولد خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس جشن باشکوهی با حضور جمع کثیری از مهندسان شهرستان مشگین شهر و رئیس نظام مهندسی استان اردبیل در محل سالن الزهرا شهرستان برگزار شد.
در این مراسم مهندس فرضعلیزاده رئیس نظام مهندسی شهرستان مشگین شهر در سخنانی خطاب به مردم و مسئولان این شهرستان گفت: نهندسان و نظام مهندسی از جمله ظرفیت ها و قابلیت هایی هستند که می بایست مورد توجه قرار گرفته و در راستای توسعه و پیشرفت شهرستان از این ظرفیت ها استفاده شود لذا از مسئولین شهرستان انتظار می رود در اجرای طرح ها و پروژه ها مختلف در جهت توسعه این شهرستان از این قابلیت ها استفاده شود.
دکتر فرید صالحین رئیس نظام مهندسی استان ادربیل در این مراسم ضمن گرامی داشت این ایام، مهندسان را عامل توسعه و اجرای دقیق پروژه ها عنوان کرد و گفت: با اجرای طراح ها و پروژه ها به صورت مهندسی شده می تواند هر گونه مشکل در طراحی و اجرا را به نحو احسن و زیبا توسط مهندسان عملیاتی کرد.
در ادامه مراسم محمد تقی آهنگران معاون فرماندار مشگین شهر با بیان اینکه به همت مهندسان شهرستان ساخت و ساز در این شهرستان به صورت اصولی و مهندسی شده اجرا می شود خاطر نشان کرد: در صورت ادامه این روند رشد شهرستان مشگین شهر شاهد تغییر و تحول اساسی در عرصه ساخت و ساز و زیبا سازی شهر خواهد بود.
وی تاکید کرد: با جلوگیری از ساخت و ساز بی رویه در حاشیه شهرها و روی آوری به نظام مهندسی در اجرای طرح شاهد ساخت و ساز کیفی و اصولی در این شهرستان خواهیم بود.
گفتنی است این مراسم به همت نظام مهندسی شهرستان و جمعی از شرکت های فعال مشگین شهر برنامه ریزی و اجرا شده بود و در این مراسم برنامه های مختلف فرهنگی اجرا و در پایان مراسم از جمعی از مهندسان شهرستان با اهدای جوایز تجلیل به عمل امد.
لازم به ذکر است، پنجم اسفند، سالروز تولد خواجه نصیر الدین توسی، دانشمند بزرگ ایرانی به عنوان روز مهندس نام گذاری شد
انتهای پیام/مشکین رسا