خسارت ۲ هزار میلیارد تومانی بلایای طبیعی در مشگین‌شهر

معرفی روستای «موئیل» مشگین‌شهر برای ثبت جهانی در یونسکو

تجلیل از ۲۴ اثر برتر در هنرواره «عباس زمان» در مشگین شهر

مرکز هوشمند ترافیک مشگین‌شهر با اختصاص ۱۵۰ میلیارد ریال راه اندازی می شود

بقعه شیخ حیدر مشگین‌شهر نماد معماری ایلخانان

چرای زودهنگام ویرانگر مراتع استان اردبیل

موزه خصوصی نگارخانه اسناد تاریخی در مشگین‌شهر افتتاح شد

دستگاه‌های اجرایی اردبیل در تبیین موازین حجاب کوشا باشند

نسخه الکترونیکی شماره 107 دوهفته نامه ایلقار

طرح آبرسانی مشگین شهر نیازمند هفت هزار میلیارد ریال اعتبار است

سدهای نیمه‌خالی شهرستان مشگین‌شهر؛ تنش آبی در کمین است

«پویش همدلی» همزمان با عید فطر در اردبیل اجرا می‌شود

کد خبر: 6869 | تاریخ انتشار: 12:10:45 - یکشنبه 23 فروردین 1394 | بدون نظر | |

در اعتراض به اعمال عربستانی‌ها

انصراف خودجوش از سفر به عربستان در اردبیل آغاز شد

ایلقار نیوز مدیر حوزه علمیه‌ استان اردبیل عصر امروز در نامه‌ای به نماینده بعثه مقام معظم رهبری در استان، در اعتراض عملی به جنایت سعودی‌ها در جده از سفر به 13920228000557_PhotoAعمره رجبیه و مدیریت کاروان انصراف داد.

حجت‌الاسلام مهدی نوروزی با تسلیت هتک حرمت زائران به محضر امام زمان (عج)، بر انصراف خود از سفرهای بعدی نیز تا بازگشت حرمت به حریم حرمین شریفین و مجازات جانیان حادثه تاکید کرده است.

حوزه علمیه استان اردبیل در این نامه هتک حرمت ضیوف‌الرحمن و زائران نبی مکرم اسلام و ائمه مظلوم بقیع و ام‌الائمه حضرت زهرا (س) و نا‌امن کردن مسجدالنبی و حریم امن الهی را حضور قدسی آن حضرات معصوم، مولایمان امام عصر (عج)، ولی امر مسلمین و مسلمانان جهان تسلیت عرض کرده و تمسک می‌کنم به آیه شریفه «الَّذِینَ إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِیبَةٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ» ﺁﻧﻬﺎ ﻛﻪ ﻫﺮ ﮔﺎﻩ ﻣﺼﻴﺒﺘﻰ ﺑﻪ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺳﺪ ﻣﻰ‌ﮔﻮﻳﻨﺪ: ﻣﺎ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺧﺪﺍ ﻫﺴﺘﻴﻢ ﻭ ﺑﻪ ﺳﻮﻯ ﺍﻭ ﺑﺎﺯ ﻣﻰ‌ﮔردیم (بقره 156)

و خطاب خداوند متعال به مشرکین مکه در سوره توبه را دوباره به آنان یادآوری می‌کنم: «أَجَعَلْتُمْ سِقَایَةَ الْحَاجِّ وَعِمَارَةَ الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ کَمَنْ آمَنَ بِاللَّهِ وَالْیَوْمِ الْآخِرِ وَجَاهَدَ فِی سَبِیلِ اللَّهِ لَا یَسْتَوُونَ عِندَ اللَّهِ وَاللَّهُ لَا یَهْدِی الْقَوْمَ الظَّالِمِینَ» ﺁﻳﺎ ﺳﻴﺮﺍﺏ ﻛﺮﺩﻥ ﺣﺠﺎﺝ ﻭ ﺁﺑﺎﺩ ﺳﺎﺧﺘﻦ ﻣﺴﺠﺪ‌ﺍﻟﺤﺮﺍم ﺭﺍ ﻫﻤﺎﻧﻨﺪ (ﻋﻤﻞ) ﻛﺴﻰ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩﻳﺪ ﻛﻪ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﻭ ﺭﻭﺯ ﻗﻴﺎﻣﺖ ﺁﻭﺭﺩﻩ ﻭ ﺩﺭ ﺭﺍﻩ ﺍﻭ ﺟﻬﺎﺩ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ، (ﺍﻳﻦ ﻫﺮ ﺩﻭ) ﻫﺮﮔﺰ ﻧﺰﺩ ﺧﺪﺍ ﻣﺴﺎﻭﻯ ﻧﻴﺴﺘﻨﺪ ﻭ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﮔﺮﻭﻩ ﻇﺎﻟﻤﺎﻥ ﺭﺍ ﻫﺪﺍﻳﺖ ﻧﻤﻰ‌ﻛﻨﺪ.( توبه 19)

وی متذکر شد: خود را در غم و اندوه این جنایت ننگین با قربانیان حادثه و خانواده آنان و خصوصاً پدران مکرمشان شریک دانسته و به استحضار می‌رسانم، قرار بود در تاریخ پنجم اردیبهشت ماه سال 94 به عنوان روحانی کاروان در خدمت زائران شرکت آرتاویل گشت اردبیل برای زیارت پیامبر اعظم و ائمه بقیع و انجام عمره رجبیه مشرف شوم ولی با عذرخواهی از زائران و عوامل کاروان، انصراف خود را از این سفر و سفرهای بعدی تا بازگشت حرمت به حریم حرمین شریفین و مجازات جانیان حادثه اعلام می‌دارم تا شاید التیامی کوچک باشد برای این درد بزرگ.

نوروزی بیان کرد: مجدد از دیار شهدای بزرگ و غیور ایران سلام و درود می‌گویم بر ساحت مقدس نبی اکرم (ص) و ارواح تابناک ائمه غریب بقیع و روح اطهر فاطمه (س) و بوسه می‌زنم بر بازوان مدافعان حرم‌های مطهر ائمه مدفون در عراق و مدافعان حرم بی‌بی زینب و عرض می‌کنم «یا لیتنی کنت معکم و افوض فوضا عظیما.»

بی‌شک وعده الهی حق است و منتقم حقیقی می‌آید و داد ستمدیدگان را چه در جده و چه در عراق، یمن و سوریه از بیدادگران وهابی و دنباله‌های داعشی آنان می‌ستاند.

انتهای پیام/

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است

ارسال نظر

نظراتی که حاوی توهین و تضییع حق بوده یا ضعیف و دارای بار حقوقی باشد، تائید نخواهند شد


آخرین اخبار