ایلقار نیوز:مظلومی شهردار مشگین شهر از نصب گلدانهای تزئینی در خیابانهای سطح شهر خبر داد و افزود : گلدانهای تزئینی توسط واحد فضای سبز و زیباسازی شهرداری طراحی و ساخته شده است و از این بابت توانستیم در هزینه های اضافی صرفه جویی نمائیم و این درحالی است که بسیاری از شهرداری ها اقدام به خرید این گلدانها از شرکت های سازنده محصولات تزئینی میکنند ولی ما با بهره گیری از نیروی انسانی اقدام به ساخت گلدانها نموده ایم .
وی گفت :در تلاش هستیم نصب گلدانهای تزئینی را در مرحله اول در خیابانهای اصلی و سپس سایر مسیرها را تعبیه نمائیم تا چهره مناسبی به شهر بدهیم .
عکس : بهزاد قاسمی
استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است
ممنون از طراح این گلدانهای زیبا و چشم نواز و تشکر از تیم شهرداری
با سلام و عرض ادب
آقای شهردار تشکر تشکر صمیمت و اداب را رواج دهید
جناب آقای مهندس مظلومی:
از طرز فکر و دید خوب شما به شهر سپاسگذاریم.
مبارک باشد از شهردار محترم تشکر میکنم
بدون هرگونه تعصب و اغراق مهندس مظلومی در این مدت کوتاه نشان دادند یک مدیر موفق وتوانمندی هستند برایشان آرزوی سبلامتی وموفقیت دارم
ایده ی بسیار زیبا و جالبی میباشد.آماااااا طولی نخواهد کشید که همه ی گل ها بدست جوانان بیکار یا کودکان دامن گیر مادر کنده خواهد شد.
آقای مهندس مظلومی تشکر ولی اگر مردم محترم مشگین شهر بگدارند این گلدان ها باقی بماند. سطل آشغال های پارک جنگلی که یادتون نرفته ؟
این یک واقعیتیه که باید قبول کنیم :
مردم شهر من با هر وسایلی که هر شهردار جهت زیبایی شهر و پارک در این مکان قرار دهند با آن مشکل دارند
مردم شهر من با وجود تابلوی یک طرفه از هر دو طرف پارک تردد میکنند ، حتی اگر پلیس راهنمایی و رانندگی هم وجود داشته باشد باز اقدام به دور زدن تا ورودی پارک میکنند تا بلکه بتوانند از پلیس اجازه بگیرند و مخالف جهت همه ماشین ها حرکت کنند (از بی سواد گرفته تا باسواد)
مردم شهر من آشغال ها را همراه با سطل آشغال می سوزانند
مردم شهر من با وجود تاکسی ها با با ماشین شخصی خود و به صورت تک سرنشین در شهر تردد میکنند و موجب ترافیک شدید در ساعات 6 الی 8 عصر در شهر می شوند
حتی افرادی که اصلا نیاز به وسیله نقلیه ندارند باز برای یک خرید کوچک با ماشین تردد میکنند
و ………………………………………………
در ظاهر طرح زیبا و خوبی به نظر می رسد اما اگر کمی واقع بینانه تر بررسی کنیم، این طرح و طرح های مشابه جزو طرح های زودبازده هستند. متاسفانه شهردارها (اغلب آنها) برای اینکه در بین افکار عمومی جایگاه خوبی برای خود بتراشند دست روی ظواهر شهر می گذارند و بودجه را صرف مواردی می کنند که در چشم مردم دیده شود. این عمل اغلب ناآگاهانه و بدون عمد صورت می گیرد. در حالیکه که به بستر سازی آن موارد اصلا توجهی نکرده و متعاقبا هزینه و بودجه در مدت کوتاهی تلف می شود. نمونه اش را می توان در پازل ریزی هایی دید که صرفا جنبه اقناع افکار عمومی را دارد. (البته بده و بستان هایی هم با پیمانکاران صورت می گیرد که مورد بحث بنده نیست) این پازل ریزی ها با هزینه ای تقریبی 60 هزار تومان در متر مربع انجام می شود و با یک حساب سرانگشتی متوجه خواهید شد که چه حجمی از بودجه برای این کار اختصاص داده شده است. در حالیکه شهر نیازمند موارد فوری تری است. بهداشت شهر را شاید بتوان اولین مورد عنوان کرد. وضعیت آسفالت معابر دومین مورد می تواند باشد. در حالیکه آسفالت ریزی ها صرفا به صورت لکه گیری است. اما بسیاری از خیابانهای شهر ما نیازمند آسفالت مجدد هستند. اما بودجه صرف رنگ آمیزی جداول می شود. البته که رنگ آمیزی نیز جزو نیازهای شهری است اما باید اولویت ها را بر اساس نیاز شهر سازماندهی کرد نه بر اساس مزیان اقناع افکار عمومی!
امیدواریم شهردار محترم با دیدی گسترده تر، تمرکز خود را روی زیرساختها قرار دهد. این زیرساختها کار فرهنگی می طلبد. دوستی در کامنت قبلی گفت مردم ما سطل زباله ها را آتش می زنند. باید گفت آری همین طور است اما چرا؟ آیا مردم ما بدذات هستند؟ مسلما اینطور نیست. مساله این است که مردم ما آموزش فرهنگی مناسب ندیده اند. وقتی مقابل شهرداری آشغال ریخته می شود، وقتی شهردار سابق درختان مقابل خانه خود را شبانه قطع می کند، وقتی ماموران شهرداری با اتومبیل شهرداری برای منزل خود نان و آذوقه می خرند نمی توان کار فرهنگی کرد. در ابتدا می بایست شهردار با اقتدار سیستم خود را اصلاح کند که کار چندان سختی نیست. سپس اقدام به فرهنگسازی در شهر کند.
ما نیز باید امیدوار باشیم …