بقعه شیخ حیدر مشگین‌شهر نماد معماری ایلخانان

چرای زودهنگام ویرانگر مراتع استان اردبیل

موزه خصوصی نگارخانه اسناد تاریخی در مشگین‌شهر افتتاح شد

دستگاه‌های اجرایی اردبیل در تبیین موازین حجاب کوشا باشند

نسخه الکترونیکی شماره 107 دوهفته نامه ایلقار

طرح آبرسانی مشگین شهر نیازمند هفت هزار میلیارد ریال اعتبار است

سدهای نیمه‌خالی شهرستان مشگین‌شهر؛ تنش آبی در کمین است

«پویش همدلی» همزمان با عید فطر در اردبیل اجرا می‌شود

حمایت از بخش خصوصی راهکار مؤثر بر جریان رشد تولید

ثبت ششمین ژئوسایت طبیعی

سرمای بهاره بیش از ۴۰ هزار میلیارد ریال به باغات مشگین شهر خسارت وارد کرد

باغداران مراقب سرمازدگی بهاره باشند

کد خبر: 6891 | تاریخ انتشار: 13:54:16 - سه‌شنبه 25 فروردین 1394 | 16 نظر | |

مشروح مناظره دیروزصادق زیباکلام؛ عباس زاده مشگینی؛

زیباکلام: نگرانی‌های غرب را برطرف کنیم/عباس‌زاده‌مشگینی:‌ تعهدات آمریکا ضمانت اجرایی ندارد

ایلقار نیوز: کرسی آزاداندیشی با موضوع تحلیل و بررسی دستاوردهای توافق سوئیس بعد از ظهر دوشنبه در سالن اجتماعات شهدای گمنام دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) استان قزوین برگزار شد.

در این برنامه که با حضور جمع زیادی از دانشجویان، اعضای هیئت علمی و دیگر دانشگاهیان به اجرا درآمد، صادق زیباکلام پژوهشگر، تحلیلگر سیاسی و مدرس دانشگاه و محمود عباس‌زاده‌مشگینی مفسر سیاسی، تحلیلگر امور استراتژیک و مدرس دانشگاه با یکدیگر به مناظره پرداختند.

عباس‌زاده در این مراسم اظهار کرد: بیانیه رسمی وزارت خارجه آمریکا در باره توافق‌های لوزان بسیار متفاوت از آن است که آقای ظریف نقل کرده است در این بیانیه حرفی از لغو تحریم‌ها وجود ندارد، فقط از عبارت “تخفیف تحریمی” استفاده کرده است آن هم بعد از اینکه ایران به تمام تعهداتش عمل کرد حال چنانچه آمریکا حتی به تعهدات خود پایبند نباشد مرجع و قدرتی برای اعتراض وجود ندارد؛ زیرا آمریکا دچار توهم ابرقدرتی است و خود را کدخدای دنیا می‌داند از طرف دیگر طبق قانون اساسی آمریکا قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل برابر قوانین فدرال آمریکاست و می‌توانند هر زمان که خواستند رئیس‌ جمهور را ملزم به وتو یا همان لغو آن بکنند.

وی افزود: فکت شیت ایرانی تاکنون منتشر نشده تا ببینیم حق غنی‌سازی ایران در بیانیه‌ها در نظر گرفته شده است یا نه؟.

عباس‌زاده‌مشگینی اضافه کرد: ما می‌خواهیم تکلیف تعهدات طرفین در خصوص مسائل مختلف خام و قابل تفسیر و سوء باقی نماند تا در سال‌های بعد نیز وقتی افراد دیگری مسئولیت‌ها را عهده‌دار شدند، بتوانند کار را ادامه دهند و گرفتار اختلاف‌برداشت‌ها نشوند.

این تحلیلگر امور استراتژیک بیان کرد: بدیهی است که حل مسئله از طریق مذاکره بهتر از درگیری و برخورد است اما باید دید که چه چیز قرار است به آمریکا داده شود و در ازای آن چه چیز قرار است از آنها گرفته شود؛ چرا که ما به ازای هر مذاکره در عالم واقع، بده و بستان است.

وی یادآور شد: من اعتقاد دارم پایه و مقدمات ورود به این وادی و مذاکره در فضای رقابتی انتخابات ریاست جمهوری خرداد ۹۰ یعنی پیش از آنکه دولت یازدهم رسماً عهده‌دار اداره امور کشور بشود، ریخته شد و دولت محترم با یک نگاه ملی و فراجناحی با این مسئله برخورد نکرد لیکن حالا که وارد شده‌ایم و سال هم سال همدلی و همزبانی دولت و ملت است باید همه کمک کنیم تا ان‌شاءالله دولت موفق شود و شرایط به نفع کشور پیش رود.

IMG_1478

عباس‌زاده‌مشگینی عنوان کرد: همان‌گونه که مقام معظم رهبری نیز فرمودند ما نه موافقیم و نه مخالف زیرا هنوز اتفاقی نیفتاده است، ما می‌گوییم پیگیری منافع کشور در روابط بین‌الملل و قراردادهای دوجانبه و چندجانبه شوخی‌بردار نیست به ویژه وقتی طرف مقابل خودش را در جایگاه ابرقدرت و قاضی و محکمه نیز می‌داند.

زیباکلام نیز در این برنامه گفت: علت واقعی مخالفت غربی‌ها با برنامه‌های هسته‌ای در ۱۲ سال گذشته مغفول مانده بود که همان سیاست ایران در خصوص نابود کردن رژیم صهیونیستی بود.

وی ادامه داد: هر روز از تقویم به یک مناسبت نامگذاری شده؛ اما روزی با عنوان بیانیه الجزایر در آن ثبت نشده است؛ زیرا زیاد نمی‌توان در خصوص این بیانیه سر خود را بالا گرفت و افتخار کرد.

این پژوهشگر و تحلیلگر سیاسی یادآور شد: در سال‌های جنگ نیز قطعنامه ۵۹۸ را زمانی امضا کردیم که چیزی به‌دست نیاوردیم و هر چه در داخل عراق به‌دست آورده بودیم مانند فاو و جزیره مجنون را نیز از دست دادیم؛ اما تا امروز حتی یک ریال غرامت دریافت نکرده‌ایم.

زیباکلام خاطرنشان کرد: علت تمام این مسائل آن است که نگاه‌ها به موضوعات مختلف، نگاه حاکمیتی بوده است و مردم در آن نقشی نداشته‌اند.

پژوهشگر و تحلیلگر سیاسی بیان کرد: با گذشت زمان به‌تدریج مشخص می‌شود که چه هزینه‌هایی بابت موضوع هسته‌ای پرداخت شد.

وی خاطرنشان کرد: سیاست دولت جدید بهره‌گیری سیاسی پوپولیستی از موضوع هسته‌ای نبوده و تمام هم و غم دولت و تیم مذاکره‌کننده جدید این است که نگرانی غرب در خصوص فعالیت‌های هسته‌ای ایران برطرف شود؛ زیرا پیش از این اعلام شده که ایران قصد نابودی رژیم صهیونیستی را دارد و نگرانی غرب از این است که ایران با دستیابی به سلاح‌های هسته‌ای بخواهد کشور دیگری را نابود کند.

زیباکلام اظهار کرد: بحران هسته‌ای، توطئه هسته‌ای یا پرونده هسته‌ای ایران از سال ۸۲ اواخر دولت خاتمی شروع شد و تا آن زمان ابعاد گسترده ای نداشت.

وی افزود: رویکرد اصلاح‌طلبان در آن دو سال کج‌دار و مریز بود؛ به‌گونه‌ای که ضمن پیش بردن فعالیت‌های هسته‌ای، طوری عمل شود که دنیا مقابل ما قرار نگیرد.

پژوهشگر و تحلیلگر سیاسی ادامه داد: تیرماه ۸۴ که محمود احمدی‌نژاد پیروز انتخابات شد، سیاست‌های جدیدی در خصوص موضوع هسته‌ای در پیش گرفت و سیاست‌های دوره پیشین را خیانت عنوان کرد. احمدی‌نژاد با صدای بلند اعلام کرد که سیاست دو سال پیش کنار گذاشته شده و برنامه هسته‌ای را با تمام سرعت و توان به پیش می‌بریم و دنیا نیز هر کاری که می‌خواهد، انجام دهد.

پژوهشگر و تحلیلگر سیاسی اضافه کرد: به این ترتیب پرونده هسته‌ای ما که در آن دو سال در شورای حکام مانده بود به شورای امنیت در نیویورک رفت.

وی بیان کرد: ایران در آن سال‌ها به آمریکا اعلام کرده بود که هر کاری از دستتان برمی‌آید انجام دهید و آن قدر قطعنامه بدهید تا قطعنامه‌دان شما پاره شود.

رئیس‌جمهور وقت در آن سال‌ها می‌گفت که ما از ابتدای انقلاب در تحریم بوده‌ایم و تحریم که موجب پیشرفت ماست، سبب می‌شود که روی پای خود بایستیم.

وی اضافه کرد: در آن دوران می‌گفتند آمریکا به این دلیل با ما رابطه خوبی ندارد که ما مسلمان و آزاده هستیم و آمریکا نیز ایران را تحریم کرد.

وی ادامه داد: به‌اعتقاد احمدی‌نژاد موضوع هسته‌ای بهانه‌ای برای تحریم و فشار بود زیرا غرب می‌دانست که در سایه تحریم‌ها ایران به پیشرفت می‌رسد.

IMG_1476

پژوهشگر و تحلیلگر سیاسی عنوان کرد: همچنین رئیس‌جمهور وقت در سخنرانی خود ادعا کرد که پیشرفت موضوع هسته‌ای منجر به ایجاد ۲۵۰ رشته تولیدی و صنعتی در کشور می‌شود.

زیباکلام بیان کرد: من در آن سال‌ها نمی‌توانستم در خصوص موضوع هسته‌ای مقاله‌ای بنویسم اما در جمع دانشجویان مطالبی را مطرح می‌کردم و بارها از احمدی‌نژاد خواستم که دست‌کم تعدادی از این ۲۵۰ رشته را نام ببرد.

پژوهشگر و تحلیلگر سیاسی اضافه کرد: مشکل غرب با ما به دلیل این نیست که فعالیت‌های هسته‌ای از نظر علمی و رشد و توسعه فعالیت‌های اقتصادی، کشور را زیر و رو می‌کند زیرا کشورهایی نظیر برزیل، پاکستان و قرقیزستان نیز موضوع هسته‌ای را دارند اما کسی با فعالیت آنان مشکلی ندارد.

زیباکلام عنوان کرد: سیاست دولت جدید برعکس دولت پیشین، اعتمادسازی و از طریق کنترل، بازرسی و نظارت آنان و نه بهره‌گیری پوپولیستی از موضوع هسته‌ای است که این امر منجر به مذاکرات گسترده سیاسی شده است.

عباس‌زاده‌مشگینی افزود: اگر انرژی هسته‌ای ارزشی نداشت پس دلیلی ندارد که ۶ وزیر خارجه کشورهای قدرتمند دنیا از جمله آمریکا برای کم و زیاد کردن حتی یک عدد سانتریفیوژ چانه‌زنی کنند، به‌دلیل اهمیت استراتژیک موضوع هسته‌ای ایران است که رئیس‌جمهور کشوری مثل آمریکا برای مذاکرات وقت می‌گذارد و در داخل کشور خود با ایراد نطق یا صدور بیانیه از نتیجه مذاکرات به‌ عنوان دستاوردی بزرگ برای کشورش یاد می‌کند.

وی تصریح کرد: حرف ما این است که متاسفانه یک جناح در شرایط فعلی با انگیزه رقابت داخلی به مذاکرات نگاه می‌کند و نتیجه مذاکره و معامله روی دستاورد هسته‌ای کشور را که یک سرمایه ملی و مسئله ملی است به سرنوشت خود در انتخابات مجلس اسفند ۹۴ و انتخابات ریاست جمهوری بعد از آن گره زده است.

عباس‌زاده‌مشگینی اضافه کرد: وقتی یک جناح چنین نگاهی به مذاکره دارد و سرمایه هسته‌ای کشور را به عنوان سوخت موتور رقابت داخلی خود در اختیار گرفته است، بدیهی است که فضا را فضای تهدید و جنگ نشان دهد تا مذاکره با غرب و آمریکا را به عنوان یک دستاورد تاریخی برای مردم فاکتور کرده و صورت حساب بیاورد و در ازای این دستاورد بزرگ از مردم رای بخواهد و الا کسی با مذاکره و توافق و حل مسائل بین‌المللی کشور مخالف نیست.

این تحلیلگر امور استراتژیک بیان کرد: تجربه تاریخی و مواردی مانند لیبی، عراق و افغانستان نشان داده و اثبات کرده است که شیوه آمریکا مستأصل کردن حریف است آنها اگر قصد عملی کردن تهدید نظامی داشته باشند اول کشور مقابل را ضعیف و مستاصل و اسقاط می‌کنند و به تعبیری به زمین سوخته وارد می شوند شرایط و منافع آنها ایجاب نمی‌کند که با یک کشور سر پا وارد درگیری نظامی شوند، آن هم کشوری مثل ایران که برای آمریکا قدرت نظامی بومی و ناشناخته و کابوس است و دارای قدرت و نقش هؤمونیک در منطقه است.

وی افزود: آنها با بهانه‌هایی مانند پرونده هسته‌ای می‌خواهند کشور ما را ضعیف کنند و زیرساخت‌های هسته‌ای کشور را هم به عنوان یک امتیاز استراتژیک برچینند در چنین شرایطی است که تازه می تواند گزینه نظامی را درباره ایران بررسی کنند.

وی تصریح کرد: چرخه صنعت هسته‌ای از مرحله معدن و اکتشاف و استخراج و تبدیل به کیک زرد و غنی‌سازی و ساخت میله‌های سوخت برای نیروگاه و تولید آب سنگین و غیره در کشور ما به صورت بومی تکمیل شده است نهادینه شدن و پایداری همین صنعت فی‌نفسه از نظر امنیتی و نظامی شرایط باز دارندگی ایجاد می کند کشوری که تکنولوژی غنی‌سازی و چند نیروگاه فعال داشته باشد دیگر نمی‌توان آن کشور را تهدید نظامی کرد شوخی کردن با یک کشور دارای صنعت هسته‌ای یعنی آلوده کردن یک منطقه‌ای وسیعی از دنیا و این یعنی بازدارندگی.

عباس‌زاده‌مشگینی تاکید کرد: برای فعالیت و پیشرفت اقتصادی و توسعه، بهروزی و سعادت یک ملت “ثبات و پایداری سیاسی و امنیتی” شرط نخست است و کشوری که فناوری هسته‌ای داشته باشد و آن را بومی کند، به خودی خود یکی از مهمترین مولفه‌های بازدارندگی و ثبات امنیتی را در اختیار دارد.

مفسر سیاسی و تحلیلگر امور استراتژیک عنوان کرد: کشوری مانند ژاپن که ده‌ها نیروگاه اتمی دارد، به خودی خود بازدارنده است و هیچ‌گاه مهاجمی نمی تواند به این آسانی چنین کشوری را تهدید نظامی کند چون تشعشعات و خطرات احتمالی آن دامن مهاجم را هم می گیرد.

وی خاطرنشان کرد: از همین رو پیشرفت هسته‌ای در ایران ثبات، امنیت و صلح پایدار را به دنبال دارد.

این فعال سیاسی خاطرنشان کرد: زبان دیپلماسی، زبان بده و بستان است و باید دید که چه چیزی به حریف واگذار می‌شود و چه چیزی از آن به‌ دست می‌آید.

وی افزود: کشوری که مذاکره می کند تا یک چیزی را به دست بیاورد نباید در مقابل حریف خودش را محتاج به آن چیز نشان دهد نباید برگه ای که دست دشمن است آن قدر موثر جلوه کنید که حریف هم در دادن آن هی ناز کرده و قیمت را بالا ببرد ما می‌گوییم تحریم‌هایی که برگه آن دست حریف است ولو برای اقتصاد ما محدود کننده و مضر است لیکن ما می توانیم در شرایط تحریم هم کشور را اداره کنیم و اقتصاد خود را به پیش ببریم و تهدید را تبدیل به فرصت بکنیم آیا این موضع و مطالبه در داخل کشور قدرت چانه‌زنی و مانور مذاکره‌کنندگان محترممان را برای کسب امتیاز از حریف بالا نمی‌برد؟

عباس‌زاده‌مشگینی بیان کرد: شما اگر برگه های موجود در دست حریف را بزرگ نمایی کنید طبیعی است که طرف برایت گران حساب خواهد کرد متاسفانه برخی‌ها برای اینکه در رقابت داخلی از مردم خود امتیاز و رای بیشتری بگیرند قیمت برگه های دست حریف بین‌المللی را بالا می‌برند، بعضی از جریانات و رسانه‌ها و افراد در توصیف شخصیت‌ اعضاء تیم مذاکره کننده از جمله آقای ظریف هی مبالغه می کنند و با شخصیت هایی مثل مرحوم مصدق مقایسه می‌کنند خوب اعضای تیم مذاکره‌کننده از بچه‌های خوب ملت ایران و عزیز و محترم هستند و همه وظیفه داریم حمایت کنیم اما اصولا خود آقای ظریف هم باید واقف باشند که این پیام‌های تبریک و شوهای خیابانی و مبالغه در تعریف و تمجید از ایشان که صد البته محرک‌های سیاسی معطوف به انتخابات دارد سم خطرناکی در روند مذاکرات است و با این شیوه‌ها امتیاز گرفتن از حریف سخت می‌شود.

انتهای خبر/ فارس

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است


16 ديدگاه مطلب براي " زیباکلام: نگرانی‌های غرب را برطرف کنیم/عباس‌زاده‌مشگینی:‌ تعهدات آمریکا ضمانت اجرایی ندارد " ارسال شده است.

  1. اقایی گفت:

    اقای عباسزاده مشکینی شما لیاقت ریس جمهور شدن داری.سرمان رو بالا میگیریم و بهت افتخار میکنیم.ای فرزند ساوالان

  2. علی گفت:

    با سلام جای… و…. وسایرین در صندلی های مستمعین خالی بود کاش میرفتند ویچیزهایی یاد میگرفتند از ماست که بر ماست که قدر چنین سرمایه ای ندانسته ونمیدانیم احسن بر فرزند ساوالان

  3. جوادنصیری گفت:

    درتصویرجمعیت سالن راکه نگاه میکردم به این فکرمیکردم که مادرشهرمان چنین سرمایه بزرگی داریم اماتابه الان یک باردانشگاهای شهرما ایشان رادعوت نکردندودانشجویان شهرمان راازصحبتهاوارا ‌اندیشه های این فرزند فرزانه شان محروم ساختند. اب درکوزه وماتشنه لبان میگردیم.
    ‌‌

  4. فرهان88 گفت:

    حرف تازه ای نزده مگه چی شده شما تا دیروز استاد زیبا کلام را ضد ارزشها میدونستید چی شده با رییستان گفتگو انجام داده هم زیبا کلام مهم شده هم رییس شما همه مردم ایران وخیاو هم میدونند که امریکا هیچ موقع قابل اطمینان نبوده پس به فرزند سبلان بفرمایید که این دفعه خیاوی ها با دولت تدبیر وامید همزبان وهم دل خواهند بود . مهرهای اقای احمدی نزادیها سوخته…

    • فرهان 57 گفت:

      ساغ اول فرهان 88

      • سامان گفت:

        خیلی جالبه! یاد این مثل قدیمی افتادم:
        “پیشیهین الی اته چاتماز، دیر ویه دادی وریر!”
        هر وقت “رئیس” شما قدرت شرکت در یک همچین مناظره ای رو پیدا کرد، بیایید اینجا صغری کبری بچینید و برای هم لایک بزنید! :))

  5. اکبر رنجبر گفت:

    سلام خدمت دوستان و مدیریت سایت..اینجانب همیشه اقای عباسزاده رو به نوعی تخریب میکردم.اما امروز به خود میبالم که فرزندی به بلندای سبلان داشتیم و از همه چیز بیخبر بودیم.من از اقای عباسزاده شرمنده ام.اما بخداوندی خدا از امروز هر چه توان داشته باشم برای حمایت از ایشان بپا می خیزم..یاشاسین سبلان اوغلی یاشین .واقعا سرمان رو بالا نگاه داریم که شهرمان چین فرزندی دارد.خدا قوت مومن

    • تکم چی گفت:

      خخخخخخخ معلومه همیشه تخریب میکردین،میخواهید زیرکانه بزرگش کنید

    • احمدی نژاد گفت:

      اقای رنجبر!امروز اقای عباس زاده چه دسته گلی به اب داده است و یا کدام مدال را برسینه جنابعالی زده که از هول حلیم به دیگ افتاده اید.مواظب باش در دیگ خالی او نسوزی.

  6. انسان گفت:

    اقای رنجبر حرفهای عباسزاده را خاله بی سواد من هم میداند ولی امثال زیبا کلام خود را به خواب زده

  7. رسول مددی گفت:

    اقا فرهان اقاانسان با ان خاله بیسوادشان ،جان مادرتان پیشنهادی میدم نه نگید مناظره ای ترتیب بدیم میان شما ونه دکترزیباکلام.بایک کارشناس محلی خودمان ،انهم نه دردانشگاه بین المللی دریکی ازاین دانشگاههای درپیت روستای خودمان.بایک سالن پرنه تنهاباسی دانشجوواستاد.ببینم زیادنه فقط فقط دوجمله میتونی بلغورکنی.البته بنده قول میدم دم درخروجی برای پاک کردن تخم مرغ وگوجه ها ازسروصورتتان حضوربهم رسانم.

    • فرهان88 گفت:

      سلام اقای مددی این ادبیات نشان از تربیت و لیاقت شما ها درس گرفته از اربابان بگم بگم ها که کشور را ورشکست کردنند البته من شما را روستا زاده نمیدانم چون ادب و مهمان نوازی روستاییان بر همه ثابت شده در مورد مناظره ( شما مهره سوخته هستیید وبا این ادبیاتتون لیاقت مناظره کردننو ندارید بیا دیر نشده توبه کن ان گوجه وتخم مرغ هم برای خودت و دوستان نگهدار املت درست کنیید حیف نعمت خداست همین کارا را کردید ورشکست سیاسی شدید خدا را شکر…..

      • علی قره باغلاری گفت:

        با سلا م اقا فرخان نمیدونم این عباسزاده چه بدی در حق شما کرده که کار و زندگیت را ول کرده ونشستی فقط علیه ایشان مینویس در ضمن ایشون را با محمود احمدی نژاد اشتباه گرفتی بابا اون ریس جمهور بود ایشون مدیرکل .در ضمن انصاف داشته باش تو این کشور قلیلند افراد ی که جرات مناظره با صادق خان را داشته باشند در ضمن اینو بودن صادق انقده مغرور است که با هر کسی مناظره نمیکند کسی باید باشد که لا اقل هموزن اوباشد چرا افرادی مثل شما با هر دیدگاهی که باشید. به جای اینکه به داشتن چنین همشهری توانمندی افتخار کنید فقط تخریب ش میکنید همیشه در هر کاری انصاف داشته باشید اگه دشمن همباشید دانا باشید خودتون بهتر میدانید که هیچ کدام از کاندیداهای احتمالی توان مناظره یا حتی یک مباحثه عادی را با ایشون ندارند کاش افرادی مثل ایشون در شهرستانمان خیلیییی زیاد باشن تا اعتماد به نفس فرزندان وکودکانمان با دیدن چنین افرادی بیشتر شود وبه خود باوری برسند

        • فرهان88 گفت:

          جناب علی با عرض ادب اینجانب شخصیت اقای عباس زاده را دوست دارم انتقاد من از عملکرد دولت بهار است که اقای عباسزاده هم جزو این دولت بود من همیشه موفقیت همشهریانم را در هر منصبی که باشن ازخدا خواستم .من در این مدت 8 سال عذاب الهی کشیدم چرا چون ما ها و 77 ملیون جمیعت ایران سرنوشتمان در گره این دولت بود ایا به نظر شما این اقایون نمی توانستنند با ادبیات بهتر در دنیا حرف بزنند این همه جنجال افرینی چکار به روزگارمان اورد . ما از اول هم مرگ بر اسراییل میگوییم الان هم میگیم ولی هیچ موقع سازمان ملل صندلیهاش خالی نمیشد …بگذریم ..در دولت به اصطلاح (پاک) ببین چقدر بیت المال حیف میل شد حالا خودتان میدانیید اخه در این مدت موندم ما چه پیشرفتی داشتیم الان هم خودشونو زمین نذاشتن امدنند یک سایت دولت بهار درست کردنند دوباره میخواهنند فعالیت کنند ایا یک کسی باید باشه جلوی اینا وایسته یا نه اون هم ببین چه حرفهای مسخره ای در سال دولت و ملت .. البته این ارزویشون را به گور خواهند برد . عزیز دل خلاصه اقای عباس زاده بیاید یا خودشو جدا بکند یا که ما هم زورمان به گذاشتن کامنت و انتخاب افرادی هستنند که با دولت تدبیر امید هم سو باشد اینجانب به سخنرانیهای عباسزاده رفتم و احترام هم بهش دارم .انتقاد من بی ادبی نشه فقط خط فکری وسیاسی ایشانه.

          • سید سامان محمد گفت:

            فرهان 88،
            اولا ادبیات شما با کامنتهای قبلی در این کامنت بسیار متفاوت است و این موضوع جالبی است.
            دوماً، اگر واقعا دید وسیعی دارید، جناب عباس زاده رو با کارهای خودشون بسنجید نه با ترازوی احمدی نژاد!
            خودتون هم خوب می دونید که آقایون دولتیون اکثراً از اول انقلاب در زیر بیرق انقلاب در حال خدمت بوده و هستند و مثل یک تیم فوتبال بسته به سیاست کلی نظام جابجا می شن، یا شخصی به اون وارد و خارج می شه. پس اینکه بگیم شخصی در دوران شخصی دیگر خدمتی شایسته و سرشار از موفقیت ها انجام داده، ولی اون دولت در کل بد عمل کرده، در نتیجه اون شخص هم بد بوده، این نتیجه گیری شایسته نیست!

  8. علی قره باغلاری گفت:

    سلام فرخان اگه این جوری باشه شماها که الان ایت اله هاشمی را میپرستید باید تقبیحش کنید چون ایشون موقع ریاست جمهوری احمدی نژاد را به عنوان استاندار اردبیل انتخاب کرده بودند یا همین تدبیر نا امید وزیر خارجه احمدی نژاد را به عنوان ریس سازمان انرژی اتمی انتخاب کرده اند چطور ایشون که وزیر بوده تفکر احمدی نژاد ی ندارد واز طیف آنها نیست ولی شخصی مثل عباسزاده که مدیرکل ساده وپرکار بوده سردسته طیف انه کرده اید یک بار بگویید فقط میخواهید حاکم شهرستانباشید ومثل الان تو ادرات دیکتاتو ری مدیریت ایجاد کنید عباسزاده فرزند سبلان است وهر جا باشد مردم بهش افتخار میکنند تو هر پستی که باشد انصاف داشته باشید

ارسال نظر

نظراتی که حاوی توهین و تضییع حق بوده یا ضعیف و دارای بار حقوقی باشد، تائید نخواهند شد


آخرین اخبار