ایلقار نیوز : فرماندار مشکین شهر در جلسه کارگروه گردشگری که در تالار مجتمع گردشگری و ابدرمانی وله زیر برگزار گردید ضمن شاره به هدایت و حمایت سرمایه گذاران افزود در گذشته نگاه به گردشگری مشکن شهر کامل و جامع نبوده و اعتبارات تخصیص یافته بسیار ناچیز بود
اکثر آثار تاریخی در معرض نابودی قرارگرفته و در طول سالهای گذشته مورد بی توجهی کامل قرار گرفته اند
ابراهیم امامی با اشاره به توجه جدی به آثار تاریخی گفت اکثر آثار تاریخی در معرض نابودی قرارگرفته و در طول سالهای گذشته مورد بی توجهی کامل قرار گرفته اند از جمله کهنه قلعه که با نگاه غیر کارشناسی به آن در آستانه تخریب کامل قرارد ارد در حالی که این آثار تاریخی بیانگر فرهنک و هویت شهری ماست و وضعیت آثار میراث فرهنگی در حد قابل قبول نیست
امامی در رابطه با بودجه تخصیص یافته به بخش گردشگری مشکین شهر گفت : اعتباراتی که در سال گذشته در زمینه گردشگری جذب کردیم از میانگین اعتبارات 35 ساله در این بخش بیشتر است .
توجه جدی به مدل های خاص و جدید در گردشگری
امامی در بخش دیگری از سخنان خود رویکرد و توجه جدی به مدل های خاص و جدید در گردشگری را یادآورشد و اهتمام جدی مسئولان به گردشگری روستایی و عشایری ، هیجانی و استفاده از جاذبه های طبیعی ، بوم گردی و ورزشی را خواستار شد .
ابراهیم امامی افزود در زمینه جلب و جذب سرمایه گذاری باید تلاش شود چرا که طبق اصل 44 دولت از ورود بهسرمایه گذاری کلان منع شده است و در بحث صنعت امکان ورود دولت وجود ندارد .
وی افزود در کنار آسیبها و نگرانیها از جمله اثرات منفی فرهنگی و زیست محیطی باید در قالب طرح ها و نقشه راه گردشگری مورد توجه قرار گرفته و برطرف شود .
اتخاذ رویکرد جدید از طرف شهرداری شهرهای تابعه شهرستان
فرماندار مشکین شهر در ادامه خواستار اتخاذر رویکرد جدید از طرف شهرداری های شهرهای تابعه شهرستان شد و افزود شهرداران شهرهای تابعه باید در رابطه با گردشگری رویکرد جدیدی اتخاذ کنند وی افزود در خصوص اقامت مسافران یا ایجاد کمپ ها و اقامتگاه های موقتی می توان ضمن ایجاد رضایت در بین گردشگران منبع درآمدی نیز برای شهرداری ها ایجاد کرد و باید از این فرصت بوجود آمده به نحو شایسته استفاده کنند .
امامی با اشاره به طعم حضور شیرین گردشگران بین مردم و روحیه نشاط و شادابی بوجود آمده خواستار همگامی و همسویی روسای ادارات و نهادها در زمینه توسعه گردشگری شد .
تشکر ویژه از اصحاب رسانه
امامی ضمن تشکر و قدردانی از اصحاب رسانه ها که بدون غل و غش و با دید حمایتی وارد بحث شده اند گفت رسانه ها باید با دید حماتی به بحث گردشگری بپردازند تا زمینه حضور گردشگران در مشگین شهر فراهم شود .
شهروز حیدری رئیس میراث فرهنگی و گردشگری مشکین شهر : مشکل عمده گردشگری مشگین شهر بی برنامگی محض در دوره های گذشته
شهروز حیدری رئیس میراث فرهنگی و گردشگری مشکین شهر ضمن ارائه اطلاعاتی در رابطه با وضعیت گردشگری مشکین شهر مشکلات عمده گردشگری مشگین شهر را بی برنامگی محض در دوره های گذشته و نگاه پروژه ای به گردشگری دانست وی از دیگر مشکلات گردشگری کمبود ارتباط بین صاحب نظران و گردشگران دانست و لزوم استفاده از افکار و ایده های صاحب نظران و تعمل با انها را ضروری دانست .
شهروز حیدری عمده مشکلات را از دیدگاه عملیاتی نبود زیرساختهای مناسب از جمله مسیر های ارتباطی ، انرژی و نبود تابلو و سرویس های بهداشتی ، روشنایی و کمبود نیروی انسانی متخصص و ماهر در زمینه گردشگری دانست .
وی افزود توسعه گردشگری مشکین شهر بصورت چند جانبه انجام نگرفته است و باید ظرفیت گردشگری مشکین شهر در تمامی فصول بررسی گردد و این ظرفیت در مشکین شهر وجود دارد .
تاکید بر تهیه نقشه جامع گردشگری مشکین شهر
رئیس میراث فرهنگی مشکین شهر ضمن تاکید بر تهیه نقشه جامع گردشگری شهر گفت در این زمینه مطالعات آبدرمانی قوتورسویی به اتمام رسیده است و حوزه مسیر قینرجه در دست مطالعه است .
وی عدم سازگاری بانک اطلاعاتی را از دیگر مشکلات دانسته و افزود متاسفانه بانک اطلاعات گردشگری مشکین شهر وجود ندارد و یا در صورت وجود نیز این بانگ اطلاعاتی در ادارات متفاوت بوده وباید توسعه ارتباطات بین بخشی مورد توجه قرار گیرد .
شهروز حیدری ضمن اشاره به جداشدن صاحب نظران از بدنه دولت افزود مدیران در قبال تغییر مدیریت سنتی مقاومت کرده و از صاحب نظران کمتر استفاده می کنند
حیدری افزود اقداماتی که در حوزه گردشگری اتفاق افتاده است نیاز به همکاری شدید شهرداری ها و بخشداری های تابعه دارد و بدون همکاری انها زیر ساختهای لازم راه اندازی نخواهد شد
در سال 93 بیش از 30 میلیارد ریال به صورت مستقیم و یک میلیارد ریا ل به صورت غیر مستقیم جذب شده است
رئیس میراث فرهنگی در رابطه با اعتبارات تخصیص یافته در بخش گردشگری گفت در سال 93 بیش از 30 میلیارد ریال به صورت مستقیم و یک میلیارد ریا ل به صورت غیر مستقیم جذب شده است که بالاترین میزان اعتبار تخصیص یافته در استان است .
رئیس میراث فرهنگی ضمن اشاره به ظرفیت های گردشگری مشکین شهر استفاده از اقامت گاه های روستایی و مناطق ییلاقی را به عنوان الگوی توسعه در بازده زمانی کوتاه دانست و استفاده از ظرفیت های خانه های خالی موجود را در شهر یادآور شد .
حیدری عمده مشکلات گردشگران را سردرگمی از نبود تابلو های راهنمایی رانندگی و نظافت شهری و سرویس های بهداشتی دانست .
در ادامه این جلسه سرمایه گذاران ،میهمانان و خبرنگاران به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود در رابطه با مشکلات و چالشهای گردشگری پرداخته و خواستار حل موانع و مشکلات بخش گردشگری شدند.
رحمت انوری آذر : رحمت انوری آذر ضمن اشاره به مشکلات راه ارتباطی قینرجه و ملک سویی پیشنهاد داد در صورت امکان تا تکمیل راه از ازملات آسفالتهایی موقتا به عنوان روکش استفاده گردد و در زمینه برق رسانی به بخش هایی از قینرجه و همچنین ملک سویی و نظافت محیط مورد توجه جدی قرار گیرد.
عباسی نیا : مدیر عامل پروزه پل معلق استقبال مردم از این پروزه را بی نظیر و غافلگیر کننده دانست ئ گفت ما این حضور گردشگران و مردم مشگین شهر را ارج می نهیم و تمام تلاش خود را بکار خواهیم بست تا عید فطر بالن 12 نفره که در ایران بی نظیر است و همچنین رستوران گردان افتتاح شود و فضایی بوجود اوریم که در شان مردم مشکین شهر باشد
مهندس قرنی : مهندس قرنی با اشاره به مشکلات موجود در بحث گردشگری خواستار ایجاد فروشگاه هایی در مسیر گردشگری جهت عرضه محصولات کشاورزی و دامی و لبنیات شد همچنین ضمن انتقاد از ی برنامگی در زمینه عمرانی در مسیرگردشگری ان را موجب سردرگمی مسافران دانست.
انتهای پیام/
سلام
واقعا محفلی عظیم و پرشور است. اما حیف … مسولان شهرستان هنوز جایگاه نظام مهندسی کشاورزی را نشناختن.در بحث گردشگری فقط اجسام بی جان مثل سنگو شیشه حرفی برای گفتن ندارن. زیباسازی اماکن گردشگری با طبیعت و محیط زنده قابلیت درک بیشتر خواهد یافت. جای نماینگان ما در نظام مهندسی شهرستان و استان خیلی خالیه. البته اقای مهندس امامی خودشان قبل نماینده شهرستان و استان در نظام کشاورزی بودنا… باز خوبه.
انشالله با همت شما دوستان همشهری شاهد مشکینی بزرگ و گردش پذیر و مکان توریستی فوق العاده باشیم
موفق باشید
از موقع افتتاح پل معلق و ورود خیل عظیمی از مسافران به شهر توریستی مشگین شهر ,از نظر روحی روانی مردم در وضعیت خوبی قرار دارند