به گزارش ایلقار نیوز به نقل از خیاو نیوز، محمد روحی عیسی لو سرپرست سابق دانشگاه آزاد مشگین شهر، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اردبیل و معاون هماهنگ کننده دانشگاه های آزاد اسلامی استان اردبیل جهت شرکت در انتخابات آتی مجلس از حوزه ی انتخابیه شهرستان مشگین شهر از سمت خود استعفا داد.
گفتنی است چندی قبل جمعی از اساتید و فرهنگیان طی نامه ای به صورت رسمی از دکتر روحی جهت شرکت در انتخابات دعوت کرده بودند.
دقایقی پیش محمد روحی عیسی لو در گفتگو با خبرنگار خیاو نیوز ضمن تائید این خبر گفت: من به دنبال نام و نشان نیستم،چون که همه هم بنده و خانواده اجدادی ینده را می شناسند، من در انتخابات حضور پیدا کرده ام که نام و نشان اجدادم را حفظ کنم.
وی گفت: در رقابت سیاسی حفظ اخلاق سیاسی یکی از اصلی ترین محور های فعالیتم خواهد بود که امیدوارم که سایر کاندیدا این موضوع مهم را سر لوحه خود قرار دهند.
به گزارش خیاو نیوز، حضور دکتر روحی در سمت کاندیدای انتخاباتی مجلس در حالی روی می دهد که وی یکی از مهره های قوی و با نفوذ در استان اردبیل و همچنین کشور می باشد که بررسی های انجام گرفته توسط خبرنگار این سایت نشان می دهد دکتر روحی به صورت قوی توسط دولت اعتدال گرایان مورد حمایت قرار می گیرد که این موضوع خود نشان گر سر فصلی تازه از یک رقابت بزرگ در انتخابات دارد.
باد آمد و بوی عنبر آورد. کجا بودی تا حالا عزیز دل برادر. چه فکر کردی جناب خان، مردم مشکین شهر آنچه شما فکر می کنی نیستند ……. فکر میکنی رای میاری و نماینده میشی افسوس که در اشتباهی
آقای محمدی این چه طرز فکری هست که شما دارید، هرکسی که هدفش خدمت به مردم است می تواند شرکت کند. ضمنا از طرف مردم یک شهر کامنت نگذارید. اگه شناختی از ایشان داشتید پیش داوری نمیکردید.
ايشان تا بايشان جند روز به دانشكاه ازاد مشكين رسيد، براي جذب يك هيئت علمي در رشته علوم سياسي اقدام كرده در حالي كه در مشكين اين رشته وجود ندارد،ايشان بايد جواب دهد كه انكيزه اش از اين بي عدالتي جه بوده است؟
هرکسی که واجد الشرایط باشد میتواند کاندیدایا نامزد انتخابات شود.اما اگر کسی هدفش خدمت برای مردم باشد حتی می تواند در شغل کارمندی هم خدمت نماید.اقای عیسی لو!شما در پستی بودید که می توانستید بهترین خدمات را به استان ومخصوصا به سرزمین ابا و اجدادی خود( منطقه مشکین شهر)هدیه نمایید.وبا این خدمات هم نام ونشان اجدادتان حفظ می شد.
انشالله در این دوره به برادر ارجمندمان جناب آقای دکتر روحی رای خواهیم داد چرا که ایشان لایق نشستن بر روی صندلی سبز بهارستان می باشد