مشگین‌شهر ، منتخب استان اردبیل در شناسایی بیماران آسمی شد

اینفوگرافیک: علائم مسمویت غذایی و راه های ساده برای رهایی آن را یاد بگیریم

راه عاشقی در وادی گمنامی

تزریق دز سوم واکسن کرونا ضروری شد و میزان استفاده از ماسک در مشگین شهر ۲۰ درصد است

فعالیت 47 شرکت دانش بنیان از دستاوردهای علمی انقلاب اسلامی در اردبیل

اینفوگرافیک: لزوم شرکت سالمندان در فعالیت های اجتماعی

آیا فضای مجازی در خدمت انتخابات سال 1400 نیز خواهد بود؟!

افزایش رایگان سرعت اینترنت چه بلایی بر سر مشترکین عادی می آورد؟!

رونق شغل جدید “کارت شویی” / جزییاتی تکان دهنده از اتفاقات ناشی از عدم آگاهی استفاده کنندگان کارت های بانکی!

الهام بخش تمام نوشته هایم مشکین شهر است

افزایش چشمگیر تعداد دانشجویان در دانشکده کشاورزی مشگین شهر

یادی از معلمان پیشکسوت مشکین شهر + تصاویر تاریخی

کد خبر: 9465 | تاریخ انتشار: 18:10:19 - پنج‌شنبه 18 تیر 1394 | بدون نظر | |

خسارت یک میلیارد دلاری سازمان‌های خاورمیانه از حملات سایبری

شرکت CompTIA از بزرگ‌ترین مراکز تحقیقاتی و مشاور سازمانی بر اساس آخرین گزارش خود اعلام کرد که جرایم سایبری سالانه خسارتی بالغ بر یک میلیارد دلار را به سازمان‌های مستقر در منطقه خاورمیانه تحمیل می‌کند.

به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از آی‌تی‌پی، این مرکز تحقیقاتی پیش‌بینی کرد ضمن افزایش قابل ملاحظه تعداد حملات سایبری به سازمان‌های خاورمیانه، بازار IT در منطقه به صورت جدی‌تر ابزارهای امنیتی را در اختیار بگیرد و رونق این بازار باعث کاهش خسارت‌های سایبری شود.

«گراهام هانتر» مدیر مرکز مهارت‌سنجی شرکت CompTIA گفت: «کارمندان سازما‌ن‌ها با استفاده از نسل جدید ابزارهای امنیتی می‌توانند خود را در مقابل انواع حملات سایبری ایمن کنند. باید توجه داشت که نسل ابزارهای امنیتی جدید پیچیدگی زیادی ندارند و کارمندان پایه بدون هرگونه آزمایشی می‌توانند آنها را در فرآیندهای کاری خود مورد استفاده قرار دهند.»

با این وجود در گزارش جدید مرکز CompTIA گفته شده است که نبود مهارت کافی در مراکز IT سازمان‌ها مهم‌ترین مشکلی است که باعث شده طی چند سال اخیر میزان حملات سایبری در خاورمیانه افزایش یابد.

هانتر اظهار داشت که آگاهی از نحوه شکل‌گیری خانواده‌های مختلف حملات سایبری این امکان را برای مدیران شبکه در سازمان‌ها به وجود می‌آورد تا بتوانند ابزارهای امنیتی مناسب را در اختیار بگیرند و پیش‌گیری‌های لازم را در مقابل انواع حملات آتی انجام دهند.

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است

ارسال نظر

نظراتی که حاوی توهین و تضییع حق بوده یا ضعیف و دارای بار حقوقی باشد، تائید نخواهند شد


آخرین اخبار