مرکز هوشمند ترافیک مشگین‌شهر با اختصاص ۱۵۰ میلیارد ریال راه اندازی می شود

بقعه شیخ حیدر مشگین‌شهر نماد معماری ایلخانان

چرای زودهنگام ویرانگر مراتع استان اردبیل

موزه خصوصی نگارخانه اسناد تاریخی در مشگین‌شهر افتتاح شد

نسخه الکترونیکی شماره 107 دوهفته نامه ایلقار

طرح آبرسانی مشگین شهر نیازمند هفت هزار میلیارد ریال اعتبار است

سدهای نیمه‌خالی شهرستان مشگین‌شهر؛ تنش آبی در کمین است

«پویش همدلی» همزمان با عید فطر در اردبیل اجرا می‌شود

حمایت از بخش خصوصی راهکار مؤثر بر جریان رشد تولید

ثبت ششمین ژئوسایت طبیعی

سرمای بهاره بیش از ۴۰ هزار میلیارد ریال به باغات مشگین شهر خسارت وارد کرد

باغداران مراقب سرمازدگی بهاره باشند

کد خبر: 11835 | تاریخ انتشار: 17:23:40 - دوشنبه 23 شهریور 1394 | 1 نظر | |

دادستان مشگین‌شهر:

جمعیت کیفری زندان مشگین‌شهر کاهش می‌یابد

ایلقار خبر:جعفر رحیم‌نیا صبح امروز در بازدید از مجموعه زندان مشگین‌شهر اظهار داشت: اقدامات و 139310041657509944365663رویکرد  فرهنگی، بهداشتی، تأمینی و تربیتی در زندان مشگین‌شهر سند و چشم‌اندازی  قابل توجه از سیاست‌های قوه قضائیه و نظام زندانبانی اسلامی است.

وی این حرکت را نمودی از جهاد و ایثارگری در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: اقدامات انجام شده در محیط زندان‌ها نتیجه‌ای جز پالایش، تزکیه نفس و اصلاح نفوس به خطا رفته مددجویان ندارد که انتظار می‌رود در این زمینه تلاش همه‌جانبه‌ای انجام شود.

رحیم‌نیا با جویا شدن مشکلات مددجویان زندان مشگین‌شهر بیان کرد: مددجویان زندان‌ها نیرو های جوان و سرمایه این مرز و بوم هستند که در صورت اصلاح و تربیت درست و صحیح می‌توانند به نیروی مولد در جامعه تبدیل شده و در راستای توسعه و تعالی جامعه تاثیرگذار باشند.

دادستان مشگین‌شهر بیان کرد: با امکانات فرهنگی و فرصت‌های جدیدی که در اختیار مددجویان گذاشته شده است باید تلاش کنند تا گذشته‌ها را جبران کرده و با رفتاری شایسته به جامعه برگردند که در این زمینه بستر و امکانات لازم با توجه به سیاست اصلاحی و تربیتی سازمان زندان‌ها مهیا شده است.

وی دلایل بالا بودن  جمعیت کیفری  زندان مشگین‌شهر را نداشتن زندان در حوزه قضایی پارس‌آباد و کوچک و قدیمی بودن ساختمان زندان گرمی برشمرد و تصریح کرد: امیدواریم با تسریع در ساخت زندان شهرستان گرمی و انتقال تعداد قابل توجهی از زندانیان حوزه قضایی مغان به این زندان مشکل افزونی جمعیت کیفری زندان مشگین‌شهر نیز حل شود.

دادستان عمومی و انقلاب مشگین‌شهر افزود: پس از طرح و بررسی 35 فقره پرونده محکومان زندان مشگین‌شهر در شورای طبقه‌بندی زندان با مرخصی، زندان باز، اشتغال در نیمه‌باز، انتقال و آزادی مشروط 22 نفر از زندانیان حوزه قضایی مشگین‌شهر موافقت و دستورات لازم در این زمینه صادر شد.

انتهای پیام/ تسنیم

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است


1 ديدگاه مطلب براي " جمعیت کیفری زندان مشگین‌شهر کاهش می‌یابد " ارسال شده است.

  1. حسنقلی گفت:

    آری آزاد بفرمایید تا دوباره به کار اولشان برگردند.زندانها که خود منشا افزایش بزه و جرم شده اند.آنچه را که در بیرون نمیداند در زندان آموزش میبیند و کو فرهنگ؟ج….

ارسال نظر

نظراتی که حاوی توهین و تضییع حق بوده یا ضعیف و دارای بار حقوقی باشد، تائید نخواهند شد


آخرین اخبار