ایلقارنیوز:اخیرا تصویری از یک متن عذرخواهی که یکی از فرهنگیان کشورمان در بخشی از روزنامه های کثیرالاانتشار چاپ کرده در فضای مجازی منتشر شده است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ یکی از معلمین بازنشسته استان آذربایجان شرقی در متنی که در یکی از روزنامه ها منتشر کرده از دانش آموزان خود بابت آموختن این موضوع که علم بهتر از ثروت است، عذر خواهی کرد.
در ادامه می توانید متن این عذرخواهی را ببینید.

متن به شرح زیر است :
علم بهتر از ثروت نیست!
به این وسیله از تمامی دانش آموزان عزیزی که از سال 52 تا 82 به عنوان معلم انشا در خدمتشان بودم و در این کلاس ها دانش آموزان را به نحوی راهنمایی می کردم که همیشه نتیجه بگیرند علم بهتر از ثروت است ، با اوضاعی که در زندگی فرهنگیان بازنشسته می بینم ، حرفم را پس می گیرم ، چون به این نتیجه رسیده ام که علم بهتر از ثروت نیست !
امیدوارم برای آنچه که قبلا گفته بودم ، شاگردان مرا ببخشند!
سراب (آذربایجان شرقی) – حمدالله نورالهی – معلم بازنشسته
علم زمانی بهتر است به علم ارزش بدهند و پارتی بازی نشه و همه یک سهمیه داشته باشند و روحیه جوانانمان را نگیرند و اگر قراره به کسی یک امتیاز و حقی بدهند نباید در استخدام های دولتی و ورود به دانشگاههای دولتی بدهند و بجای سهمیه و امتیاز از پول بیت المال صد میلیون تومان بدهند و نوش جانشان بروند در بازار آزاد کار کنند و بچه های مردم از روستایی و شهری با هزاران مصیبت درس بخوانند و هنگام استخدام و … برادران محترم بدون اینکه ثبت نام کنند جذب می شوند و من و تو و فرزندانمان به علت بی عدالتی واینکه نمی توانند دردشان را به کسی بگویند افسرده و معتاد می شوند و روز گار اموزگار خوبی هست اگر تامل کنند و ….
قابل توجه دولت تدبیر و امید
ن می گویم علم بهتر از ثروت است حرفمو پس نمی گیرم…ولی علم نه مدرک ….علمی که هواپیما درست می کند ….علمی که موبایل درست کرده همه محتاجند و ثروت سرازیرش کشور تولید کننده می کند ….نه علمی که پایان نامه اش از کتاب فروشی می گیرن و ارائه می دهن و مدرک می گیرن ….علمی که تولید کننده باشد ……بهتر از ثروت است
هردو اگر در کنار یکدیگر باشند ممکمل هم اند و یک دست صدا ندارد
علمی که حتی پیش پا افتاده ترین مسایل عرفی و عادی را به دانش آموختگان نیاموزد و دکترای مملکت را عیاش و نفهم و دروغگو و آشغال و…. بار بیاورد پشیزی ارزش ندارد.
یعنی دکترایی که آداب معاشرت را بلد نیست لای جرز دیوار هم نمی خورد … یعنی فاتحه اون مملکتی که اینچنین دانش آموختگانی داشته را باید خوند…یعنی وای به روزی که بگندد نمک…
اُطلِبُوا العِلمِ مِنَ المَهدِ اِلَی اللَّحد
نميشناسم كسي را كه لحظه تولّدش را به خاطر داشته باشد. هميشه آغاز سرشار از اشتياق و هيجان است. زماني كه كودكي ناتوان و نحيف بر دستان مادر شيونهاي به ظاهر بيهدف و دردناك سر ميدهد، فقط در جستوجوي راهي براي نفس كشيدن است. ريههايش كه تا لحظاتي پيش غرق در آب بودهاند، به يكباره خالي ميشوند. ناگهان ميفهمد كه نبايد همچون ماهي بيانديشد. او ديگر نميتواند مثل يك ماهي زندگي كند و آبششي دركار نيست.و این علم و قدرت تفکر و عقل است که انسان را از مرتبه حیوانی جدا می کند علم خوب است ولی کسی که عیاش و ولگرد می شود حتی اگر مدرک دکتری داشته باشد مربوط به تربیت خانوادگی و اصل و نسب خانوادگی ووضیعت جامعه و ناعدالتیهای و ناهنجاریها و بی بندباریهای موجود اجتماع ولقمه حلال و حرامی است والدینش استفاده کرد ه اند و حتی نان و لقمه حرام در نطفه ادمی تاثیر دارد.
کلاه قرمزی عزیز فرمایشتان کاملا درسته اما مطلق نیست داستان پسر نوح و سگ اصحاب کهف را که یادتان هست.
پسر نوح با بدان بنشست خاندان نبوتش گم شد
سگ اصحاب کهف روزی چند پی نیکان گرفت و مردم شد.
در نتیجه با استناد به عبارت «وَلاَ تَزِرُ وَازِرَةٌ وِزْرَ أُخْرَى» در آیه 164 سوره انعام، آیه 18 سوره فاطر، آیه 15 سوره اسراء، آیه 7 سوره زمر و آیه 38 سوره نجم ذکر شده که جمعاً پنج مرتبه در قرآن تکرار شده است.
منظور از این عبارت این است که: (هیچ گناهکاری گناه دیگری را بر دوش نمی کشد). بیانگر این واقعیت انکار نشدنی است که تربیت خانوادگی و اصل و نسب خانوادگی ووضیعت جامعه و ناعدالتیهای و ناهنجاریها و بی بندباریهای موجود اجتماع ولقمه حلال و حرام درست است که تاثیرگذار است اما مطلق نیست.حضرت موسی (ع) در کاخ فرعون بزرگ شد ولی بعدها برعلیه فرعون قیام کرد…
امام علی (ع) فرموده اند:«علمی که تورا اصلاح نکند گمراهیست» به هرحال آرزو میکنم هرکه بار علمی اش را افزونتر میکند هدفش فقط مدرک گرایی نباشد و اندکی هم بر فهم و بینش اجتماعی اش بیافزاید.