فکر عبارت است از ( اجرای عملیات عقلی در معلومات موجود برای دستیابی به مطلوب) وبه بیان دقیق تر : ( حرکت عقل است میان معلوم و مجهول) آدمی هنگام مواجه با یک مشکل و مجهول باید مراحل زیر را سپری کند.
1. برخورد با مساله
2. شناسایی نوع مساله
3. حرکت عقل از مساله نادانسته به سوی دانسته های موجود نزد او
4.حرکت دوم عقل میان دانسته ها و جستجو در انها و تنظیم مقدمات مناسب با مساله مورد نظر
5. حرکت سوم عقل از معلوماتی که توانسته از میان دانسته هایش تنظبم کند(انتخاب دقیق)
منطق ابزاری از جنس قانون است که رعایت کردن آن موجب می شود ذهن از خطا در اندیشه مصون بماند.
(اهمیت قوه مقننه)
بر اساس اصل 57 قانون اساسی یکی از قوای سه گانه حاکم در جمهوری اسلامی ایران قوه مقننه می باشد که زیر نظر ولایت مطلقه امر و امامت امت وظایف خود را اعمال میکند این نهاد یکی از ارکان بسیار مهم کشور است که متکفل قانونگذاری و وضع و تهذیب و لغو قوانين است قوه مقننه از نظر قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران مظهر قدرت و حکومت مردم و تبلور اراده ملت و مصداق خارجی جمهوریت است.
و امرهم شوری بینهم …و شاورهم فی الامر… اهمیت این قوه از این جهت است که حفظ حیثیت و آبروی ملی و شئون سیاسی و اجتماعی ملت به دست او سپرده شده است و مرگز قانونگذاری کشور است و پاسدار حقوق ملت و مدافع منابع آنان هست.
اگر نمایندگان انتخاب شده چنانچه شایسته مقام و شخصیت آنهاست قدم بردارند و قوانین خوب و مورد نیاز ملت را وضع کنند دولت فهمیده و دلسوز روی کار آوردند و از آنها رعایت حقوق ملت را بخواهند.
نمایندگان ملت باید بدانند:
– انسانها (ملت این کشور جمهوری اسلامی ایران) آزادی وجدان دارند و از تصمیم ها و رفتارهای که با باورهای مذهبی و اخلاقی آنان مغایرت داشته باشد و در مسیر اتحاد و وحدت جامعه زیر نظر و فرمایشات مقام معظم رهبری ولی امر مسلمین جهان نباشد جواب خواهند داد پس نمایندگان مجلس شورای اسلامی عدالت اجتماعی را سر لوحه کار خود قرار دهند و در تمام دوران نمایندگی با نهادهای عدالت گستر سازگاری داشته و از حقوق ملت دفاع کنند.
در دفاع از ولایت فقیه مطلقه پشتیبان و از سربازان ولی امر مسلمین باشد
در دیپلماسی خارجی منافع ملی کشور در اولویت کاری خود قرار دهد
در نشست روزانه مجلس شرکت فعال داشته باشد و در جلسات علنی و غیرعلنی حضور یابد و گزارشها و مصوبات جلسه را جویا باشد بخصوص در شرایط اضطراری که امنیت کشور در بحث ملی باشد.
( نفی هر گونه سلطه جویی ، سلطه پذیری ، ستم گری و ستم کشی)
(حفظ استقلال همه جانبه و وحدت و تمامیت ارزشی کشور)و…
با سلام.
آقای مهندس غفاری امیدوارم همیشه موفق ومویدباشید.