به گزارش خبرنگار ایلقار نیوز از محل ثبت نام نامزدهای انتخاباتی مجلس شورای اسلامی در ساعت 12ظهر آقای سعید یاری و محمد بدیهی به عنوان اولین ثبت نام کنندکان از حوزه انتخابیه مشکین شهر می باشند.دکتر حمید رضا پاکدل هم دقایقی پیش در محل ثبت نام حضور پیدا ونسبت به ثبت نام اقدام کردند.
سعید یاری که به همراه پدر و مادر و همسر و فرزندش در محل فرماندری حضور یافته بود در گفتگو با خبرنگار ایلقار نیوز گفت : دعای خیر پدرو مادرم همیشه راهگشا بوده و حضور و دعای خیرشان پشتوانه ای عظیم برای موفقیت های من خواهد بود.
محمد بدیهی کاندیدای جوان و مدرس دانشگاه نیز امروز ظهر در فرمانداری حضور یافته و در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی اعلام نامزدی خود را اعلام نمود وی دارای فوق لیسانس مدیریت اجرایی می باشدمحمد بدیهی هدف خود را توسعه و بهبود وضعیت اشتغال جوانان دانست
حمیدرضا پاکدل که دارای دکتری داروسازی می باشد نیز از حوزه انتخابیه مشکین شهر ثبت نام نمود وی نیز هدف خود را خدمت به مردم دانسته و افزود برنامه های خود را اعلام خواهم نمود
گفتنی است ثبت نام دکتر پاکدل فعلا نهایی نشده است
واقعا چه حرکت بی سابقه ای انجام دادن آقای یاری افتخار میکنم به همچین کاندیدایی
زنده باد آقای دیپلمات انتظار همچین حرکتی هم از آقای یاری داشتم معلومه که زن ها رو مورد احترام میدونن واقعا قابل تقدیر هست این حرکت عالیشون
” يک کانديداى متفاوت، يک ثبت نام متفاوت”. سعيد يارى ديپلمات ارشد و مرد مذاکره، در راستاى احترام به حقوق زنان امروز همراه با همسر وزين خود به فرماندارى مشگين شهر مراجعه و براى شرکت در انتخابات مجلس ثبت نام کرد.
به هر صنعتگری ابزار کار خویشتن بخشند
قلم را ده به مستوفی که میر آخور قشو دارد
نمایندگی مجلس برازنده قامت دیپلمات ارشد شهرمان آقای سعید یاری می باشد
حضور افراد تحصیل کرده و سیاست شناس در مجلس برای آینده مملکت امری ضروری و بایسته است. به امید حضور جناب آقای یاری از دیپلماتها و مدیران خوش سابقه وزارت خارجه در مجلس
با سلام خدمت مردم فرهیخته مشکین شهر ، یقین دارم آقای سعید یاری که از دیپلمات های کارکشته و خوش فکر وزارت امورخارجه است به حق برازنده نمایندگی مردم فهیم این خطه از مملکت ماست و قطعا از دانش و تجربه ارزشمند خود در جهت خدمت به نظام قانونگذاری کشور از یک سو و شهر و دیار خود استفاده خواهد کرد. عشق وی به ایران عزیز و زادگاهش مشکین شهر مثال شدنی است و این در کنار دانش و تجربه بیست ساله این مرد عرصه سیاست و دیپلماسی و یار دیرین دکتر ظریف ، سرمایه ارزشمندی است که یقین دارم مردم عزیز مشکین شهر ارج خواهند نهاد و با افتخار ایشان را راهی مجلس شورای اسلامی خواهند کرد.