به گزارش ایلقار نیوز: از روابط عمومی جهاد کشاورزی اردبیل ، احمد شهریار روز دوشنبه در کارگاه آموزشی اصول پرورش درختان سیب افزود: با آموزش روش های باغداری نوین و استفاده از کارشناسان مجرب در ارائه راهکارهای فنی و اطلاعات کافی به باغداران شاهد مدیریت اصولی باغ و حفظ و پرورش درختان و تبدیل باغات معیشتی به باغات اقتصادی و سود ده خواهیم بود.
او هدف از مدیریت اصولی باغ را استفاده از روش های مقابله با لکه سیاه در درختان سیب از جمله شخم زمستانه ، جمع آوری شاخه های بریده، حذف علف های هرز داخل و حاشیه باغ و اطراف کانال های آبیاری ، پاشیدن کودهای نیتروژن دار ، پاشیدن قارچ کش روی برگ های درخت و برگ های کف باغ ، رعایت فاصله بین درختان و هرس مناسب و به موقع آنها و روش های کنترل شیمیایی و استفاده از پایه های جدید ذکر کرد.
شهریار با بیان اینکه محصول سیب درختی به عنوان محصول اساسی در شهرستان مشگین شهر بشمار می آید اظهار کرد: 50 درصد باغات این شهرستان را درختان سیب تشکیل می دهند که باید با ترویج روش های اصولی باغداری از جمله کاشت اصولی ، هرس به موقع ، سمپاشی صحیح و مراقبت های ویژه بهترین و با کیفیت ترین محصول سیب را تولید و روانه بازارهای مصرف استان های همجوار کنیم و از صرفه اقتصادی آن نیز بهره مند شویم.
شهرستان مشگین شهر با داشتن 14 هزار هکتار باغات میوه و تولید سالانه بیش از 250 هزار تن انواع محصولات سردرختی هر سال نقش مهمی در تامین میوه کشور دارد.
شهرستان مشگین شهر در 85 کیلومتری شمال غربی اردبیل قرار دارد.
انتهای پیام/ ایرنا