باغداران مراقب سرمازدگی بهاره باشند

بهشتی به نام جهنم دره در دامنه سبلان

اجاره سوئیت در مشکین شهر

ساختار کشور با مشکل تمرکزگرایی روبروست

زندان مشکین شهر دیگر جوابگو نیست

۱۰ کیلوگرم مواد مخدر در مشگین‌شهر کشف و ضبط شد

تعرفه‌های نامتعارف و داد اهالی مشگین‌شهر

افزایش سرعت وزش باد در اردبیل/بارش برف در ارتفاعات انتظار می رود

توسعه و محرومیت‌زدایی روستاها در اولویت قرار گیرد

گردشگری مشکین شهر باید ها و نبایدها

تعرفه گاز در مشگین‌شهر باید تغییر یابد

هتل‌ ساوالان مشگین‌شهر در اختیار افراد بی‌سرپناه قرار گرفت

کد خبر: 19039 | تاریخ انتشار: 16:13:54 - شنبه 21 فروردین 1395 | بدون نظر | |

بر اساس اعلام هواشناسی استان اردبیل

هفته پربارش بهاری در راه است / هوای اردبیل عصرها لطیف‌تر می‌شود

ایلقار نیوز:بر اساس اعلام صبح امروز هواشناسی استان اردبیل با کاهش ناپایداری‌ها و مساعد 13940925000194_PhotoAشدن شرایط جوی در اکثر شهرهای استان به غیر از خلخال که دمای هوای منهای 2 درجه را دیشب سپری کردند در سایر مناطق دمای هوا مثبت شده و جو پایدار و همراه با هوای مطبوع بهاری در شهرهای مختلف استان اردبیل حاکم شده است.

با ورود سامانه بارشی طی هفته جاری بارندگی‌های بهاری از نوع باران به ویژه هنگامه عصر جو استان اردبیل را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

برهمین اساس و با ورود یک سامانه بارشی از مناطق مرکزی که بارش‌های سیل‌آسا را در برخی از استان‌ها به همراه خواهد داشت در استان اردبیل این بارش‌ها با شدت کمتر و از عصر فردا به شکل متناوب تا آخر هفته تداوم می‌یابد.

بارش‌های بهاری که در هنگامه عصر هوای شهرهای مختلف استان اردبیل را لطیف‌تر خواهد کرد منجر به کاهش دما نشده و یک وضعیت دمایی مناسب بدون سرمای خاص را در استان اردبیل شاهد خواهیم بود.

نقطه اوج بارش‌های روزهای دوشنبه تا چهارشنبه در اکثر مناطق مختلف استان خواهد بود که شرایط و وضعیت متفاوتی را در استان رقم خواهد زد.

انتهای پیام/فارس

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است

ارسال نظر

نظراتی که حاوی توهین و تضییع حق بوده یا ضعیف و دارای بار حقوقی باشد، تائید نخواهند شد


آخرین اخبار