۱۰ کیلوگرم مواد مخدر در مشگین‌شهر کشف و ضبط شد

تعرفه‌های نامتعارف و داد اهالی مشگین‌شهر

۵ پروژه طرح هادی در مشگین‌شهر به بهره‌برداری رسید

۳۰ هزار پرونده با مصالحه در اردبیل مختومه شده است

تحقق ۹۰ درصدی برنامه‌های ابلاغی اداره استاندارد اردبیل

توسعه و محرومیت‌زدایی روستاها در اولویت قرار گیرد

هتل‌ ساوالان مشگین‌شهر در اختیار افراد بی‌سرپناه قرار گرفت

سارق تحت تعقیب در مشگین‌شهر به دام افتاد

بلاتکلیفی ۶ ساله استخر مشگین شهر قابل قبول نیست

ساماندهی سد اینچه‌نو مشگین‌شهر نیازمند ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار است

رهاسازی ۲ بهله عقاب طلایی در مشگین‌شهر

مشگین شهر قهرمان مسابقات لیگ برتر والیبال بانوان اردبیل شد

کد خبر: 23201 | تاریخ انتشار: 11:58:26 - پنج‌شنبه 6 آبان 1395 | بدون نظر | |

مدیر امور آب شهرستان مشگین شهر خبرداد:

رهاسازی شش میلیون مترمکعب آب سد ستارخان اهر در مشگین شهر

ایلقار نیوز: مدیر امور آب شهرستان مشگین شهر گفت: امسال بیش از شش میلیون مترمکعب آب 82282844-71123232سد ستارخان اهر برای بهره مندی کشاورزان مشگین شهری رهاسازی و نیاز کشاورزان منطقه بویژه شالیکاران برطرف شد.

ارسلان فرجی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بخشی از اراضی مرغوب  شهرستان مشگین شهر در حاشیه رودخانه اهر چای واقع شده و بر اساس مطالعات  انجام شده مجموع پتانسیل منابع آبی مشگین شهر 346 میلیون متر مکعب است.
ویاظهار کرد: از این میزان 306 میلیون مترمکعب مربوط به آبهای سطحی و 40میلیون متر مکعب نیز مربوط به منابع آبهای زیرزمینی می باشد.
او گفت: در حال حاضر آبهای زیرزمینی شهرستان توسط 84 رشته قنات با حجم پنج میلیون مترمکعب و یک هزار و 707 حلقه چاه مجوز دار با حجم 35 میلیون مترمکعب بهره برداری می شود.
وی تشریح کرد: با هدف کنترل آبهای زیرزمینی تاکنون 302 دستگاه کنتور هوشمند آب بر  روی چاههای این شهرستان نصب شده است. وی افزود: از این تعداد 140 دستگاه دستکاری شده که این موضوع تحت پیگرد قانونی است.
فرجی گفت: از کل حجم آبهای سطحی شهرستان نیز در شرایط فعلی 182 میلیون مترمکعب بهره برداری می شود که مطالعه و برنامه ریزی برای مهار مابقی منابع در حال انجام است.
به گفته او ، تعداد 11 سد بزرگ و کوچک با ظرفیت نگهداری 129میلیون مترمکعب آب در شهرستان احداث شده و مطالعه و احداث چهار سد دیگر با ظرفیت 24میلیون مترمکعب در مناطق مختلف شهرستان آغاز شده است.
وی افزود: سد احمد بیگلو با حجم 24 میلیون متر مکعب از پروژه های مهم آبی شهرستان است که با اتمام این سازه بیش از سه هزار و 500 هکتار از اراضی دیم منطقه به آبی تبدیل می شود.
وی علاج بخشی سدهای اونار و اینچه نو را از دیگر اقدامات مدیریت منابع آبی شهرستان بیان کرد.
فرجی تشریح کرد: مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مشگین شهر با هدف مصرف بهینه آب تغییر الگوی کشت را در دستور کار قرار داده است.
وی کشت محصولاتی با نیاز آبی کم از جمله کلزا و زعفران در اراضی مستعد منطقه از جمله پایاب سد سبلان را از اقدامات مدیریت منابع آب شهرستان مشگین شهر بیان کرد.
شهرستان مشگین شهر با 155 هزار نفر جمعیت در 90 کیلومتری شمال غربی اردبیل قرار دارد.
انتهای پیام/ایرنا

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است

ارسال نظر

نظراتی که حاوی توهین و تضییع حق بوده یا ضعیف و دارای بار حقوقی باشد، تائید نخواهند شد


آخرین اخبار