🔰جشنواره توانمندی های عشایر شهرستان مشگین شهر با حضور مسئولین استانی و شهرستانی در مجتمع آبدرمانی وله زیر برگزار شد.
🔰در ابتدای جلسه دکتر صمدی ضمن تشکر از متولیان این جشنواره، معرفی سبک زندگی عشایری و آشنایی باآیین ها و سنن عشایر غیور منطقه از جمله مهمترین دلایل برگزاری این جشنواره اعلام و ابراز امیدواری کرد با تلاش و برنامه ریزی های مناسب، قدم های موثری در حفظ این میراث ارزشمند برداشته و این آیین ها را به نسل های آینده انتقال داده شود.
🔰در ادامه حجت الاسلام باوقار، برگزاری چنین جشنواره هایی را فرصت مغتنمی برای شناساندن ظرفیت های عشایر غیور منطقه دانسته که قابلیت های بی نظیر عشایر را در زمینه اقتصاد مقاومتی به ظهور و بروز می رساند، ایشان
ضمن تاکید بر حفظ آداب و رسوم عشایر اعلام داشت که همه ما در این زمینه باید کارهای اساسی انجام دهیم. امام جمعه مشگین شهر،
توجه و اهتمام اداره کل میراث فرهنگی به معرفی عشایر را بسیار ارزشمند و قابل ستایش دانست.
🔰در بخش دیگری از این برنامه، دکتر ملکی با معرفی مشگین شهر و دیار سبلان به عنوان مهد غیورمردان عشایر که سالیان سال از مرزو بوم این دیار دفاع کرده اند بر حفظ و نگهداری از آیین و سنن ارزشمند این دلاورمردان تاکید کردند، وی با اعلام این موضوع که بالای ۲۳ میلیون راس سهم عشایر در پرورش دام می باشد و نقش بسزایی در تامین گوشت و لبنیات کشور دارند، بسط و توسعه این قابلیت ها و حمایت از عشایر زحمت کش را وظیفه همه مسئولین دانست.
دکتر ملکی یکی از مهمترین اهداف از برگزاری چنین جشنواره هایی را نشان دادن عزم مسئولین برای برطرف نمودن مشکلات عشایر دانسته و با اشاره به برنامه ریزی های مناسب در این خصوص برای حل مشکلات عشایر قول مساعد داد. نماینده مردم مشگین شهر از جمله مشکلات اساسی مسیر گردشگری قینرجه را مشکل آنتن دهی تلفن همراه دانسته و اعلام داشتند که به جد پیگیر حل این مشکل از طریق وزارت ارتباطات و شخص وزیر هستم.
🔰نادر فلاحی، مدیر کل میراث فرهنگی استان با اشاره به انتخاب استان اردبیل به عنوان پایلوت طرح های گردشگری عشایر در کشور سبک زندگی عشایر را یکی از عمده ترین جاذبه های گردشگری شهرستان مشگین شهر معرفی کرد. وی با اشاره به عملیات پوشش شهر یئری ضمن تشکر از پیگیری های مسئولین شهرستانی و به خصوص دکتر ملکی اعلام داشت که عملیات پوشش این اثر باستانی تا پایان شهریور ماه به پایان می رسد.