دکترمحمد فرامرزی مشاور کمسیون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری شورای عالی استانها مطرح کرد
سی و چهارمین اجلاس شورای عالی استانها روزهای 22 و23 مرداد ماه 1399 جهت بررسی طرح های ارائه شده از سوی کمسیون های تخصصی شورای عالی استانها با محوریت طرح های ذیل برگزار خواهدشد.
- طرح دو فوریتی قانون جامع مدیریت شهری و روستایی
- طرح یک فوریتی تشکیل اتحادیه شهرداریهای کشور
- طرح یک فوریتی اصلاح موادی از لایحه استخدامی شهرداریها
- طرح اصلاح تبصره 2 ذیل ماده 29 قانون نوسازی و عمران شهری
- طرح یک فوریتی اصلاح ماده 18 قانون تشکیل شورای آموزش و پرورش
- طرح یک فوریتی اصلاح قانون مدیریت پسماند
- طرح یک فوریتی الحاق پهنه حساس به حدود مجاز آلودگی صوتی موضوع ماده 29 قانون هوای پاک
- طرح یک فوریتی المپیاد فرهنگی و ورزشی شوراهای اسلامی شهرو روستا
وی با اشاره به اینکه با انتخاب آقای دکتر احمدی به عنوان ریاست شورای عالی استانها و تشکیل هیات رئیسه جدید هم به لحاظ کمی و هم به لحاظ کیفی عملکرد شورای عالی و کمسیونهای تخصصی آن دربررسی و ارائه طرح ها به پویایی رسیده است و طرح های خوبی جهت حل چالش های مدیریت شهری و روستایی در دستور کار شورای عالی می باشد.
دکتر فرامرزی افزود کمسیون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری شورای عالی استانها در راستای اهداف تبیین شده در حوزه زنان بد سرپرست، شورایاریها، میراث فرهنگی ناملموس شهرها، محله محوری، توسعه میان افزای شهری، توانمندسازی شهروندان، تشکیل سازمان های فرهنگی و اجتماعی و ورزشی شهرداریها، در حوزه های مختلف طرح های موفقی ارائه کرده است که امید است با همکاری دولت و مجلس شورای اسلامی به نتیجه برسد.
ایشان با بیان اینکه در مجلس قبلی متاسفانه طرح مدیریت یکپارچه شهری با اختلاف چند رای به تصویب نرسید افزود خوشیختانه امروز در مجلس شورای اسلامی نگرش توسعه مدیریت شهری و روستایی با وجود نمایندگان با تجربه در حوزه مسائل شهری و ریاست جناب آقای دکتر قالیباف در مجلس ( شهردارسابق تهران)، دکترمحمود عباس زاده( مدیرکل امور شهری و روستایی سابق استان اردبیل)، مهندس بدری ( شهردار سابق اردبیل) و بسیاری از نمایندگان محترمی که در این زمینه دارای تجربیات ارزشمندی هستند، توجه اساسی به مسائل متنوع انباشته شده حوزه مدیریت شهری در دستور کار این عزیران می باشد که با روند فعلی انشاء الله انتظار می رود قدمهای بلندی در حل چالش ها و مشکلات مدیریت شهری و روستایی برداشته شود.