سال «مهار تورم، رشد تولید» پیش آهنگ پیشرفت و توسعه در اردبیل

برقراری صلح میان طایفه‌های مشگین‌شهری/پرونده مختومه شد

برپایی ۱۰ نوروزگاه عشایری برای استقبال از مسافران در اردبیل

اجاره سوئیت در مشکین شهر

بحران کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش اردبیل

ستاد دیه و خیرین مشگین‌شهری ۲۰۰ میلیارد ریال به آزادی زندانیان کمک کردند

اقامت بیش از ۵۳ هزار نفر قبل از عید در اردبیل

تعداد مصدومان حوادث چهارشنبه‌سوری اردبیل به ۱۵۳ نفر رسید

حادثه دلخراش برای کودک ۲ ساله در اردبیل

تعیین قاضی ویژه برای رسیدگی به جرایم مربوط به چهارشنبه‌سوری در مشگین‌شهر

توزیع ناعادلانه امکانات شهری سبب مشکلات فرهنگی می‌شود

تمام اختیارات رئیس سازمان به استان‌ها تفویض شده است

کد خبر: 28381 | تاریخ انتشار: 12:51:18 - دوشنبه 3 خرداد 1400 | بدون نظر | |

توسعه ۴۰۰ کیلومتری فیبرنوری در استان اردبیل/ فناوری اطلاعات و ارتباطات زیرساخت اساسی توسعه تمام صنایع است

مدیر عامل شرکت مخابرات استان اردبیل گفت: با توجه به اهمیت توسعه شبکه فیبر نوری در استان اردبیل علی‌رغم تمامی مشکلات و نوسانات قیمت‌ها در سال گذشته توانستیم توسعه ۴۰۰ کیلومتری در فیبرنوری شهری و بین شهری استان اردبیل را انجام دهیم.
بهمن اسماعیل‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در اردبیل اظهار کرد: با توجه به پیشرفت تکنولوژی در عصر حاضر و نیاز اساسی هر جامعه‌ای به توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات این بخش به یکی از مهم‌ترین موضوعات در عصر کنونی تبدیل شده است.
وی افزود: در عصر حاضر اهمیت توسعه ارتباطات تا به حدی رسیده که این حوزه تنها بخشی است که می‌توان با استفاده از آن توان و قدرت خود را به جهانیان نشان داد و از این‌رو استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات و یا به نوعی بستر‌های الکترونیکی ایجاد شده بسیار مهم و ضروری است.
مدیرعامل شرکت مخابرات استان اردبیل بیان کرد: فعالیت شرکت مخابرات به عنوان نمادی از توانایی و اتکا به دانش و قدرت داخلی با افزایش نیازهای دو سال اخیر به بحث ارتباطات و توسعه فناوری اطلاعات همراه بوده اما همچنان با اتکا به توان داخلی در حال خدمت رسانی به مردم گرامی هستیم.
شیوع ویروس کرونا نیازمندی به فناوری اطلاعات و ارتباطات را دو چندان کرد
مدیرعامل شرکت مخابرات استان اردبیل با اشاره به شرایطی که از قِبل شیوع ویروس کرونا برای نیازمندی به توسعه ارتباطات پیش آمده عنوان کرد: الزاماتی که پس از شیوع بیماری کرونا برای توسعه این بخش پیش آمد و توسعه بسترهای الکترونیک و نیازمندی حوزه آموزش و پرورش، بهداشت و بانکداری و … تغییر و تحولات بسیاری را در این حوزه ایجاد کرده است.
اسماعیل‌زاده ادامه داد: پیشرفت تکنولوژی و الزامات پیش آمده از بابت شیوع ویروس کرونا سبب شده تا امروزه زندگی بدون اینترانت و اینترنت غیر قابل تصور باشد و قطعی اینترنت سبب توقف بسیاری از کارهای روزمره مردم می‌شود، این امر نشان‌دهنده اهمیت حوزه فناوری اطلاعات است که بر این اساس باید بحث توسعه‌ای طبق نیازهای مردم و نیازهایی که خود این دانش ایجاد می‌کند انجام گیرد.
وی با اشاره به توسعه شبکه فیبرنوری در استان اردبیل گفت: با توجه به اهمیت توسعه شبکه فیبر نوری در استان اردبیل علی‌رغم تمام مشکلاتی که داریم سال گذشته ۴۰۰ کیلومتر توسعه فیبر نوری بین شهری و شهری در استان داشته‌ایم.
نوسازی و بهسازی ۳۵۰ کیلومتر از شبکه و مسیرهای ارتباطاتی استان اردبیل
مدیر عامل شرکت مخابرات استان اردبیل بیان کرد: بحث بهسازی و نوسازی خطوط از دیگر موضوعات مهمی است که در سال‌های اخیر بسیار پرهزینه بوده به‌طوری‌که در سال گذشته نزدیک ۳۵۰ کیلومتر نوسازی و بهسازی شبکه و مسیرهای ارتباطاتی را انجام داده‌ایم.
واگذاری ۱۸ هزار شماره تلفن ثابت جدید در استان اردبیل
وی با اشاره به سایر اقدامات توسعه‌ای در استان اردبیل تشریح کرد: در حوزه توسعه‌ای با تلاش همکاران با توسعه اکسس در ۸۰ نقطه و نصب تجهیزات بروز، سرویس‌های جدید ارایه شده و ۴۰ هزار پورت ADSL ، VDSL ، FTTH واگذار شده است.
مدیرعامل شرکت مخابرات استان اردبیل با بیان واگذاری شماره‌های جدید برای خطوط تلفن ثابت در استان اردبیل تصریح کرد:  در بخش تلفن ثابت نیز ۱۸ هزار شماره جدید در این بخش واگذار شده است و در بحث توسعه باند و پهنا نیز در سال ۹۸ با تلاش‌های انجام یافته پهنای باند مصرفی در استان اردبیل به ۸ مگابیت رسانده شد و در سال جاری نیز ظرفیت پهنای باند ۲ برابر شده و مصرف پهنای باند ۶ برابر شده است.
اسماعیل‌زاده ادامه داد: در حوزه ارتباطات سیار با توجه به اعتبارات از محل uso توسعه بی‌سابقه‌ای داشته‌ایم و طی آن شبکه روستایی به همراه اول برگردان شد که یک اقدام بسیار مثبت در این حوزه بوده و دومین اقدام در این حوزه نیز بحث توسعه سایت‌ها در روستاها بوده است.
راه‌اندازی ۷۱ سایت جدید در روستاهای استان اردبیل
وی بیان کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام یافته در سال ۹۹ باید ۷۱ سایت در روستاها نصب می‌کردیم که عملیات تمامی این سایت‌ها به اتمام رسیده و از مجموع آن تا به امروز تعداد ۵۶ سایت به‌طور کامل به اتمام رسیده و مردم در حال استفاده از آن هستند و بقیه نیز تا آخر خرداد ماه وارد شبکه خواهند شد.
مدیرعامل شرکت مخابرات استان اردبیل عنوان کرد: یکی دیگر از برنامه‌های این شرکت در بخش روستایی بحث ارتقای تکنولوژی این سایت‌ها به 3G  و 4G بوده که این موضوع نیز دستور کار قرار دارد و تا آخر خرداد ماه سال جاری انجام می‌شوند.
اسماعیل‌زاده گفت: در بخش پروژه‌های توسعه شهری نیز ایجاد ۳۰ سایت را در برنامه داریم که ۱۸ سایت راه‌اندازی شده و در خصوص ۱۲ سایت دیگر نیز مقدمات کار انجام شده و حداکثر تا آخر تیرماه سال جاری به اتمام می‌رسد.
وی با اشاره به مشکلات موجود در توسعه سایت‌های شهری بیان کرد: یکی از عواملی که در توسعه شهری خدمات را به تاخیر مواجه می‌کند بحث همکاری و کمک مردم در تملک و جایابی سایت‌ها بوده و در این خصوص نیز با اطمینان می‌گوییم که در بحث سایت‌های همراه اول با توجه به تاییده‌های موجود این سایت‌ها هیچ‌گونه ضرری ندارند و همکاری مردم جهت ارایه خدمات بیشتر و منظم بسیار مهم است.
مدیرعامل شرکت مخابرات استان اردبیل با اشاره به برنامه‌های این شرکت برای سال ۱۴۰۰ نیز گفت: برای سال‌جاری نیز در بحث روستایی نزدیک ۵۰ سایت دیگر توسعه خواهیم داد که امیدواریم با اتمام این اقدامات شاهد رفع نواقصات و مشکلات کنونی در روستاهای استان باشیم و در کنار آن با بروزرسانی تکنولوژی 3G  و  4G در روستاها نیز شاهد بهره‌مندی از این تکنولوژی خواهیم بود.

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است

ارسال نظر

نظراتی که حاوی توهین و تضییع حق بوده یا ضعیف و دارای بار حقوقی باشد، تائید نخواهند شد


آخرین اخبار