تعداد ثبت‌نام کنندگان مسکن ملی استان اردبیل به بیش از ۱۱۶ هزار نفر رسید

سارقان سیم‌های برق در مشگین‌شهر دستگیر شدند

«موئیل» مشگین‌شهر در بین ۱۳ روستای مهم گردشگری کشور قرار گرفت

۱۰ نفر از اراذل و اوباش در اردبیل دستگیر شدند

آسیب دیدگی ۱۰۰ درصد محصول برنج در مشگین‌شهر

طغیان رودخانه‌های مشگین‌شهر در پی بارش‌های اخیر

بقعه شیخ حیدر مشگین‌شهر نماد معماری ایلخانان

ساخت مسکن برای ۲۶۰۰۰ متقاضی نهضت ملی

چرای زودهنگام ویرانگر مراتع استان اردبیل

«مشگین‌شهر» بعد از «نجف‌آباد» بیشترین شهید را داشته است

موزه خصوصی نگارخانه اسناد تاریخی در مشگین‌شهر افتتاح شد

۱۰ کیلومتر از رودخانه‌های مشگین‌شهر لایروبی شد

کد خبر: 36664 | تاریخ انتشار: 23:22:49 - پنج‌شنبه 7 مهر 1401 | بدون نظر | |

قدردانی از زحمات آتش‌نشانان وظیفه همه افراد جامعه است

استاندار اردبیل گفت: قدردانی از زحمات آتش‌نشانان وظیفه همه افراد جامعه است و فداکاری‌های این افراد هیچ‌گاه به فراموشی سپرده نخواهد شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، سیدحامد عاملی بعدازظهر امروز به مناسبت ۷ مهر روز ملی ایمنی و آتش‌نشانی با حضور در ایستگاه‌های آتش‌نشانی شهر اردبیل، اظهار کرد: روز آتش‌نشان فرصت مناسبی برای قدردانی از عزیزانی است که برای حفظ سلامت، امنیت و زندگی مردم از آسایش و راحتی خود می‌گذرند.
وی افزود: آتش‌نشانان در حوادث مختلف از جمله آتش‌سوزی، زلزله و … همیشه با جان و دل در خدمت مردم هستند.
استاندار اردبیل بیان کرد: نیروهای آتش‌نشان بارها با گذشتن از جان خود به درجه شهادت نائل آمدند و از اینرو وظیفه ذاتی همه شهروندان و مردم است که قدردان زحمات این عزیزان باشند.

وی با اعلام اینکه کمیت و کیفیت تجهیزات و لوازم آتش‌نشانی در انجام موفق عملیات‌های آتش‌نشانی نقش بی‌بدیلی دارد، تصریح کرد: اختصاص اعتبار برای خرید و تجهیزات نوین آتش‌نشانی هزینه نیست، بلکه سرمایه‌گذاری برای حفظ و حراست از جان و مال است و از همین رو توجه ویژه به این حوزه ضروری است.
عاملی گفت: همه ما در حوادث مختلف شاهد از جان‌گذشتگی و ایثار نیروهای آتش‌نشانی ‌بوده‌ایم و ارزش این فداکاری و ایثار در دنیا با چیزی قابل مقایسه نیست و برابری نمی‌کند.

محمود صفری شهردار اردبیل گفت: تلاش و مجاهدت آتش‌نشانان برای حفاظت از سلامت و امنیت مردم در حوادث ستودنی است.
وی تصریح کرد: آتش‌نشانان برای حفاظت از سلامت و امنیت مردم بدون هیچ چشم‌داشتی تلاش می‌کنند که این مجاهدت‌ها و فداکاری‌ها قابل تقدیر است.
شهردار اردبیل افزود: آتش‌نشانان در تمام حوادث و اتفاقات پای کار بودند و هستند و برای سلامت مردم از جان خود نیز می‌گذرند.
صفری با اشاره به امکانات ایستگاه‌های آتش‌نشانی شهر اردبیل، بیان کرد: امیدواریم مسوولان استانی جهت مجهز کردن ایستگاه‌های آتش نشانی کمک حال شهرداری باشند.
وی ضمن اشاره به اغتشاشات اخیر در کشور و ناکام ماندن دشمنان انقلاب اسلامی در پیشبرد اهداف خود، تصریح کرد: بدون شک حضور سپاه پاسداران در تمامی صحنه‌ها از جمله فتنه ۸۸، باعث شد تا دشمنان ناکام بمانند.

پایان پیام/3727/

source

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است

ارسال نظر

نظراتی که حاوی توهین و تضییع حق بوده یا ضعیف و دارای بار حقوقی باشد، تائید نخواهند شد


آخرین اخبار