سهم اردبیل از ۳ درصد نفت ۵۰۲ میلیارد تومان است

غرامت کشاورزان مشگین‌شهری در کوتاه‌ترین زمان پرداخت می‌شود

دیجیتال علیه مطبوعات

خسارت سیل به کشاورزان مشگین‌شهر در حال ارزیابی است

تعداد ثبت‌نام کنندگان مسکن ملی استان اردبیل به بیش از ۱۱۶ هزار نفر رسید

سارقان سیم‌های برق در مشگین‌شهر دستگیر شدند

«موئیل» مشگین‌شهر در بین ۱۳ روستای مهم گردشگری کشور قرار گرفت

۱۰ نفر از اراذل و اوباش در اردبیل دستگیر شدند

آسیب دیدگی ۱۰۰ درصد محصول برنج در مشگین‌شهر

طغیان رودخانه‌های مشگین‌شهر در پی بارش‌های اخیر

بقعه شیخ حیدر مشگین‌شهر نماد معماری ایلخانان

ساخت مسکن برای ۲۶۰۰۰ متقاضی نهضت ملی

کد خبر: 37730 | تاریخ انتشار: 10:49:59 - دوشنبه 25 مهر 1401 | بدون نظر | |

بیش از 3 هزار مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی در کشور فعالیت دارد

بهزاد وحیدنیا بعدازظهر امروز در همایش هفته سلامت روان اظهار کرد: ۳هزار و ۲۰۰ مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی در سطح کشور فعالیت دارند که خدمات روانشناختی و مشاوره‌های مختلف در جهت ارتقای سطح سلامت روان جامعه در این مراکز ارائه می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر مراکز سلامت محلی هم فعال هستند؛ افزود: بهزیستی کشور بالغ بر ۵ هزار موسسه اجتماع محور را شکل داده و پایگاه‌های سلامت اجتماعی نیز در راستای ارئه خدمات به مردم فعالیت دارند.

معاون مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی کشور تصریح کرد: بدون شک خود مراقبتی نقش مهمی در ارتقای سلامت روان جامعه دارد که باید از سوی مردم جدی گرفته شود.

فعالیت ۸۵ مرکز مشاوره و پایگاه سلامت روان در اردبیل

حامد رضایی مدیرکل بهزیستی استان اردبیل از فعالیت ۸۵ مرکز مشاوره و پایگاه سلامت روان اجتماعی در سطح استان اردبیل خبر داد و گفت: در شش ماه نخست سال جاری، مشاوران زیر نظر بهزیستی استان به بیش ۱۸ هزار و ۵۰۰ نفر، مشاوره داده‌اند.

وی با اشاره به اینکه توانمندسازی مشاوران مراکز مشاوره و بهزیستی در اولویت قرار دارد، افزود: در طی هفته سلامت روان، کارگاه‌های آموزشی در راستای ارتقای سطح مسئولان مراکز مشاوره برگزار شد.

مدیرکل بهزیستی استان اردبیل گفت: هم استانی‌ها می‌توانند در تماس با سامانه ۱۴۸۰ این سازمان با نام صدای مشاور، خدمات مشاوره‌ای موردنیاز خود را به صورت رایگان، دریافت کنند.

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است

ارسال نظر

نظراتی که حاوی توهین و تضییع حق بوده یا ضعیف و دارای بار حقوقی باشد، تائید نخواهند شد


آخرین اخبار