سال «مهار تورم، رشد تولید» پیش آهنگ پیشرفت و توسعه در اردبیل

برقراری صلح میان طایفه‌های مشگین‌شهری/پرونده مختومه شد

برپایی ۱۰ نوروزگاه عشایری برای استقبال از مسافران در اردبیل

اجاره سوئیت در مشکین شهر

بحران کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش اردبیل

ستاد دیه و خیرین مشگین‌شهری ۲۰۰ میلیارد ریال به آزادی زندانیان کمک کردند

اقامت بیش از ۵۳ هزار نفر قبل از عید در اردبیل

تعداد مصدومان حوادث چهارشنبه‌سوری اردبیل به ۱۵۳ نفر رسید

حادثه دلخراش برای کودک ۲ ساله در اردبیل

تعیین قاضی ویژه برای رسیدگی به جرایم مربوط به چهارشنبه‌سوری در مشگین‌شهر

توزیع ناعادلانه امکانات شهری سبب مشکلات فرهنگی می‌شود

تمام اختیارات رئیس سازمان به استان‌ها تفویض شده است

کد خبر: 43025 | تاریخ انتشار: 19:08:28 - سه‌شنبه 29 آذر 1401 | بدون نظر | |

اردبیل برای صنعتی شدن نیاز مبرم به دانشگاه صنعتی دارد

 حجت‌الاسلام سید کاظم موسوی ظهر سه‌شنبه در مراسم تکریم و معارفه رؤسای دانشگاه محقق اردبیلی جایگاه علم را در اسلام، جایگاه والا و بالا توصیف کرد و گفت: در کنار تولید علم و گره‌گشایی از مشکلات، باید فضای مناسبی را برای نقدهای سازنده به وجود آورد.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی با قدردانی از همدلی ایجاد شده در دانشگاه‌های استان اردبیل به ویژه خویشتن‌داری در حوادث اخیر اظهار کرد: دانشگاه‌های ما باید به مرکز و کانون تصمیم‌گیری تبدیل شود و بتوانیم حرکت‌های رو به جلو را شاهد باشیم.

حجت‌الاسلام موسوی با انتقاد از معطل ماندن چندین ساله احداث دانشگاه صنعتی در نمین تصریح کرد: نه تنها دانشگاه صنعتی راه‌اندازی نشده بلکه جلوی فعالیت دانشگاه فناوری‌های نوین نیز در نمین گرفته شده و ما انتظار داریم تا بازگشت مجددی را در این حوزه شاهد باشیم تا دانشکده فناوری‌های نوین به جایگاه اصلی خود بازگردد.

نماینده مردم اردبیل در مجلس ضرورت راه‌اندازی دانشگاه صنعتی و فعالیت مجدد دانشکده فناوری‌های نوین نمین را یادآور شد و خاطرنشان کرد: در کنار این مطالبه، انتظار داریم تا پروژه‌های نیمه‌تمام در دانشگاه محقق اردبیلی نیز با مدیریت توانمند و عقلانی به سرانجام رسیده و فضای مطلوبی را در پیشبرد اهداف توسعه‌ای در این دانشگاه شاهد باشیم.

 

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است

ارسال نظر

نظراتی که حاوی توهین و تضییع حق بوده یا ضعیف و دارای بار حقوقی باشد، تائید نخواهند شد


آخرین اخبار