سال «مهار تورم، رشد تولید» پیش آهنگ پیشرفت و توسعه در اردبیل

برقراری صلح میان طایفه‌های مشگین‌شهری/پرونده مختومه شد

برپایی ۱۰ نوروزگاه عشایری برای استقبال از مسافران در اردبیل

اجاره سوئیت در مشکین شهر

بحران کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش اردبیل

ستاد دیه و خیرین مشگین‌شهری ۲۰۰ میلیارد ریال به آزادی زندانیان کمک کردند

اقامت بیش از ۵۳ هزار نفر قبل از عید در اردبیل

تعداد مصدومان حوادث چهارشنبه‌سوری اردبیل به ۱۵۳ نفر رسید

حادثه دلخراش برای کودک ۲ ساله در اردبیل

تعیین قاضی ویژه برای رسیدگی به جرایم مربوط به چهارشنبه‌سوری در مشگین‌شهر

توزیع ناعادلانه امکانات شهری سبب مشکلات فرهنگی می‌شود

تمام اختیارات رئیس سازمان به استان‌ها تفویض شده است

کد خبر: 43649 | تاریخ انتشار: 17:38:10 - پنج‌شنبه 8 دی 1401 | بدون نظر | |

فرصت‌ها و تهدیدهای مدارس احصا شود

، کلام الله صفری صبح پنجشنبه در نشست با مدیران مدارس شهرستان پارس آباد اظهار کرد: همکاری با عوامل مدرسه باید براساس عشق و علاقه باشد چرا که معتقدیم استبداد در آموزش و پرورش جواب نخواهد داد.

وی با تاکید بر اینکه برای ارتقای وضعیت آموزش و جنبه تربیتی مدارس باید فعالیت‌های آموزشی و پرورشی باید تا رسیدن به نتیجه مطلوب پیگیری شود، خاطرنشان کرد: برای دستیابی به جایگاه واقعی آموزش و پرورش در سطح جامعه نیازمند پرورش مدیران خوب و توانمند هستیم چرا که قاطعیت همراه با علم لازمه یک مدیریت قوی و اثرگذار است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل با تاکید بر اینکه مدیران در مدارس باید تقسیم کار کرده و به همکاران خود تفویض اختیار کنند، تصریح کرد: ضروری است تا مدیران فرصت‌ها و تهدیدهای مدارس خود را احصا کرده و در راستای کیفیت بخشی به آموزش تهدیدها را نیز به فرصت تبدیل کنند.

صفری پرهیز از کلمات منفی و استفاده از جملات مثبت را یادآور شد و بیان کرد: مدیران باید امیدبخشی در مدارس را سرلوحه کارهای خود قرار دهند زیرا که فرآیند معنوی و ایجاد صمیمیت در مدارس به دست مدیران است.

وی لازمه یک مدیریت جهادی را برنامه ریزی و مدیریت بحران‌ها دانست و گفت: مهمترین ارکان تحول در آموزش و پرورش، مدیران مدارس هستند و نباید آموزش و پرورش خطی و در تحت لوای یک جریان سیاسی باشد.

مدیرکل آموزش و پرورش بی تفاوتی، بی تدبیری و عدم نظارت در آموزش و پرورش را آفت علم دانست و افزود: اولین هدف رتبه بندی معلمان ارتقای کیفیت آموزشی در مدارس است و انتخاب مدیر در مدارس در نیل به این مقصود اثرگذار است.

صفری رتبه استان اردبیل در استعدادیابی در بین استان‌ها را پنجم و در کنکور رتبه ۲۶ کشور اعلام کرد و گفت: دقت در بحث کنکور و برگزاری جلسات توجیهی با اولیا توسط مدیران باید به صورت جدی پیگیری شود.

وی با تاکید بر توزیع کتاب راه موفقیت برای تمامی دانش آموزان پایه دوازدهم اظهار کرد: راه اندازی ستاد کنکور در مناطق و مدارس استان اردبیل از برنامه‌های اولویت دار آموزش و پرورش است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل با تاکید بر اینکه مدیران باید در برابر نمرات مستمر دانش آموزان احساس مسئولیت کنند و تمام ساحت‌های ششگانه در تربیت آنها لحاظ شود، خاطرنشان کرد: ما به دنبال احیای حق و حقوق دانش آموزان در مدارس هستیم و تراز نیروی انسانی از وظایف مدیران مدارس است.

صفری گفت: مدیران مدارس مراقب تربیت دانش آموزان باشند و حیثیت، جایگاه و آبروی آموزش و پرورش و دانش آموزان حفاظت کنند.

 

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است

ارسال نظر

نظراتی که حاوی توهین و تضییع حق بوده یا ضعیف و دارای بار حقوقی باشد، تائید نخواهند شد


آخرین اخبار