سال «مهار تورم، رشد تولید» پیش آهنگ پیشرفت و توسعه در اردبیل

برقراری صلح میان طایفه‌های مشگین‌شهری/پرونده مختومه شد

برپایی ۱۰ نوروزگاه عشایری برای استقبال از مسافران در اردبیل

اجاره سوئیت در مشکین شهر

بحران کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش اردبیل

ستاد دیه و خیرین مشگین‌شهری ۲۰۰ میلیارد ریال به آزادی زندانیان کمک کردند

اقامت بیش از ۵۳ هزار نفر قبل از عید در اردبیل

تعداد مصدومان حوادث چهارشنبه‌سوری اردبیل به ۱۵۳ نفر رسید

حادثه دلخراش برای کودک ۲ ساله در اردبیل

تعیین قاضی ویژه برای رسیدگی به جرایم مربوط به چهارشنبه‌سوری در مشگین‌شهر

توزیع ناعادلانه امکانات شهری سبب مشکلات فرهنگی می‌شود

تمام اختیارات رئیس سازمان به استان‌ها تفویض شده است

کد خبر: 42330 | تاریخ انتشار: 10:04:21 - یکشنبه 20 آذر 1401 | بدون نظر | |

کشور را گران اداره می‌کنیم/لزوم تقویت بخش غیردولتی

 ولی اسماعیلی شامگاه جمعه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان اردبیل که با حضور وزیر آموزش و پرورش برگزار شد، اظهار کرد: وزارت آموزش و پرورش در ماه‌های اخیر درگیر اجرای طرح رتبه بندی و پرداخت پاداش بازنشستگان بوده که وزیر جهادی آموزش و پرورش در این زمینه حرکت‌های تحولی را انجام داده است.

وی خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش در دو حوزه با آسیب‌های جدی روبروست که اگر تدبیری نیندیشیم این آسیب‌ها ضربه‌ای مهلک بر پیکره آموزش و پرورش وارد می‌کند.

نماینده مردم گرمی در مجلس شورای اسلامی تعیین تکلیف نیروهای آموزش و پرورش و نحوه جذب نیرو را از طریق دانشگاه فرهنگیان یادآور شد و بیان کرد: بهتر است افراد شایسته و از طریق سازوکار دانشگاه فرهنگیان وارد سیستم تدریس شوند تا ما شرایط خوبی را در تربیت نیروی در تراز انقلاب اسلامی شاهد باشیم.

اسماعیلی آسیبکرونا را بزرگترین تهدید برای نظام تعلیم و تربیت برشمرد و گفت: تعطیلی مدارس در دو سال گذشته ضربه‌ای مهلک بر بدنه تعلیم و تربیت وارد کرد که جبران این عقب ماندگی برنامه جهادی و حرکت تحولی نیاز دارد.

وی ادامه داد: ما آمادگی داریم در بودجه سال آینده و برنامه هفتم توسعه در مسیر تعیین تکلیف نیروهای آموزش و پرورش و گره گشایی از مشکلات معیشتی فرهنگیان ورود پیدا کرده و اقدامات مؤثری را در طول این برنامه انجام دهیم.

نماینده مردم گرمی در مجلس شورای اسلامی تجهیز مدارس به ویژه هنرستان‌ها را به امکانات جدید یادآور شد و بیان کرد: در حکمرانی جدید باید بیشترین سرمایه گذاری را در مهارت آموزی و حرفه آموزی دانش آموزان انجام دهیم چرا که بدون مهارت نمی‌توانیم به هیچ جا برسیم.

اسماعیلی تصریح کرد: ما امرور کشور را گران اداره می‌کنیم چرا که بخش عمده ای از منابع کشور صرف پرداخت حقوق و هزینه‌های جاری می‌شود در حالی که با فرهنگسازی در حوزه فعالیت‌های بخش غیردولتی می‌توانیم تولید ثروت را انجام دهیم.

وی با انتقاد از نحوه ارائه مصوبات در جلسه شورای آموزش و پرورش و نادیده گرفتن حق شهرستان‌ها گفت: در حالی که جلسه استانی است اما عمده مصوبات مربوط به اردبیل است و ما انتظار داریم تا وزیر آموزش و پرورش به شهرستان‌های استان اردبیل نیز توجهی جدی داشته باشد.

 

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است

ارسال نظر

نظراتی که حاوی توهین و تضییع حق بوده یا ضعیف و دارای بار حقوقی باشد، تائید نخواهند شد


آخرین اخبار