اجرای برنامه‌های شاد فرهنگی و هنری برای مسافران نوروزی در اردبیل

باغداران مراقب سرمازدگی بهاره باشند

دستگاه قضایی از اقدامات قانونی دستگاه‌های اجرایی حمایت می‌کند

بهشتی به نام جهنم دره در دامنه سبلان

توقیف ۳۳۲ دستگاه خودرو حادثه‌ساز در اردبیل

۷۵ کیلومتر بزرگراه در اردبیل به بهره‌برداری می‌رسد

خروش چشمه‌های جوشان در دل کوه سبلان/مشگین‌شهر قطب گردشگری مسافران

راه‌اندازی بزرگترین مجتمع آبدرمانی شمالغرب در نیر

سال «مهار تورم، رشد تولید» پیش آهنگ پیشرفت و توسعه در اردبیل

برقراری صلح میان طایفه‌های مشگین‌شهری/پرونده مختومه شد

برپایی ۱۰ نوروزگاه عشایری برای استقبال از مسافران در اردبیل

اجاره سوئیت در مشکین شهر

کد خبر: 42511 | تاریخ انتشار: 19:28:11 - دوشنبه 21 آذر 1401 | بدون نظر | |

۴۵۰ روحانی جذب مدارس شدند

سیدغلامحسین خلیلی موسوی اظهار کرد: در قالب طرح امین سال گذشته ۳۸ نفر روحانی جذب آموزش و پرورش شده بودند که این مبلغان اعم از برادر و خواهر در قالب آموزگار و مربی پرورشی فعالیت داشتند.

وی خاطرنشان کرد: امسال با پیگیری‌ها و در قالب فعالیت ستد همکاری حوزه علمیه با آموزش و پرورش و مساعدت مدیر کل آموزش و پرورش ۴۵۰ نفر روحانی حوزه‌های علمیه جذب مدارس استان اردبیل شدند تا در حوزه نماز، احکام و فعالیت‌های قرآنی در خدمت دانش آموزان باشیم.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان اردبیل افزود: جذب، مصاحبه و گزینش این نیروها به همراه برگزاری دوره‌های تخصصی با هماهنگی حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش انجام شده و هم اکنون این نیروها در آموزش و پرورش در بخش‌های فرهنگی و تربیتی فعالیت می‌کنند.

خلیلی موسوی به تشکیل ستاد همکاری حوزه علمیه با آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: از بین نخبگان حوزه برای سال‌های آینده گزینش و جذب نیرو ادامه پیدا می‌کند تا ما شرایط مناسبی را در بهره گیری از توان روحانیون در فضاهای آموزشی و تربیتی شاهد باشیم.

وی اضافه کرد: خروجی نظام آموزش و پرورش باید تربیت انسان موحد، مؤمن، متعهد به مسئولیت اجتماعی، خودباور، عدالت محور و … باشد تا ما بتوانیم بستر توسعه و تحول جامعه را شاهد باشیم.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان اردبیل بیان کرد: با احترام به جایگاه ۳۶ هزار شهید دانش آموز، ۵ هزار شهید فرهنگی و شهدای والامقام و تاسی به راه و آرمان امام راحل و فرمایشات مقام معظم رهبری در عرصه جهاد تبیین باید به سمتی حرکت کنیم تا دانایی را در کنار توانایی و مجهز شدن به عناصر تعهد و تخصص به شایستگی طی کرده و به قله رفیع علم و مهارت دست یابیم.

خلیلی موسوی پیشرفت‌های کشور را در رشته‌هایی همچون نانو، فضایی و هسته‌ای امیدبخش اعلام و اظهار کرد: دانش آموزان نخبه قرآنی باید به علم نیز مجهز شوند تا در ساحه‌های مختلف بتوانیم دانش آموزی در تراز تمدن اسلامی تربیت کنیم.

 

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است

ارسال نظر

نظراتی که حاوی توهین و تضییع حق بوده یا ضعیف و دارای بار حقوقی باشد، تائید نخواهند شد


آخرین اخبار