برقراری صلح میان طایفه‌های مشگین‌شهری/پرونده مختومه شد

برپایی ۱۰ نوروزگاه عشایری برای استقبال از مسافران در اردبیل

اجاره سوئیت در مشکین شهر

بحران کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش اردبیل

ستاد دیه و خیرین مشگین‌شهری ۲۰۰ میلیارد ریال به آزادی زندانیان کمک کردند

اقامت بیش از ۵۳ هزار نفر قبل از عید در اردبیل

تعداد مصدومان حوادث چهارشنبه‌سوری اردبیل به ۱۵۳ نفر رسید

حادثه دلخراش برای کودک ۲ ساله در اردبیل

تعیین قاضی ویژه برای رسیدگی به جرایم مربوط به چهارشنبه‌سوری در مشگین‌شهر

توزیع ناعادلانه امکانات شهری سبب مشکلات فرهنگی می‌شود

تمام اختیارات رئیس سازمان به استان‌ها تفویض شده است

حادثه رانندگی در مشگین‌شهر پنج کشته و مصدوم برجای گذاشت

کد خبر: 47038 | تاریخ انتشار: 19:16:50 - جمعه 28 بهمن 1401 | بدون نظر | |

ثبت ۱۵ هزار درخواست سرمایه گذاری در درگاه ملی

 یعثوب نژادمحمد عصر پنجشنبه در جلسه شورای گفت‌و گوی دولت و بخش خصوصی در اردبیل اظهار کرد: با راه‌اندازی درگاه ملی صدور مجوزها در سطح کشور ۷۰۰ هزار درخواست و در استان اردبیل نیز ۱۵ هزار و ۵۷۲ درخواست در این درگاه به ثبت رسیده است.

وی تصریح کرد: از این تعداد ۶ هزار مجوز صادر شده، پنج هزار و ۲۰۰ درخواست با عدم صدور مجوز روبه‌رو شده و ۸۷۱ متقاضی نیز از ادامه فرآیند انصراف دادند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل از تأیید نهایی ۴۱۰ متقاضی در درگاه ملی صدور مجوزها خبر داد و گفت: ۷۳ مورد شکایت نیز به خاطر تعلل دستگاه‌ها از طریق این درگاه ثبت شده که عمده آنها مربوط به تعاون، کار و رفاه اجتماعی و آموزش فنی و حرفه‌ای بوده است.

نژادمحمد افزود: از بین ۶۶ طرح اولویت‌دار و مصوب در نهایت بعد از بررسی و ارزیابی نهایی، ۳۰ طرح مهم در بخش صنعت، کشاورزی و گردشگری به تأیید نهایی رسیده و ما درصدد مکان‌یابی و ارائه این طرح‌ها برای حضور سرمایه‌گذاران هستیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: خلاصه طرح‌های سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی، گردشگری و صنعت به زبان انگلیسی ترجمه شده و در سایت پنجره واحد و اطلس سرمایه‌گذاری واگذار شده تا امکان‌بهره‌برداری از آن فراهم آید.

نژادمحمد اضافه کرد: این ۳۰ طرح که در سامانه وزارت اقتصاد به ثبت رسیده، در صورت اجرا می‌تواند فرصت اشتغال و تولید بیشتری را فراهم کند.

وی بررسی مالی، فنی و ارائه مشاوره‌های متعدد به سرمایه‌گذاران را در کنار تکمیل فرآیند مطالعات جامع یادآور شد و بیان کرد: تلاش ما بر این است تا با الحاق کارگروه زیربنایی و کمیسیون تبصره یک ماده یک، تغییر کاربری اراضی به شکل منسجم انجام شده و جلوی تأخیر و تعلل صدور مجوزها گرفته شود.

نژادمحمد استان اردبیل را از استان‌های پیشرو کشور در شناسایی قوانین مخل تولید و ثبت اطلاعات در درگاه ملی اعلام کرد و ادامه داد: انتظار می‌رود دستگاه‌های اجرایی در این زمینه امور اقتصادی را کمک کنند تا استعلامات در کوتاه‌ترین زمان و همراه با تعریف امضای الکترونیکی انجام شود.

وی رفع برخی از ایرادات درگاه ملی صدور مجوزها را یادآور شد و اظهار کرد: سعی بر این است تا این موانع و مشکلات برطرف شده و امکان ثبت اطلاعات واقعی در این سامانه‌ها فراهم آید.

نژادمحمد ممنوعیت احداث تأسیسات غیرگردشگری را در محور حیران تا سرعین یادآور شد و تصریح کرد: در این زمینه میراث فرهنگی باید محدودیت‌ها را اعلام کرده و همکاری بیشتری را با مرکز ستاد خدمات سرمایه‌گذاری شاهد باشیم.

وی گفت: مرکز خدمات سرمایه‌گذاری با حضور ۲۵ دستگاه استان جلسات خود را برگزار کرده و مصوبات جلسات نیز به دقت مورد رصد و پایش قرار می‌گیرد تا در کوتاه‌ترین زمان صدور مجوزها را شاهد باشیم.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل افزود: سعی ما بر این است تا در پاسخ به استعلامات نیز در سریع‌ترین زمان اقدام کرده و صدور مجوزها را در یک بستر تسهیل‌گونه به پیش ببریم.

 

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است

ارسال نظر

نظراتی که حاوی توهین و تضییع حق بوده یا ضعیف و دارای بار حقوقی باشد، تائید نخواهند شد


آخرین اخبار