محمود عباسزادهمشگینی در گفتوگو با خبرنگار مهر، با تبریک هفته وحدت اظهار کرد: مجلس این روزها با تمام تلاش و کوشش سعی در بررسی و تصویب نهایی برنامه پنج ساله کشور را دارد تا زمینه اجرایی شدن این برنامه از سال آینده فراهم آید.
وی تصریح کرد: در سالهای گذشته برنامه پنج ساله کشور کمتر از ۴۰ درصد تحقق یافته ولی سعی مجلس بر این است تا برنامه هفتم توسعه کشور زمینه اجرایی ۷۰ تا ۸۰ درصدی را به صورت عملیاتی فراهم کند.
نماینده مردم مشگینشهر در مجلس شورای اسلامی به تعطیلی فعالیت کمیسیونهای مجلس و تمرکز در بررسی و تصویب نهایی برنامه هفتم اشاره کرد و گفت: در کنار این امر، تلاش ما بر این است تا در کمیسیون امنیت ملی موضوع تقویت اقتدار کشور با نرمش قهرمانانه در برابر نظام غرب فراهم آمده و اقتدار جمهوری اسلامی ایران با حسن نیت حفظ شده و شاهد آزادسازی منابع مالی کشورمان از سایر کشورها باشیم.
عباسزاده مشکینی افزود: بر اساس آمایش سرزمینی و در برنامه پنجم توسعه برای استانها و شهرستانها نیز برنامههای متنوعی در نظر گرفته شده تا به دور از سیاستزدگی بتوان زمینه توسعه و پیشرفت را فراهم کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: متأسفانه به خاطر برخی سیاستزدگی و شرایط کشور و منطقه نمایندگان در کنار قانونگذاری و نظارت بر حسن اجرای قوانین، مجبور هستند تا در حوزه پیگیری مسائل مردم در شهرهای مختلف ورود پیدا کرده و زمینه تأمین منابع را به صورت ملی فراهم کنند.
عباسزاده مشکینی اضافه کرد: در ادامه کشور همه قوا
ای عدالت دارند اما فشارهای جانبی برای تزریق منابع به حوزههای مختلف تأثیرگذار است و ما در این سه سال سعی کردیم تا از چانهزنیهای مجلس برای تأمین اعتبارات بیشتر استفاده کنیم.
وی بیان کرد: در این سه سال عمده زیرساختهای توسعه شهرستان از انرژی و راه گرفته تا ارتباطات فراهم شده و ما شاهد حضور سرمایهگذاران در حوزههای مختلف هستیم.
تأمین برق مشگینشهر تا ۵۰ سال آینده
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس به احداث پست ۲۳۰ کیلوولت در این شهرستان اشاره کرد و ادامه داد: با توجه به نیاز این شهرستان به ۲۵ مگاوات برق و نیاز ۵۰ مگاواتی کارخانه کامیونسازی و سایر مجتمعهای صنعتی، معدنی و تولیدی، ما پیگیر احداث پست ۲۳۰ کیلوولت در این شهرستان بودیم که با سرمایهگذاری بیش از یکهزار میلیارد تومان با پیشرفت ۹۵ درصد در حال تکمیل است.
عباسزاده مشکینی در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: با افتتاح این پست و راهاندازی نیروگاه زمین گرمایی به ظرفیت پنج مگاوات، در سالهای آینده شهرستان مشگین تا ۵۰ سال آینده هیچ مشکلی را در تأمین برق نخواهد داشت.
وی به پیشرفت ۹۵ درصدی بزرگراه اردبیل – مشگینشهر و افتتاح آن در ماههای آینده خبر داد و تصریح کرد: محور مشگینشهر به اهر، مشگینشهر به پارسآباد و مشگینشهر به سراب نیز در کنار راههای روستایی این شهرستان در مرحله اجرا است.
احداث میدان میوه و ترهبار در مشگینشهر
نماینده مردم مشگینشهر در مجلس شورای اسلامی ضرورت احداث میدان میوه و ترهبار را با ظرفیت تولید محصولات سردرختی متنوع نظیر انگور و سیب یادآور شد و گفت: با برگزاری جشنواره سیب و انگور، تلاش کردیم تا زمینه و بستر معرفی این محصولات را فراهم کنیم.
عباسزاده مشکینی در مورد مشکل بخش ارشق این شهرستان افزود: از سال ۹۹ پیگیر انتقال آب سد سبلان به سمت ارشق بودیم که این پروژه اجرایی شده و در کنار آن از وزیر نیرو مجوز برداشت یکهزار لیتر در ثانیه آب زیرزمینی را دریافت کردیم.
وی در ادامه سخنان خود خاطرنشان کرد: استحقاق منطقه در مسیر توسعه بسیار بالا است و ما از ظرفیت چهار هزار هکتار اراضی بایر و منابع طبیعی این منطقه باید در اجرایی شدن پروژههای مختلف به ویژه آغاز عملیات اجرایی منطقه آزاد استفاده کنیم.
عباسزاده مشکینی اضافه کرد: در روستاها نیز اجرای طرح هادی و آسفالت معابر و راههای روستایی در دستور کار قرار گرفته و در سه سال اخیر به اندازه ۲۵ سال گذشته عملیات آسفالتریزی در روستاها اجرایی شده و منابع مورد نیاز نیز تأمین شده است.
وی بیان کرد: در حوزه سلامت این شهرستان به دستگاههای ام. ار. آی، ماموگرافی، سی. تی. اسکن و ساختمان غربالگری سرطان و دیالیز مجوز و سایر امکانات بهداشتی، درمانی فراهم آمده است.
عباسزاده مشکینی در ادامه سخنان خود یادآور شد: در این شهرستان به رغم تلاش شورا و شهرداری، در حوزه مدیریت شهر برخی اتفاقات و انتظارات به معنای واقعی تحقق پیدا نکرد و ما دلایل آن را در ماههای آینده بازگو خواهیم کرد.
نماینده مردم مشگینشهر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مشگینشهر با تولید ۶۰ درصد محصولات سردرختی از داشتن میدان میوه و ترهبار محروم است و در کنار آن برخی موانع در مسیر جذب سرمایهگذاریها اتفاق افتاده و عدهای تلاش میکنند تا با طرح موضوع تعارض و منافع مانع از اجرای طرحها و پروژههای سرمایهگذاری کلان باشند.
وی گفت: به راحتی میتوانستیم در بلوار امین و وسط شهر مشگین مجتمعهای تجاری، خدماتی و پارکینگهای مجهزی را راهاندازی کنیم که به دلایل مختلف این طرحها به سرانجام نرسید.
عباسزاده مشکینی افزود: شهری که بودجه شهرداری آن وابسته به جرایم ماده ۱۰۰ است، قطعاً با تنوع ساخت و سازهای غیرمجاز و خلاف روبهرو است و ضروری است در این حوزه بازنگری دقیق انجام شود تا مشگینشهر در مسیر توسعه پایدار قرار گیرد.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس بیان کرد: این شهرستان استحقاق توسعه همهجانبه را دارد اما به دلایل مختلف از مسیر توسعه حقیقی فاصله گرفته و باید تدبیری درست بیندیشیم.