اجاره سوئیت در مشکین شهر

ساختار کشور با مشکل تمرکزگرایی روبروست

زندان مشکین شهر دیگر جوابگو نیست

۱۰ کیلوگرم مواد مخدر در مشگین‌شهر کشف و ضبط شد

تعرفه‌های نامتعارف و داد اهالی مشگین‌شهر

۳۰ هزار پرونده با مصالحه در اردبیل مختومه شده است

تحقق ۹۰ درصدی برنامه‌های ابلاغی اداره استاندارد اردبیل

افزایش سرعت وزش باد در اردبیل/بارش برف در ارتفاعات انتظار می رود

توسعه و محرومیت‌زدایی روستاها در اولویت قرار گیرد

گردشگری مشکین شهر باید ها و نبایدها

تعرفه گاز در مشگین‌شهر باید تغییر یابد

هتل‌ ساوالان مشگین‌شهر در اختیار افراد بی‌سرپناه قرار گرفت

کد خبر: 463 | تاریخ انتشار: 11:41:05 - یکشنبه 6 مهر 1393 | بدون نظر | |

اظهارات متناقض مسئولین در مورد کارخانه فولاد

ایلقار نیوز : سینا اسدی: چندی پیش،فرماندار مشگین شهر از افتتاح بزرگترین کارخانه نورد فولاد شمال غرب در مشگین شهر با سرمایه گذاری بیش از ۱۵۰۰ میلیارد تومان توسط بخش خصوصی با ۳۵۰۰ نفر اشتغالزایی و بدون استفاده از وام بانکی در شهرستان مشگین شهر خبر داد.

بعد از این موضوع بود که ۲۳ خرداد ماه،با حضور مسئولین شهرستان مشگین شهر و استان اردبیل کلنگ این مجتمع با اما و اگر بر زمین زده شد.

با توجه به اینکه،کلنگ این مجتمع بسیار مجلل،و با هزینه ی اولیه گزافی بر زمین زده شد،خیلی ها انتظار داشتند که بعد از این مراسم شاهد،شروع عملیات احداث این پروژه باشند،اما با گذشت ۴ ماه از کلنگ زنی این پروژه جز یک کانکس و یک پرچم فعلا چیزی عاید مردم مشگین شهر نشده است،و جالب تر از این موضوع که مسئولین فعلا مشکلات موضوع را به زمین یکدیگر می اندازند.

در میان این همه بحث، شخصی مشکل تملک زمین را مطرح می کند و دیگری موضوع برق و آب را،بحثی که جای سوال بسیار دارد که چرا مسئولین ارشد استان وشهرستان،به خصوص نماینده شهرستان قبل از وعده دادن در مورد این طرح و قبل از شروع کلنگ زنی شرایط را برای سرمایه گذار فراهم نمی کردند؟

البته اینگونه نیز شنیده می شود که دلیل عدم فعالیت این پروژه برخی مشکلاتی است که سرمایه گذار بر آن دامن زده،و آن این است که گفته می شود قرار بوده هیچ گونه فعالیتی در مورد تولید فولاد در مشگین شهر اتفاق نیافتد و فقط منابع معدنی این شهرستان از اینجا خارج شده و در جای دیگری نسبت به تولید آن اقدام شود.

در رابطه با مشکل این کارخانه زنوزی سرمایه گذار این طرح گفت: این واحد تولیدی در فاز اول به ۸۰ لیتر در ثانیه آب، ۲۰ هزار نرمال متر مکعب در ساعت گاز و ۱۰۰ مگا وات دیماند برق نیاز دارد.
به گفته زنوزی مطلق فاز اول این مجتمع در ۷۰ هکتار جهت تولید کنسانتره آهن به ظرفیت ۳۰۰ هزار تن در سال احداث می شود.
وی افزود: با توجه به عدم تامین زیرساختها پس از تامین آب و برق موردنیاز این مجتمع عملیات اجرایی آغاز خواهد شد.
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری دریک تصریح کرد: در احداث این مجتمع برای اولین بار در ایران از تکنولوژیهای جدید برای تولید قطعات آهن و فولاد استفاده خواهد شد.
وی افزود: در فاز دوم افزایش ظرفیت تولید تا سقف یک میلیون تن در سال و در فاز سوم تولید آهن اسفنجی به ظرفیت ۴۰۰ هزار تن در سال در دستور کار است.
به گفته این سرمایه‌گذار در فاز چهارم احداث کارخانه‌های ذوب و ریخته‌گری پیوسته نورد گرم به ظرفیت ۵۰۰ هزار تن در سال اجرایی خواهد شد.
به گزارش استیل ایران، سرمایه گذار مجتمع آهن و فولاد سبلان عنوان کرد: مواد اولیه این کارخانه سنگ آهن، زغال سنگ حرارتی، آهن قراضه، فروآلیاژها و آهک دولومیت است.

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری دریک علت توقف در ساخت کارخانه فولاد مشگین شهر را عدم تامین برق و آب آن عنوان کرد.

 

منبع: سایت تحلیلی خبری خیاو نیوز

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است

ارسال نظر

نظراتی که حاوی توهین و تضییع حق بوده یا ضعیف و دارای بار حقوقی باشد، تائید نخواهند شد


آخرین اخبار