ایلقار نیوز:در طول تاریخ رسانه ای مشگین شهر هیچ موضوع و مطالبه مردم تا به حال به وسعت و جدیت موضوع منطقه آزاد توسط رسانه ها پیگیری نشده بود و می توان گفت که موضوع الحاق مشگین شهر به منطقه آزاد ارس مطالبه ای بود که انصافاً تمام رسانه های مستقل صرف نظر از رویکرد جناحی و باندی این موضوع را پیگیری می کردند.
بالاخره پس از دو هفته نماینده محترم شهرستان در مصاحبه با یکی از رسانه های محلی از پیگیری موضوع الحاق مشگین شهر به منطقه آزاد ارس خبر داد. در این راستا یونس اسدی هفته آینده با مهندس ترکان دبیر شورای هماهنگی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی (مشاور ارشد رئیسجمهور ) دیدار خواهد داشت.
گفتنی است فرماندار مشگین شهر در جلسه اصلاح طلبان گفته بود ، مشگین شهر شرایط الحاق به منطقه آزاد ارس را ندارد.
انتهای خبر/مشکین فردا
هههههههه اقای اسدی تازه از خواب بیدار شدن
سلام علیک ماهی را هر وقت از آب بگیری تازه است …. قابل توجه همه عزیزانم که ناامید شده اند!!!! ناامید نباشیم درست می شود نماینده ای چون مهندس اسدی داریم!!!!!!!