تعداد رسانهها در شهرستان مشگین شهر در یک سال اخیر افزایش چشم گیری داشته است اما نه تنها از این رسانه ها که اکثر آن ها در جهت خدمت به منطقه فعالیت می کنند حمایت نمی شود بلکه برخی از مسئولان فرهنگی و سیاسی شهرستان نیز از کنار آن های بی تفاوت عبور کرده و حتی برخی از مسئولان فرهنگی شهرستان اطلاع دقیقی از آمار این رسانه ها در دست ندارد و روز به روز بر آن افزوده می شود.
معمولاً رسانه های که با هدف خدمت به مردم و مسئولان راه اندازی می شوند می بایست مورد حمایت قرار گرفته و در جهت پیشرفت منطقه از آن استفاده شود اما متاسفانه این امر در شهرستان مشگین شهر نه تنها مغایر است بلکه برخی از آن ها نیز مورد حمله و تهدید نیز قرار می گیرد که دور از شأن یک مسئول فرهنگی سیاسی است.
بدون شک فضای اینترنتی و مجازی از مهم ترین ابزارهای اطلاع رسانی در قرن حاضر محسوب شده و از موثرترین ابزارها در تغییرات بافت های اجتماعی، فرهنگی و فکری جامعه می باشد.
امروزه ما در عصری زندگی میکنیم که رسانهها نقش مهمی در زندگی مردم ایفا میکنند و رسانهها در دوران کنونی بخشی جدایی ناپذیر از زندگی مردم شده است به طوری که مردم در طول شبانه روز از محتواهای اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و آموزشی و سرگرمی رسانهها استفاده میکنند و می توان چنین عنوان کرد که جامعه با رسانه بزرگ می شود.
با توجه به کم هزینه بودن، دسترسی آسان تر و عدم چاپ نشریات کاغذی در شهرستان باعث شده است که روند استقبال از فضای مجازی در شهرستان، روندی رو به رشد داشته باشد به طوری که در سال جاری در شهرستان مشگین شهر صدها وبلاگ و ده ها سایت اینترنتی در خصوص مسائل مختلف جامعه به روز می شوند.
یکی از مشکلاتی که می توان در شهرستان مشگین شهر و در خصوص رسانه ها عنوان کرد عدم حمایت از رسانه هاست و معمولاً رسانه ها با مشکلات زیادی همچون مشکلات مالی، مکانی، عدم حمایت مسئولان، نداشتن امکانات اولیه و … دست و پنجه نرم می کنند این در حالی است که وعده های تو خالی مسئولان ارشد شهرستان گریبان رسانه های شهرستانی را نیز گرفته است به طوری که در مرداد ماه سال جاری ابراهیم امامی فرماندار مشگین شهر در مصاحبه خود با خبرگزاری فارس از جایگاه والای رسانه ها که بازوان توانمند مدیران هستند سخن گفته و همچنین برای حمایت از این قشر زحمت کش از ایجاد اتاق رسانه خبر داده بود آن هم همچون پل معلق معلق مانده است.
با توجه به اینکه رسانه ها به دنبال پیگری مشکلات مردم و همچنین نارسایی هایی که در سطح شهرستان وجود دارد می باشند از این رو فرماندار مشگین شهر از رسانهها به عنوان پل ارتباطی بین مردم و مسئولان یاد کرده که می بایست مورد توجه قرار گیرند.
وی در بخشی از مصاحبه خود گفته است که از زمانی که وارد فرمانداری شهرستان مشگینشهر شدهام سعی بر این داشتهام که به نحوه احسن با تمامی فعالان عرصه رسانه ارتباط تنگاتنگی داشته باشم، از همین رو تصمیم داریم تا اتاق ویِژهای را در اختیار نمایندگان رسانهها قرار دهیم تا علاوه بر اینکه ارتباط موثری با آنها داشته باشیم این قشر زحمتکش که در انتشار اخبار ثانیهها بر ایشان مهم است، با مشکل مواجه نشوند.
این در حالی است که بیش از سه ماه از زمان مصاحبه سپری شده و اتاق رسانه شهرستان در حد حرف باقی مانده است و در جلسه اخیر که با حضور محمد تقی آهنگری معاون فرماندار تشکیل یافته بود قول پیگیری این موضوع را داده بود اما باز تاکنون خبری از این موضوع نشده است.
از مهمترین مزایای اتاق رسانه می توان به خروج اخبار یکنواخت در سایت ها اشاره کرد اما با توجه به اینکه محلی برای تجمع و تبادل اطلاعات اصحاب رسانه وجود ندارد متاسفانه مشاهده می شود که برخی از رسانه ها از کلانتری و دادگستری سر در می آورند و حتی مطالب ضد و نقیض بر علیه هم انتشار می دهند و مطالب دیگری را جعلی نشان می دهند که این در عالم رسانه خوب نیست، در حالی که تنها با یک اتاق رسانه می توان تمام رسانه ها را دور هم جمع کرده و سازماندهی کرد تا به صورت سازمان یافته پیش روند.
امید است مسئولان فرهنگی و ارشد شهرستان به قول های داده شوده خود پایبند بوده و در جهت حمایت از رسانه ها قدم های ارزشمندی بردارند.
انتهای پیام/مشکین رسا
با سلام خروجی و نتیجه این رسانه ها چیست غیراز سردر گمی آیا مسئواین تا بحال به انتقادهای رسانه ها که درد دل مردم است توجه کرد ه اند رسانه در جایی خوب است که مسئواین درد مردم و جامعه را در ان ببیند و فکر کند نه اینکه مردم و مخاطبان را به جان هم بیاندازد و با مطالب جناحی چپ و راست با افکار مردم بازی کنند…