مرکز هوشمند ترافیک مشگین‌شهر با اختصاص ۱۵۰ میلیارد ریال راه اندازی می شود

بقعه شیخ حیدر مشگین‌شهر نماد معماری ایلخانان

چرای زودهنگام ویرانگر مراتع استان اردبیل

موزه خصوصی نگارخانه اسناد تاریخی در مشگین‌شهر افتتاح شد

نسخه الکترونیکی شماره 107 دوهفته نامه ایلقار

احتمال جیره‌بندی آب مشگین‌شهر در تابستان امسال

طرح آبرسانی مشگین شهر نیازمند هفت هزار میلیارد ریال اعتبار است

سدهای نیمه‌خالی شهرستان مشگین‌شهر؛ تنش آبی در کمین است

«پویش همدلی» همزمان با عید فطر در اردبیل اجرا می‌شود

حمایت از بخش خصوصی راهکار مؤثر بر جریان رشد تولید

ثبت ششمین ژئوسایت طبیعی

سرمای بهاره بیش از ۴۰ هزار میلیارد ریال به باغات مشگین شهر خسارت وارد کرد

کد خبر: 3292 | تاریخ انتشار: 18:24:38 - دوشنبه 1 دی 1393 | بدون نظر | |

سرپرست اداره اوقاف و امور خیریه مشگین شهر عنوان کرد

توزیع اعتبار در مشگین شهر سلیقه ای است/ مسئولان ارشد تعامل خوبی با اداره اوقاف نداشتند

ایلقار نیوز:حجت الاسلام سلمان صحمت مند سرپرست اداره اوقاف و امور خیریه مشگین شهر درIMG_0872229 نشست مطبوعاتی با اصحاب رسانه ضمن گرامیداشت هفته وقف به تشریح اقدامات انجام شده در اداره اوقاف شهرستان پرداخت.

وی در این نشست با بیان اینکه اداره اوقاف در سه محور مدیریت مساجد و امامزادگان، اداره امورات اوقاف از جمله تعمیر و نگهداری، رسیدگی به امورات اجاره ای و … و همچنین در محور فرهنگی همچون برگزاری مسابقات و برنامه های فرهنگی در امامزادگان … فعالیت می کند تاکید کرد: اجرای مسابقات قرآن کریم از مهمتریم و برجسته ترین برنامه شهرستان است به طوری که این مستبقان در سطح شهرستان، استان، کشور و حتی بین المللی در امامزادگان شهرستان مشگین شهر برگزار می شود.

وی با بیان اینکه زمینه فعالیت اداره اوقاف در شهرهای مختلف متفاوت است گفت: در شهرستان مشگین شهر اداره امور امامزادگان در مقایسه با دیگر فعالیت ها از رونق بیشتری برخوردار است و در این زمینه از شهرت خوبی برخوردار می باشد.

وی ادامه داد: امامزاده سید سلیمان (ع) فخرآباد با توجه به شجره نامه و اهمیت آن از مهمترین امامزادگان استان اردبیل محسوب شده و در مقایسه با دیگر مناطق استان رونق بیشتری دارد.

وی با اشاره به تکمیل بنای این امامزاده گفت: در طول چند سال گذشته بالغ بر 10 میلیارد ريال که 50 درصد آن از طریق مردم جمع آوری و برای تکمیل بنای این امامزاده هزینه شده و فازهایی از این پروژه نیز آماده شده است و اما برای تکمیل مابقی آن نیاز به اعتباری چند میلیارد ريالی است تا در عرض دو یا سه سال به صورت کامل تکمیل شود.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه بنای این امامزاده به صورت سنتی ترمیم می شود لذا تکمیل آن با تاخیر پیش می رود اما در صورت تامین اعتبار لازم در عرض دو یا سه سال به صورت کامل آماده بهره برداری می شود.

حجت الاسلام صحت مند با بیان اینکه 23 امامزاده در این شهرستان وجود دارد گفت: هر یک از امامزادگان توسط یک یا چند نفر از معتمدین منطقه یا محله به ثبت رسیده و براساس تحقیقات به عمل آمده برخی از امامزادگان در حالت تخریب قرار داشتند که از سه سال پیش دو مورد از آن ها احیا شده و به زیارتگاه تبدیل شده است و مابقی نیز در حال پیگیری هست.

وی با اشاره به شایعاتی مبنی بر اینکه امامزاده سازی در شهرستان می شود گفت: با توجه به اینکه مقام معظم رهبری در فرمایشات خود بر بازسازی محل هایی که در آن محل شهرت وجود دارد تاکید کرده است و ما نیز در این شهرستان با توجه به توصیه های مقام ومعظم رهبری پیش می رویم و در بازسازی امامزادگان که سرمایه های این شهرستان هستند قدم برمی داریم.

سرپرست اداره اوقاف و امور خیریه مشگین شهر با اشاره به فعالیت شش ساله خود در این اداره گفت: در طول این سال ها با برگزاری مسابقات و برنامه های فرهنگی متنوع و همچنین چاپ و توزیع سالانه بیش از 20 هزار تقویم و پوستر توانسته ایم درآمد امامزادگان را 5 برابر و موقوفات را 4 برابر افزایش دهیم که این در نوع خود چشمگیر است.

وی با اشاره به مسئله فرهنگی اوقاف افزود: در طول شش سال گذشته موقوفات شهرستان مشگین شهر را از 80 به 110 مورد افزایش داده شده و در سال جاری نیز پنج موقوفه جدید به این ارقام اضافه شده است.

وی با تاکید بر اهمیت امامزادگان اظهار کرد: با توجه به اینکه امامزادگان تنها محل هایی هستند که در بحث مادی و معنوی مورد تاکید است لذا اجرای پروژه ها و تکمیل آن از اهمیت بیشتری برخوردار است و توانسته است برخی از جوانان را به خود جذب کرده تا جوانان بتوانند خواسته های خود را مطرح نمایند لذا از مسئولان شهرستان انتظار می رود بیش از پیش به امامزادگان عنایت داشته باشند تا مردم از نعمت های آن بی بهره نمانند.

حجت الاسلام صحت مند با اشاره به اعتبارات عمرانی واگذار شده به اداره اوقاف گفت: اعتباری که برای امامزادگان در نظر گرفته شده در مقایسه با بدهی های آن ناچیز است و متاسفانه برخی از مسئولان در بحث امامزادگان و مساجد نیز وارد عرصه شده و سلیقه ای برخورد می کنند به طوری که در سال جاری برای اداره اوقاف 400 میلیون تومان اعتبار دولتی در نظر گرفته شده بود و اعتباری که می بایست توسط اداره اوقاف تقصیم بندی و براساس اولویت هزینه می شد کنار زده و افرادی که هیچ تخصصی در آن ندارند اقدام به توزیع اعتبار بین مساجد کرده اند اعتباری که با برنامه ریزی مناسب می توانسیم بهترین کارایی را داشته باشیم.

وی ادامه داد: مسئولان ارشد شهرستان برای اجرای برنامه های فرهنگی اداره اوقاف حتی یک ریال اعتبار در نظر نگرفته اند و اداره اوقاف در اجرای برنامه های فرهنگی با مشکلات متعددی روبرو شده است.

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است

ارسال نظر

نظراتی که حاوی توهین و تضییع حق بوده یا ضعیف و دارای بار حقوقی باشد، تائید نخواهند شد


آخرین اخبار