ایلقار نیوز: اجرای برنامه بیمه روستایی درقالب نظام ارجاع و ارائه خدمات به روستائیان و اقشار کم در آمد جامعه
تصویب ماده 91 در قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور و بند ج و د ماده 32
و بند الف ماده 35 وبند ج ماده 38 برنامه توسعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی کشور نیز تاکیدی بر استقرار بیمه سلامت بر اساس بند 8 سیاست های کلی سلامت ، ابلاغ شده توسط رهبر معظم انقلاب ، افزایش و بهبود کیفیت و ایمنی خدمات و مراقبتهای جامع ویکپارچه سلامت با محوریت عدالت وکارایی و بهره وری باید در قالب شبکه بهداشتی درمانی ومنطبق بر نظام سطع بندی و ارجاع صورت پذیرد.
تصویب نامه هیات وزیران به شماره 142435/ت 49862 مورخ 21/8/1392 با هدف بهرمندی و برخورداری مردم ازخدمات پایه سلامت وکاهش هزینه های سلامت ازجیب مردم تشگیل کارگروه بررسی طرح سلامت و هماهنگی دستگاههای اجرایی به منظور استقرار سامانه خدمات جامع و همگانی سلامت در کلیه روستاها ، حاشیه شهرها ومناطق عشایری شگل گرفت.
حال ضمن تشکراز خدمات دولت تدبیر و امید در اجرا ی این برنامه روستائیان وعشایر و اقشار کم درآمد با مشکلاتی مواجه هستند.
در بیمارستان ها از جمله بیمارستان مشگین شهر یک روستایی و عشایر و اقشار کم درآمد محترم اگر درحال مرگ هم باشد نمی تواند تا ساعت 4 بعداز ظهر از خدمات دفترچه روستایی استفاده کند واگربخواهد باید ویزیت آزاد بگیرد.و گرنه باید تا نصف شب بخاطر ازدحام جمعیت در صف بماند و شبانه هم با هزینه کرایه دربستی با مبلغ بالا به روستایش برود در حالیکه حتی نمی تواند ازبعضی خدمات تخصصی و پیشرفته در بیمارستان استفاده کند و بایستی برای این کار قبل از ظهر به بهداشت مربوطه جهت تایید دکتر برود و خلاصه یک روستایی برای رفتن به دکتر و تشخیص بیماریش باید حدود دو شبانه روز سرگردان شود امیدواریم دولت دبیر و امید، کرامت و عزت مردم روستا را در ارائه خدمات به این قشر از جامعه در نظر بگیرد.
منبع: دستورالعمل اجرایی برنامه بیمه روستایی و پزشک خانواده – نسخه 12-15 اجرایی در سال 93
نویسنده:علی امامعلیزاده میرک
جناب آقای میرک نارسایی در شبکه بهداشت و درمان این روستا شهر بسیار گسترده تر از این حرف هاست. مدیریت بی کفایت به دلیل منافع برخی از دوستان و سفارش شدگان، بسیاری از امور را به حال خود رها کرده است. به دلیل منافع شخصی رئیس آزمایشگاه بیمارستان، اغلب آزمایشات با بهانه های بسیار جزئی به آزمایشگاه خصوصی این فرد در سطح شهر ارجاع داده می شود. دستگاه سونوگرافی در بیمارستان تقریبا بلااستفاده مانده و بیماران در سطح شهر با در دست داشتن دفترچه بیمه باید حدود 10 برابر نرخ دولتی فرانشیز(سهم بیمار) بپردازند. مشکلات و سختی هایی که بیماران این روستا شهر به دلیل عدم وجود دستگاه MRI متحمل می شوند جای خود دارد و ……… . و مدیر محترم شبکه هم با شعار همه چی آرومه سر در برف نموده و بله قربان می فرمایند.
با سلام و خسته نباشید به مدیر سایت امیدواریم مسئولان شهر به مشکلات اقشار زحمتکش روستایی و عشایر رسیدگی کنند و آقای امامعلیزاده درد این قشر را بهتر می فهمند.مسئولین مربوطه خسته نباشید
جانا سخن از دل می گویی
مسئولین عزیز تشکرر
اقتصاد مقاومتی این است که به روستایئیان و عشایر که تولید کننده هستند توجه شود. با تشکر از آقای عطایی مدیر سایت
باتشکرازمدیرسایت(ازکلمه بلی قربان و….) وبرادربزرگوارم علی جان میرک(توجه به قانون وپیگیری آن و….)دولت تدبیراست نه دبیر ایراد نمیگیرم یادآوری است چون به علم تو آگاهی وافر دارم علی آقا و میدانم ازروی عصبانیت نوشته ی ولی مهم این است متولی شهرستان تخصیص اش گشاورزی است از علم طبی به اندازه دانش آموز ابتدایی اطلاع کافی ندارند انتظارنداشته باش برادر برای درمان………..
با تشکر از اقای عطایی
دولت با طرح نظام سلامت در بیمارستان ها با توزیع بسته سلامت به بیماران در واقع مسواک و خمیردندان و شامپو و دمپایی و کیف و کفش بی کیفیت می فروشد و نوعی دلالی و فروش اجناس تولید کنندگان خاص خودش هست بنام سلامت و به کام بعضی ها