مرکز هوشمند ترافیک مشگین‌شهر با اختصاص ۱۵۰ میلیارد ریال راه اندازی می شود

بقعه شیخ حیدر مشگین‌شهر نماد معماری ایلخانان

چرای زودهنگام ویرانگر مراتع استان اردبیل

موزه خصوصی نگارخانه اسناد تاریخی در مشگین‌شهر افتتاح شد

دستگاه‌های اجرایی اردبیل در تبیین موازین حجاب کوشا باشند

نسخه الکترونیکی شماره 107 دوهفته نامه ایلقار

طرح آبرسانی مشگین شهر نیازمند هفت هزار میلیارد ریال اعتبار است

سدهای نیمه‌خالی شهرستان مشگین‌شهر؛ تنش آبی در کمین است

«پویش همدلی» همزمان با عید فطر در اردبیل اجرا می‌شود

حمایت از بخش خصوصی راهکار مؤثر بر جریان رشد تولید

ثبت ششمین ژئوسایت طبیعی

سرمای بهاره بیش از ۴۰ هزار میلیارد ریال به باغات مشگین شهر خسارت وارد کرد

کد خبر: 7500 | تاریخ انتشار: 16:21:20 - پنج‌شنبه 17 اردیبهشت 1394 | 7 نظر | |

یونس اسدی:

زمین دانشکده کشاورزی مشگین شهر در تحویل ما نیست

ایلقار نیوز:یونس اسدی عصر امروز در جلسه شورای برنامه‌ریزی استانداری اردبیل اظهار کرد: جلسات شورای برنامه‌ریزی استان تاکنون به صورت منظم تشکیل شده اما یونس اسدیاز استاندار می‌خواهیم مسیر شورای برنامه‌ریزی را اصلاح کند.

وی افزود: استان اردبیل ظرفیت تعریف پروژه‌های بزرگ را دارد و باید تلاش کنیم به پروژه‌های ابتکاری ورود پیدا کنیم.

نماینده مردم مشگین‌شهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید چند کار ماندگار برای استان انجام دهیم، گفت: بهترین و راحت‌ترین مسیری که می‌تواند استان ما را تکان دهد همین شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان است.

اسدی گردشگری، صنعت و کشاورزی را مهمترین بخش‌های قابل توجه استان پیشنهاد کرد و افزود: در جلسه بعد شورا یک سری تسهیلات برای هموار کردن مسیر سرمایه‌گذاری در نظر گرفته شود.

وی با اشاره به بحث فرار سرمایه‌گذاران از منطقه بیان کرد: این مسئله باید به صورت پخته‌تر مورد بررسی قرار گیرد.

اسدی در ادامه به بیان مشکلات و ظرفیت‌های منطقه انتخابی خود پرداخت و اضافه کرد: در مورد معادن مشکلات زیادی در منطقه داریم.

وی با انتقاد از رویه تمدید پروانه معادن منطقه ادامه داد: تمدید این پروانه‌ها باید توسط شورا تصویب شود.

اسدی با بیان اینکه در مناطق محروم نیز ظرفیت‌هایی وجود دارد، گفت: باید از ظرفیت‌های مناطق محروم حمایت شود.

نماینده مردم مشگین‌شهر در مجلس شورای اسلامی افزود: بازگشت بودجه از شهرستان برای ما اصلاً قابل قبول نیست.

اسدی به مشکلات موجود در مورد احداث دانشکده کشاورزی مشگین‌شهر اشاره کرد و افزود: دانشکده کشاورزی مشگین‌شهر ردیف ملی دارد اما زمین این دانشکده در تحویل ما نیست.

وی بر تقسیم کار و تعامل در استان اردبیل تاکید کرد.

انتهای پیام/فارس

 

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است


7 ديدگاه مطلب براي " زمین دانشکده کشاورزی مشگین شهر در تحویل ما نیست " ارسال شده است.

  1. ﻋﻠﻲ گفت:

    ﻣﻤﻨﻮﻥ اﻗﺎﻱ اﺳﺪﻱ

  2. کیوان گفت:

    ساغول آقای اسدی

  3. farshid گفت:

    اقای اسدی اگر اونجا دانشجو بود میگفتی من کردم.اگر در اختیار مشکین نیست چرا افتتاحش کردی.پس تحویل چه کسی هست.چطور شده منابع طبیعی رو از بین بردین بخاطر درامد دوستانتان حالا چی شده میگویی دست من نیست.تا کی دروغ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    • ائل گوجی سل گوجی گفت:

      زیاد تند نرو داداش تو که نمیدونی موضوع از چه قراره اظهار نظر نفرما

  4. من گفت:

    یاشاسین اسدی

  5. بهزاد گفت:

    یاشاسین اسدی

  6. اقایی گفت:

    اگر دست شما نیست دست چه کسی هست.حتما برای شما و دوستانت سودی ندارد.

ارسال نظر

نظراتی که حاوی توهین و تضییع حق بوده یا ضعیف و دارای بار حقوقی باشد، تائید نخواهند شد


آخرین اخبار