اجاره سوئیت در مشکین شهر

ساختار کشور با مشکل تمرکزگرایی روبروست

زندان مشکین شهر دیگر جوابگو نیست

۱۰ کیلوگرم مواد مخدر در مشگین‌شهر کشف و ضبط شد

تعرفه‌های نامتعارف و داد اهالی مشگین‌شهر

۵ پروژه طرح هادی در مشگین‌شهر به بهره‌برداری رسید

۳۰ هزار پرونده با مصالحه در اردبیل مختومه شده است

تحقق ۹۰ درصدی برنامه‌های ابلاغی اداره استاندارد اردبیل

افزایش سرعت وزش باد در اردبیل/بارش برف در ارتفاعات انتظار می رود

توسعه و محرومیت‌زدایی روستاها در اولویت قرار گیرد

گردشگری مشکین شهر باید ها و نبایدها

تعرفه گاز در مشگین‌شهر باید تغییر یابد

کد خبر: 8773 | تاریخ انتشار: 2:00:31 - پنج‌شنبه 21 خرداد 1394 | 6 نظر | |

در حاشیه گردهمایی آسیب شناسی گردشگری مشگین شهر :

با حضور مسئولین شهرستان دو هفته نامه ایلقار رونمایی شد

ایلقار نیوز : دوهفته نامه ایلقار با حضور مسئولان شهرستانی در تالار مجتمع گردشگری و آبدرمانی وله زیر رونمایی شد.دو هفته نامه ایلقار با هدف اطلاع رسانی در عرصه فرهنگی ، سیاسی ، رونمایی دوهفته نامه  ایلقاراجتماعی انتشار یافته است

صاحب امتیاز و مدیر مسئول این نشریه اکبر عطایی می باشد که در اولین شماره خود در سرمقاله در مورد این نشریه نوشته اینگونه نوشته است :

 آغاز می کنیم شکفتن را با نام خدای قلم ، در بهار عشق و در فصل همدلی

ایلقار به معنی عهد و پیمان قلبی است با پروردگار و ماعهدی دوباره می بندیم برای آروزها و آرمان هایمان تا راهی باشداز جنس روشنایی در مسیر توانستن .

ایلقار آغازی است برای نوشتن و شروعی دوباره برای هویت بخشیدن به اندیشه های پاک دیارمان .

“ایلقار ” حدیثی است از خواستن و توانستن برای نسلی که در جستجوی هویت گم شده خود هستند و برای انانکه تجربیاتشان را در کوله باری ازدلتنگی پنهان کرده اند و پاکی و صداقت صفحه های سفید را می طلبند .

“ایلقار ” راهی است برای رشد و شکوایی استعداد های شهرمان تا بارور شوند از طراوت گفتن و امید را به ارمغان بیاورند برای جاودانگی قلم .

با وجود اینکه فضای مجازی عرصه جولان خبر و اطلاع رسانی می باشد اما به نظر می رسد رسانه های مکتوب حلاوت و شیرینی خود را هنوزا ز دست نداده است و نوشتن و ثبت آن در نشریات کاغذی، پایداری افکار و اندیشه ها را تثبیت می بخشد .

دو هفته نامه ایلقار در مسیر سیاستگذاری و اهداف خود سعی در تاثیر گذاری و اثر بخشی مثبت در حوزه فرهنگ و ادبیات را جزو اولویت های خود قرارداده و برآن است که بتواند گامی هرچند کوچک اما در خور فرهنگ مشکین شهر به نمایش بگذارد .

ایلقار وابستگی به هیچ شخص و گروهی را نداشته و نخواهد داشت و تنها هدف آن کمک به رشد و توسعه مشکین شهر و استفاده از تمامی ظرفیت های شهرمان در ابعاد فرهنگی ، سیاسی ، اجتماعی واقتصادی می باشد و در این راه از تمامی افکار و اندیشه هایی که برای رسیدن به جایگاه واقعی شهرستان کمک کند بهره مند خواهد شد .

دو هفته نامه ایلقار با هدف اطلاع رسانی و مکتوب نمودن افکار و اندیشه های شهرمان آغاز به کار نموده است و در این راه چشمان ما به قلم های صادق شماست تا در این راه یاریگر ما باشید تا بتوانیم آنچه را که شایسته و برازنده شهرمان است منتشر کنیم.

 در انتشار این دو هفته نامه جادارد از کسانی که ما را یاری و همراهی نمودنده اند از جمله : حمید نجف اوغلی ، وحید سید معصومی ، وحید نگهبان ، مهدی صادقی وسایر عزیزان تقدیر و تشکر ویژه ای داشته باشیم .

رونمایی دوهفته نامه  ایلقار
DSC_0666 رونمایی دوهفته نامه  ایلقار رونمایی دوهفته نامه  ایلقار رونمایی دوهفته نامه  ایلقار
رونمایی دوهفته نامه  ایلقار
DSC_0651
DSC_0654
انتهای پیام/ گزارش وعکس: وحید  سید معصومی خبرنگار ایلقار نیوز
استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است


6 ديدگاه مطلب براي " با حضور مسئولین شهرستان دو هفته نامه ایلقار رونمایی شد " ارسال شده است.

  1. قریشی گفت:

    اغاز به کار نشریه محلی شهرستان مشکین شهر با عنوان “ایلقارنیوز” را به عموم مردم و اهالی رسانه، بویژه صاحب امتیاز و مدیرمسئول محترم این نشریه،برادر گرامی مان؛ آقای عطایی وهمچنین حمید نجف اوغلی عزیز تبریک می گوییم و امیدواریم این دوهفته نامه در کنار سایر نشریات فعال در شهرستان بتواند صدای رسای مردم مشکین شهرباشد.

  2. احسان گفت:

    بدینوسیله آغاز به کاراین نشریه محلی را که به منظور انعکاس مشکلات مشکین شهربه همت شما جوانان لایق وفرهیخته شهرمون راه اندازی گردیده است راتبریک عرض نموده واز خداوند برای شما وتمامی مجموعه نیز آرزوی موفقیت وشادکامی می نمایم امید که درسایه توجهات امام زمان عج الله بتوانیم باهمت شماعزیزان شاهد شکوفایی مشکین عزیز باشیم

  3. توحید مهدوی گفت:

    تبریک و دست مریزاد به دوستان

  4. رافق مجتهدزاده گفت:

    انتشار یک نشریه دیگر را در شهرستان فرهنگی مشگین شهر به مردم و همچنین دست اندرکاران آن تبریک می گویم. امیدوارم این رسانه نیز همچون سایر رسانه های شهرستان در راستای ارتقای فرهنگ مردم کوشا باشد که قطعا چنین نیز خواهد بود.

  5. علی امامعلیزاده میرک گفت:

    با سلام آقای عطایی مدیرمسئول دو هقته نامه ایلقار از صمیم قلب برایت تبریک میگویم به امیدموفقیت وپیشرفتتان.

  6. علی گفت:

    ضمن تبریک به آقای عطایی،امید است که در برنامه های خویش سعی در شکوفاندن فرهنگ و هنر اصیل تورک آذربایجانمان باشد.

ارسال نظر

نظراتی که حاوی توهین و تضییع حق بوده یا ضعیف و دارای بار حقوقی باشد، تائید نخواهند شد


آخرین اخبار