ایلقار نیوز: در ایام ماه مبارک رمضان و شب میلاد کریم اهل بیت امام حسن مجتبی علیه السلام جشن باشکوهی با حضور مسئولان و خیرین شهرستان در حمایت از زندانیان غیر عمد در مرکز شهرستان برگزار شد.
جشن گلریزان با حضور مدیر کل امور زندان های استان اردبیل و جمعی از مسئولین و خیرین شهرستان مشگین شهر برای آزاد سازی زندانیانی که به خاطر جرائم غیر عمد و مشکلات مالی در زندان به سر می برند برگزار گردید.
بازهم دستان سخاوتمند مردم و خیرین به یاری نیازمندان آمدند تا گرهی از مشکلات بندگان خدا را بازکنند و دلهای خانواده آنها را با همت و کرامت شاد سازند و در جشن گلریزان بار دیگر شکوه احساس را نظاره گر بودیم تا تعدادی از زندانیان غیر عمد و مالی در عید فطر کنار سفر های خانواده خود باشند و کانون گرم خانواده را امیدی دوباره ببخشند .
در این مراسم فتحی مدیر کل امور زندان های استان اردبیل گفت: با برگزاری جشن های گلریزان در شهرستان های استان اردبیل در صدد هستیم با کمک های نقدی خیرین جمع اوری می شود زندانیان جرائم غیر عمد را از بند و زندان آزاد کرده و این ایاد را در کنار خانواده خود سپری کنند.
وی افزود: در سال گذشته به همت مردم در سطح استان اردبیل بیش از 400 نفر از زندانیان غیر عمد مالی با بدهی مالی 150 میلیارد ريال آزاد شده و در کنار خانواده های خود قرار گرفته بودند اما متاسفانه علاوه بر این بیش از 500 نفر دیگر نیز با بدهی مالی 410 میلیارد ريال اکنون در زندان به سر می برند که با حمایت های مسئولین و خیرین در صدد هستیم تا عید سعید فطر بخشی از این زندانیان را آزاد کنیم تا خانواده ها از این فلاکت رهایی یابند.
وی خاطر نشان کرد: 606 نفر در استان اردبیل به علت مشکلات مالی در زندان به سر می برند که 158 نفر آن مربوط به شهرستان مشگین شهر است که با حمایت های خیرین و مسئولین شهرستان در تلاش هستیم بخشی از این زندانیان را تا عید فطر آزاد کنیم.
بهزاد رئیس دادگستری شهرستان مشگین شهر نیز در سخنانی گفت: متاسفانه در شهرستان مشگین شهر شاهد حبث زندانیانی بودیم به خاطر کمتر از 10 میلیون ريال سال ها عمر خود را در زندان به سر برده است و توان پرداخت این مبلغ ناچیز را نیز نداشته اند لذا این مراسم با هدف کمک به چنین خانواده های نیازمند برگزار شده است که در حد توان به همت خیرین از این افراد حمایت شود.
انتهای پیام/ عکاس: حمید نجف اوغلی
واقعاً مراسم خیلی خوب برگزار شد که بی شک این هم حصول زحمات بی وقفه مدیری مدبر (جناب آقای انوری آذر)بوده که جا دارد بنده به نوبه خود ازایشان وصد البته از خیرین محترم حاضر در جشن تشکر نمایم و از خداوند متعال برای جملگی ، آرزوی صحت وسلامتی وتوفیق روز افزون دارم . انشاالله