اجاره سوئیت در مشکین شهر

ساختار کشور با مشکل تمرکزگرایی روبروست

زندان مشکین شهر دیگر جوابگو نیست

۱۰ کیلوگرم مواد مخدر در مشگین‌شهر کشف و ضبط شد

تعرفه‌های نامتعارف و داد اهالی مشگین‌شهر

۳۰ هزار پرونده با مصالحه در اردبیل مختومه شده است

تحقق ۹۰ درصدی برنامه‌های ابلاغی اداره استاندارد اردبیل

افزایش سرعت وزش باد در اردبیل/بارش برف در ارتفاعات انتظار می رود

توسعه و محرومیت‌زدایی روستاها در اولویت قرار گیرد

گردشگری مشکین شهر باید ها و نبایدها

تعرفه گاز در مشگین‌شهر باید تغییر یابد

هتل‌ ساوالان مشگین‌شهر در اختیار افراد بی‌سرپناه قرار گرفت

کد خبر: 9841 | تاریخ انتشار: 22:12:01 - دوشنبه 29 تیر 1394 | 1 نظر | |

واقعیتی در مورد کارخانه فولاد مشکین

ایلقار نیوز  :به گزارش ساوالان خبر ؛سید حامد عامل اظهار کرد: این کارخانه در حوزه تامین زیرساخت‌ها و تحویل زمین با مشکلات و دغدغه‌هایی روبه‌رو بوده به طوری که در یک سال گذشته در واگذاری زمین به صورت قطعی و طی مراحل قانونی با پیچ و خم و فراز و نشیب‌هایی روبه‌رو بوده در حالی که انتظار می‌رفت این مراحل بروکراسی اداری با سرعت بیشتر از این اتفاق می‌افتاد.

IMG_1169وی با بیان اینکه به هیچ‌وجه ادعای عده‌ای مبنی بر اینکه فولاد مشگین‌شهر توجیه اقتصادی ندارد قابل پذیرش نیست، افزود: عده‌ای بر این باورند که کارخانه فولاد و سیمان دیگر توجیه قبلی را ندارد و به دلیل آنکه ما در تحریم هستیم امکان صادرات آنها مهیا نیست در حالی که به هیچ‌وجه این نوع نگاه و نگرش منطقی به نظر نمی‌رسد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل یادآور شد: در چنین شرایطی حتی بعد از برداشته شدن تحریم‌ها نیز ما نیازمند راه‌اندازی کارخانه سیمان و فولاد هستیم در حالی که پیش از این ما حتی سنگ آهن را به چین صادر می‌کردیم و در آن موقع توجیه اقتصادی مطرح نبوده است.

عاملی با رد برخی از اظهارنظرهای کذب و غیرمنطقی در مورد راه‌اندازی کارخانه فولاد مشگین‌شهر عنوان کرد: بنده با دید کارشناسی اعلام می‌کنم که این کارخانه و زیرساخت‌های مشابه آن توجیه اقتصادی دارد و به یقین ما به چنین مجموعه‌هایی در رونق اقتصادی این استان نیازمندیم اما اینکه چرا در مقابل این سرمایه‌گذار برخی سنگ‌اندازی‌ها و رفتار نامهربانانه را شاهد هستیم باید خودتان تحلیل کنید که در منطقه با سرمایه‌گذار چطور برخورد شده است!

این مسئول تولید ناخالص کشورمان را ۶۲۸ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: تولید ناخالص کشورمان در بخش صنعت ۶۸ هزار میلیارد تومان بوده در حالی که در این استان تولید ناخالص ۵ هزار و ۷۹۱ میلیارد تومان بوده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با یادآوری اینکه حدود ۲۵ درصد واحدهای تولیدی این استان تعطیل یا نیمه فعال است، ادامه داد: میزان اشتغالی که در بخش صنعت و توسط واحدهای تولیدی و صنعتی به وجود آمده حدود ۲۰ هزار نفر است.

عاملی تصریح کرد: وضعیت ما در بخش صنعت مناسب نیست و اگر بخشی از واحدهای تولیدی ما راکد و یا نیمه فعال هستند به دلیل افت و خیز زیادی است که در اقتصاد کشورمان شاهد آن هستیم.

ویِ افزود: اکثر واحدهای این استان کوچک و متوسط هستند که در گذر از شرایط اقتصادی موجود دچار افت و خیز شده‌اند و در دست‌اندازهای اقتصادی گرفتار می‌‌آیند به طوری که اکثر این واحدهای تولیدی به سرمایه در گردش نیازمند هستند تا همچنان با قوت و قدرت فعالیت‌هایشان را ادامه دهند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل در پایان سخنان خود گفت: با شکل‌گیری ستاد تسهیل و کمیته‌های فنی در این زمینه و در کنار آن بازدیدهایی که استاندار اردبیل هر هفته از واحدهای تولیدی و صنعتی انجام می‌دهد تلاش بر این است تا موانع و مشکلات پیش‌روی واحدهای تولیدی و صنعتی را برطرف شده و امکان بهره‌گیری ازاین واحدها بیشتر و بهترفراهم آید.

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است


1 ديدگاه مطلب براي " واقعیتی در مورد کارخانه فولاد مشکین " ارسال شده است.

  1. محمد النی گفت:

    خدا کنه نیاد
    ما طبیعتمان را بکر می خواهیم
    قطعا به آحاد مردمان منطقه ام چیزی نخواهد رسید تنها نفعش به جیب خواص خواهد رفت
    نگذارید کارخانه ها به شهرمان بیایند
    بیایید طبیعتمان را دست نخورده حفظ کنیم

ارسال نظر

نظراتی که حاوی توهین و تضییع حق بوده یا ضعیف و دارای بار حقوقی باشد، تائید نخواهند شد


آخرین اخبار