اجاره سوئیت در مشکین شهر

ساختار کشور با مشکل تمرکزگرایی روبروست

زندان مشکین شهر دیگر جوابگو نیست

۱۰ کیلوگرم مواد مخدر در مشگین‌شهر کشف و ضبط شد

تعرفه‌های نامتعارف و داد اهالی مشگین‌شهر

۵ پروژه طرح هادی در مشگین‌شهر به بهره‌برداری رسید

۳۰ هزار پرونده با مصالحه در اردبیل مختومه شده است

تحقق ۹۰ درصدی برنامه‌های ابلاغی اداره استاندارد اردبیل

افزایش سرعت وزش باد در اردبیل/بارش برف در ارتفاعات انتظار می رود

توسعه و محرومیت‌زدایی روستاها در اولویت قرار گیرد

گردشگری مشکین شهر باید ها و نبایدها

تعرفه گاز در مشگین‌شهر باید تغییر یابد

کد خبر: 10245 | تاریخ انتشار: 20:30:30 - سه‌شنبه 13 مرداد 1394 | 1 نظر | |

یونس اسدی خبر داد :

راه‌اندازی مجهزترین تفرجگاه آبی اردبیل در سد سبلان مشگین‌شهر

یونس اسدی بعد از ظهر امروز در نشست با مدیرکل میراث فرهنگی استان و مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای اردبیل اظهار داشت: مجهزترین وپارک ابی بزرگ‌ترین تفرجگاه آبی استان اردبیل در زمینی به مساحت 500 هکتار در سد سبلان مشگین‌شهر احداث و راه‌اندازی می‌شود.

وی با بیان اینکه این تفرجگاه توسط بنیاد توسعه کارآفرینی احداث می‌شود، افزود: با توجه به ظرفیت‌های گردشگری این شهرستان و زیرساخت‌های ایجاد شده در این حوزه با راه‌اندازی این تفرجگاه شاهد افزایش تعداد گردشگران و مسافران در این منطقه می‌شویم.

نماینده مردم شهرستان مشگین‌شهر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در کنار این تفرجگاه با توجه به ظرفیت‌های موجود طرح پرورش ماهی در قفس نیز در محوطه سد سبلان مشگین‌شهر با همت و مشارکت بخش خصوصی در قالب 5 شرکت تعاونی اجرا می‌شود که این امر می‌تواند زمینه توسعه صنعت آبزی‌پروری را نیز در منطقه فراهم آورد.

فرماندار شهرستان مشگین‌شهر نیز در این نشست با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه گردشگری شهرستان مشگین شهر بیان کرد: با توجه به قابلیت‌ها و ظرفیت‌های مختلف در این حوزه تحولی اساسی در شهرستان ایجاد شده و پروژه‌های عظیمی همچون بزرگ‌ترین پل معلق خاورمیانه در این شهرستان احداث شده که زمینه حضور هر چه بیشتر گردشگران و مسافران را در منطقه فراهم می‌آورد.

ابراهیم امامی ایجاد و تقویت زیرساخت‌ها را از عوامل مهم و تاثیرگذار در توسعه صنعت گرددشگری در این منطقه دانست و گفت: باید در زمینه احداث مراکز اقامتی  و تفریجی نظیر تفرجگاه‌ها و مجتمع‌های آبدرمانی و نیز احداث و بهسازی راه‌های مواصلاتی اقدامات اساسی در شهرستان مشگین‌شهر انجام شود.

انتهای پیام/ ی

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است


1 ديدگاه مطلب براي " راه‌اندازی مجهزترین تفرجگاه آبی اردبیل در سد سبلان مشگین‌شهر " ارسال شده است.

  1. طاهر گفت:

    سلام دوستان امیدوارم شاهد پیشرفت بیش از این شهرستان مشکین شهر باشیم واقعا نماینده شما باعرضه هستن نه مثل نماینده شهرستان پارس اباد و بیله سوار ازش قدردانی کنید کاری کنید بازم نماینده مردم شریف مشگین شهر بشه

ارسال نظر

نظراتی که حاوی توهین و تضییع حق بوده یا ضعیف و دارای بار حقوقی باشد، تائید نخواهند شد


آخرین اخبار