اختصاص ۱۵۰ میلیارد ریال برای راه‌اندازی مرکز هوشمند ترافیک در مشگین‌شهر

بقعه شیخ حیدر مشگین‌شهر نماد معماری ایلخانان

چرای زودهنگام ویرانگر مراتع استان اردبیل

موزه خصوصی نگارخانه اسناد تاریخی در مشگین‌شهر افتتاح شد

نسخه الکترونیکی شماره 107 دوهفته نامه ایلقار

طرح آبرسانی مشگین شهر نیازمند هفت هزار میلیارد ریال اعتبار است

سدهای نیمه‌خالی شهرستان مشگین‌شهر؛ تنش آبی در کمین است

«پویش همدلی» همزمان با عید فطر در اردبیل اجرا می‌شود

حمایت از بخش خصوصی راهکار مؤثر بر جریان رشد تولید

ثبت ششمین ژئوسایت طبیعی

سرمای بهاره بیش از ۴۰ هزار میلیارد ریال به باغات مشگین شهر خسارت وارد کرد

باغداران مراقب سرمازدگی بهاره باشند

کد خبر: 10781 | تاریخ انتشار: 16:29:12 - شنبه 24 مرداد 1394 | بدون نظر | |

مهر انگیز حسین جمال نایب رئیس فدراسیون سه گانه:

متاسفانه در پرداخت حق و حقوق سلیقه ای برخورد می شود

بانوان در فدراسیون ها از نظر ساختاری جایگاهی ندارند و مسولان در پرداخت حق و حقوق سلیقه ای برخورد می کنند و تاکید کرد مسئولان درحال حاضر درصدد حل مشکلات هستند.unnamed

به گزارش سایت ورزش بانوان؛ رشته ورزشي سه گانه يا تري اتلون يكي از رشته هاي المپيكي داراي طرفداران زياد در جهان است، اين رشته شامل ۱۵۰۰ متر شنا، ۴۰ كيلومتر دوچرخه سواري و ۱۰ كيلومتر دو صحرانوردي است كه به صورت متوالي و پي در پي انجام مي شود و از نظر كارشناسان يك رشته ورزشي سخت و طاقت فرسا در عين حال يك ورزش بسيار مفرح و پويا محسوب مي شود. از اين رو ورزشكاران اين رشته را مردان آهنين مي نامند.

مهر انگیز حسین جمال نایب رئیس فدراسیون سه گانه در گفت و گو با خبرنگار سایت ورزش بانوان درباره تاریخچه حضور بانوان ایرانی در این رشته و فعالیت ها و افتخارات کسب شده توسط آنها می گوید.

شنا خط قرمز بانوان ورزشکار است
انجمن ها در سال 1386 تبدیل به فدراسیون شدند و بانوان هم از همان سال این ورزش را شروع کردند. از آنجایی که شنا خط قرمز بانوان است این رشته برای بانوان ایرانی تبدیل به رشته دوگانه شده است، یعنی به صورت دوچرخه سواری و دو انجام می شود.

نایب رییس بانوان فدراسیون سه گانه درباره مسابقات رسمی که در ایران انجام می شود؛ گفت: مسابقات قهرمانی کشور را در پیش داریم که امسال هشتمین دوره آن برگزار می شود. میانگین استانهایی که در این مسابقات شرکت می کنند هم از 16 تا 24 استان است.

وی در خصوص رده های سنی بانوان در این مسابقات گفت: تا سال گذشته این مسابقات در 3 رده سنی انجام می شد ولی از امسال در 4 رده سنی نوجوانان، جوانان، امید و بزرگسال برگزار می شود.

حسین جمال اضافه کرد: با توجه به شرایط سخت و استقامتی که در این رشته ورزشی نیاز است، بانوان در دوگانه بیشتر در رده سنی جوانان و امید موفق بوده اند.

محدودیت ها مانع حضور مربیان خارجی می شود
نایب رییس بانوان فدراسیون سه گانه درباره لزوم استفاده از مربیان خارجی گفت: تا به حال مربی خارجی نداشتیم و چون دختران ما در مسابقات دوگانه فعالیت دارند و رشته دوگانه جهانی نیست؛ اکثر مربیان خارجی در رشته سه گانه فعالیت می کنند. از  مربی خارجی نمی توان استفاده کرد،علاوه بر آن محدودیت هایی در ایران است که شرایط را برای حضور مربیان خارجی سخت تر کرده است.

وی گفت: مهمترین مسابقاتی که دختران ایرانی در آن شرکت کرده اند، مسابقات قهرمانی آسیا در فیلیپین در سال 1391 که دختران ما با توجه به تجربه کم به خط پایان رسیدند و دو مدال کسب کردند. متاسفانه دو سال است که  مسابقات آسیایی برگزار نمی شود ما اعزامی به مسابقات انجام ندادیم، تنها دو کارت جهانی داشیتم و مسابقات اسپانیا و کلمبیا که ابر قدرت های این رشته ورزشی در مسابقات حضور داشتند که متاسفانه دختران ما درخششی نداشتند.

موفقیت آقایان به واسطه نداشتن محدودیت، تمرینات زیاد و اعزام به مسابقات برون مرزی
حسین جمال درباره تفاوت خانم ها و آقایان در این رشته ورزشی توضیح داد: آقایان به واسطه محدودیت های کم، تمرینات زیاد و اعزاماتی که برای آنها صورت می گیرد موفقیت بیشتری کسب می کنند.

نایب ریس بانوان فدراسیون سه گانه درباره آینده بانوان در این رشته ورزشی گفت: آینده این رشته ورزشی به شرط اجرایی شدن برنامه ها که پیشنهاد بنده در این ارتباط ایجاد پایگاه قهرمانی در 4 منطقه  کشور است که دختران ما در این مناطق حضور دائمی داشته باشند و البته اردوهای مستمر اعزام به مسابقات، خوب بسیار موفق پیش بینی می شود.

حمایت مسئولان زبانی است
حسین جمال درباره حمایت های مسئولان گفت: حمایت ها زبانی است در این رشته ورزشی فضا بسیار مهم است طوری که در بعضی از استانها به دختران اجازه دوچرخه سواری جاده ای نمی دهند.در حال حاضر به مطلوب و دلخواه خود در این رشته نرسیدیم.

لزوم ایجاد پایگاه قهرمانی برای پیشرفت دختران
حسین جمال در ادامه از مسئولان ورزشی کشور خواست؛ چهارپایگاه قهرمانی که در حال حاضر بررسی هایی درباره شناسایی این مناطق صورت گرفته، ایجاد بشود که بانوان نیز فضای مناسب برای پیشرفت داشته باشند.

وی اضافه کرد: آنها باید توجه ویژه ای به امور بانوان داشته باشند. از آنجایی که تخصیص بودجه در فدراسیون 60 به 40 است یعنی به بخش بانوان 40 در صد تخصیص می گیرد فدراسیون مشخص کند که از این 40 درصد لااقل 30 درصد به صورت مشخص در اختیار این بخش قرار می گیرد و مسئولان برنامه هایی که با توجه به بودجه مدنظر دارند را اجرایی کنند نه اینکه بخواهند درست موقع اجرا آن را حذف کنند.

در پرداخت حق و حقوق سلیقه ای برخورد می شود
وی اضافه کرد: بانوان در فدراسیون ها از نظر ساختاری جایگاهی ندارند و مسولان در پرداخت حق و حقوق سلیقه ای برخورد می کنند.

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است

ارسال نظر

نظراتی که حاوی توهین و تضییع حق بوده یا ضعیف و دارای بار حقوقی باشد، تائید نخواهند شد


آخرین اخبار