اجاره سوئیت در مشکین شهر

ساختار کشور با مشکل تمرکزگرایی روبروست

زندان مشکین شهر دیگر جوابگو نیست

۱۰ کیلوگرم مواد مخدر در مشگین‌شهر کشف و ضبط شد

تعرفه‌های نامتعارف و داد اهالی مشگین‌شهر

۵ پروژه طرح هادی در مشگین‌شهر به بهره‌برداری رسید

۳۰ هزار پرونده با مصالحه در اردبیل مختومه شده است

تحقق ۹۰ درصدی برنامه‌های ابلاغی اداره استاندارد اردبیل

افزایش سرعت وزش باد در اردبیل/بارش برف در ارتفاعات انتظار می رود

توسعه و محرومیت‌زدایی روستاها در اولویت قرار گیرد

گردشگری مشکین شهر باید ها و نبایدها

تعرفه گاز در مشگین‌شهر باید تغییر یابد

کد خبر: 10899 | تاریخ انتشار: 12:23:23 - چهارشنبه 28 مرداد 1394 | 14 نظر | |

گفتگو:

مصاحبه نشریه اقتصاد مولد با مهندس ملکی درباره حضور در انتخابات ۹۴

جناب آقای مهندس ملکی با توجه به اینکه از مدت ها پیش در رسانه ها به عنوان چهره برتر و مطرح در عرصه انتخابات پیش رو هستید آیا ولی ملکیحضورتان در انتخابات قطعی است یا خیر؟

از یک سال پیش افراد موثر و معتمد شهرمان با حضور دردفتر اینجانب در تهران برای کاندیدا شدن در انتخابات رسما از بنده دعوت می نمودند اما اینجانب بنا به دلایل مختلف که شاید گفتن آن در اینجا مصلحت نیست اعلام آمادگی نمیکردم . منتها در عید نوروز امسال وقتی در مشکین شهر حضور چند روزه ای داشتم از سوی افراد زیادی که نسبت به اینجانب محبت داشته اند موضوع حضور درانتخابات به دفعات مورد تاکید قرار گرفت و در جراید و رسانه های حقیقی و مجازی نیز به گونه ای این ابراز محبت بروز و ظهور پیدا می کرد.

در نهایت بعد از بررسی و مطالعات جوانب امر خودم را در بین دو سئوال قرار دادم اول اینکه آیا سلامت جسمی و امنیت روحی و روانی شخصی اولویت دارد یا در مورد درخواست مردم نجیب منطقه مشگین شهر پاسخ مثبت بدهم؟ سوال دوم و از همه مهمتر در صورت حضور یا عدم حضور قضاوت تاریخ و مردم منطقه در مورد من چه خواهد بود؟

بعد از مشورت های مختلف با افراد امین و صاحب نظر تصمیم گرفتیم در صحنه انتخابات حضور فعال داشته باشیم.

ـ اینک که برای حضور در صحنه انتخابات اعلام آمادگی کرده اید نسبت به هجمه های مغرضانه که برخی سایت های خبری شهرستان و رسانه های محلی داشته و خواهند داشت چه نظری دارید؟

ـ کثرت جراید و رسانه های حقیقی و مجازی فی النفسه به عنوان عامل تنویر افکار عمومی مورد استفاده قرار می گیرند اما برخی از آنها هدفشان مسموم کردن فضای اجتماعی شهر می باشد. به نظر می رسد اینها مرز بین نقد منصفانه و تخریب را یا نمی دانند یا اینکه ازسوی اشخاص مغرض و بی تقوا هدایت می شوند. آنهایی که از روی نا اگاهی قلم زهراگین به دست می گیرند با ایجاد ارتباط و ارائه برنامه و مطالب روشن قابل اصلاح و تغییرهستند ولی آنهایی که هدایت شده با قلم زهر آلود افکار عمومی را مسموم می کنند به هیچ وجه تغییرپذیر نیستند. لذا نباید به اینگونه قلم فرسایی های مسموم اعتنا کرد.

ـ جناب آقای مهندس ملکی، با توجه به اینکه از بدو ورود به صحنه انتخابات مشگین شهر (سال ۷۸،دوره ششم)شعارها و برنامه های شما نسبت به سایر کاندیداها متمایز بوده و بیشتر تاکید برمحور توسعه اقتصادی منطقه و ایجاد تغییرات اساسی در بافت شهری با صنایع کشاورزی ،گردشگری،صنایع مکانیکی و معرفی صنایع دستی بوده است، آیا در راستای برنامه قبلی حرکت خواهید کرد یا برنامه های کامل و جامع تری خواهید داشت؟

امروزه به مدد ارتباطات، جهان به صورت دهکده ای در آمده است . با نگاه بسته و بدون در نظرگرفتن پیشرفت علوم و فنون جهان معاصر و عدم همسویی با آن ، رسیدن به توسعه اقتصادی میسر نخواهد بود.

لذا اعتقاد دارم با لحاظ کردن جمعیت کشور و منطقه و شهرستان ، ایجاد اشتغال و حل و فصل بیکاری ، بدون توجه به ابزار توسعه ممکن نخواهد شد. ابزار توسعه عبارت است از بالا بردن بهره وری از نعمت های خدادادی در زمین، کشف استعدادهای منطقه مشکین شهر که از روز اول از اهداف اساسی اینجانب بوده است. استعداد مشکین شهر به ترتیب اولویت در زمینه گردشگری ، صنایع دستی، صنایع کشاورزی، صنایع معدنی و مکانیکال است. ما با این باور برنامه های خود را ارائه دادیم و در دوره نمایندگی مردم در مجلس نیز ضمن توجه به ایجاد زیرساخت ها برطبق اولویت های فوق الذکر اقدام نمودیم که درکتاب خدمت بی منت فعالیت های انجام شده بصورت مشروح آمده است . اینک بعد از گذشت قریب به یک دهه با درک بهتر واقعیت های جامعه و شهرستان ، برنامه های کاملتری را تدوین کرده ایم. درصورت توفیق استقرار در سنگر خدمت گذاری مردم، مصمم تر از قبل نسبت به اجرای برنامه ها اقدام خواهیم کرد.

ـ ارزیابی شما از انتخابات اسفند ۹۴ چه می باشد؟

باور من این است که این دوره فعالیت انتخاباتی زودتر از دوره های قبلی شروع شده است. اما اگر منظور شما از ارزیابی موقعیت کاندیداها و شرایط آنها باشد، به نظرم هنوز زود است . چون تنور انتخاباتی خیلی داغ نشده است در ضمن اگر من بخواهم در مورد کاندیداها نظر بدهم شاید مناسب نباشد.

بهتر است این سئوال را از مردم بپرسید، زیرا مردم قضاوت نهایی را خواهند کرد .

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است


14 ديدگاه مطلب براي " مصاحبه نشریه اقتصاد مولد با مهندس ملکی درباره حضور در انتخابات ۹۴ " ارسال شده است.

  1. روستایی گفت:

    با ارزوی موفقیت برای مهندس ملکی و سایر همشهریان که به عنوان نامزد انتخابات مجلس دهم که عملکرد و برنامه های خودرا را در معرض قضاوت و داوری مردم منطقه قرار خواهند داد.بنده به عنوان فردی که کم وبیش مسایل مهم سیاسی -اقتصادی و فرهنگی مملکتی و جهانی و منطقه ای را رصد می نمایم.از اقای ملکی و رقبای ایشان انتظاردارم صریح و روشن و صادقانه مواضع و دیدگاههای خورا در مورد جناحها و گروهها ی سیاسی کشور و مخصوصا توافق برجام اعلام نمایند.و بهتر است حتی وابستگی سیاسی یشان را هم به تفکرات موجود در کشور را بیان کنند.شاید انتخاب و رای خیلی ها به صورت قومی ویا طایفه ای و معامله ای یا تعصبی(منظور تعصب گروهی و جناحی هم می باشد).اما برای خیلی های دیگر نوع نگرش و طرز تفکر و دیدگاه نامزد انتخابات در مورد مسایل کلان و منافع ملی در انتخاب ارجعیت دارد.

    • عوریهای مقیم مشکین گفت:

      امیدواریم باموفقیت مهندس ملکی شاهد رشد وشکوفایی ازمنظر اقتصادی وگردشگری باشیم همیشه اعتقاد داشتم مشکل منطقه مشکین شهر با فکر اقتصادی حل شدنی است نه افکار سیاسی

  2. علي گفت:

    باسلام.به اميد موفقيت دكتر ملكي عزيز.يا علي

  3. نوری گفت:

    با گذشت زمان آثار و نتایج خدمات آقای دکتر ملکی در منطقه مشکین شهر بیشتر نمود پیدا میکند. آقای دکتر موفق باشید.

  4. حسین گفت:

    درود براسدی نماینده مشگین شهر

  5. غرور گفت:

    فقط غرورش قابل تحمل نیست

    • بيدار گفت:

      شما كه اسم خودت رو غرور كذاشتي اونوقت مغرور بودن رو مطرح ميكني؟ در ثاني از راه دور قضاوت نكن ، برو از نزديك باهاش برخورد كن و حرف بزن اون وقت مي بيني جقدر مرد خوش اخلاق و ناز و دوست داشتني هست.

  6. مردمي گفت:

    شهرمان به مهندس ملكي نياز شديد دارد

  7. یک شهروند گفت:

    بدون تردید آقای ملکی یکی از مدیران موفق، کارآمد و باسابقه کشورمان است و با افراد سیاسی میانه‌‌رو و بانفوذ جریانانت سیاسی همیشه ارتباط داشته است. ان شاالله که بتواند نظر و رای اکثریت مردم شریف شهرمان را بدست آورد.

  8. محمد گفت:

    البته از ایلقار نیاز انتظار میرود که نوشته بنده را سانسور کند چون از اخبارش معلومه بی طرفی را در انتخابات رعایت می کنه و شش دانگ وابسته به ولی ملکی می باشد حیف از مجوزی که به شما دادند.

  9. من گفت:

    واقعاً از سانسورهای ایلقار نیوز که نظرات مخالف آقای … رو درج نمیکنه دلخوریم و نشان از طرفداری یک جانبه این سایت داره.
    دوست عزیز محبوبیت سایتت رو زیر سوال نبر

    • دوست عزیز نظرات مختلف شما در حمایت از اسدی بارها تایید شده است و قرار نیست نظرات توهین آمیز که به سایر نامزدها دارید نیز تایید شود چرا که اگر اینگونه نظرات را تایید کنیم بیشترین نظرات توهین آمیز و تخزیبی بر علیه همان نامزد مورد حمایت شماست پس باید آنها را نیز تایید کنیم بنابراین آنچه را برای خود می پسندی برای دیگران نیز بپسند

      • من گفت:

        دوست عزیز هیچ توهینی در کار نبوده و فقط از زحمات و خدمات آقای ملکی تشکر کرده بودم

  10. من گفت:

    یاشاسین اسدی

ارسال نظر

نظراتی که حاوی توهین و تضییع حق بوده یا ضعیف و دارای بار حقوقی باشد، تائید نخواهند شد


آخرین اخبار