سهم اردبیل از ۳ درصد نفت ۵۰۲ میلیارد تومان است

غرامت کشاورزان مشگین‌شهری در کوتاه‌ترین زمان پرداخت می‌شود

دیجیتال علیه مطبوعات

خسارت سیل به کشاورزان مشگین‌شهر در حال ارزیابی است

تعداد ثبت‌نام کنندگان مسکن ملی استان اردبیل به بیش از ۱۱۶ هزار نفر رسید

سارقان سیم‌های برق در مشگین‌شهر دستگیر شدند

«موئیل» مشگین‌شهر در بین ۱۳ روستای مهم گردشگری کشور قرار گرفت

۱۰ نفر از اراذل و اوباش در اردبیل دستگیر شدند

آسیب دیدگی ۱۰۰ درصد محصول برنج در مشگین‌شهر

طغیان رودخانه‌های مشگین‌شهر در پی بارش‌های اخیر

بقعه شیخ حیدر مشگین‌شهر نماد معماری ایلخانان

ساخت مسکن برای ۲۶۰۰۰ متقاضی نهضت ملی

کد خبر: 13519 | تاریخ انتشار: 15:42:58 - چهارشنبه 29 مهر 1394 | بدون نظر | |

تشییع پیکر 3 شهید جنگ سوریه در همدان و سبزوار

پیکرهای مطهر 2 شهید مدافع حرم حضرت زینب (س) روز چهارشنبه با حضور پرشور مردم و مسئولان استان در همدان تشییع شد.

ایلقارنیوز، مردم همدان پیکرهای پاک این 2 شهید را از ساعت 10 صبح امروز از مقابل حرم امامزاده عبدالله(ع) تا میدان امام خمینی(ره) تشییع کردند.

نماز بر پیکرهای این شهیدان توسط نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان آیت الله طه محمدی اقامه شد.

مردم همدان با سر دادن شعارهای ‘یا حسین(ع)’، ‘یا زینب(س)’، ‘این گل پر پر از کجا آمده، از سفر کرب و بلا آمده’ این شهیدان حرم را تا منزلگاه ابدی بدرقه کردند.
پیکرهای این 2 شهید پس از تشییع باشکوه بر روی شانه های مردم، در باغ بهشت شهر همدان آرام گرفت.

ستوان یکم پاسدار شهید مجتبی کرمی و بسیجی دلاور مجید صانعی موفق در حراست از حرم حضرت زینب (س) و کمک به جبهه مقاومت اسلامی در جنگ با تروریست ها در سوریه، عصر دوشنبه به شهادت رسیدند.

اواسط مهر ماه نیز سردار سرلشکر پاسدار حسین همدانی از فرماندهان دوران دفاع مقدس و مستشاران ارشد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی حین انجام مأموریت های مستشاری در حومه شهر حلب به شهادت رسید و روز دوشنبه هفته گذشته بیستم مهرماه در زادگاهش همدان پس از تشییع به خاک سپرده شد.

پیکر شهید مدافع حرم حضرت زینب (س) در سبزوار تشییع شد

پیکر مطهر شهید رضا دامرودی از شهدای مدافع حرم حضرت زینب (س) روز چهارشنبه در شهرستان سبزوار تشییع شد.

به گزارش ایرنا، در این مراسم تشییع کنندگان پیکر شهید دامرودی را با شعارهایی لبیک یا حسین (ع)، لبیک یا زینب (س)، حسین حسین شعار ماست، شهادت افتخار ماست، مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل و مرگ بر داعشی، از مسجد جامع تا میدان کارگر سبزوار تشییع کردند.

در این مراسم پیام فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به خانواده شهید دامرودی قرائت شد.
در بخشی از این پیام آمده است: امروز پرچم پرافتخار کربلا و روایت ایثارگری عاشورائیان بر شانه های استوار شما گذاشته شده است.

این پیام می افزاید: شما به حق توانستید در انعکاس و امتداد این فلسفه و قیامی دیگر از سوی فرزندان حسینی که در روزگاری نه چندان دور در کربلای ایران اسلامی رقم خورد، زینب گونه درخشیده و شایسته ستایش ظاهر شوید و اثبات کردید که همواره پشتیبان ولایت فقیه هستید.

در این مراسم نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی، فرماندار ویژه سبزوار، روحانیان، نیروهای نظامی و انتظامی، بسیجیان، خانواده معظم شهدا و ایثارگران و اقشار مختلف مردم حضور داشتند.

مداحی و قرائت وصیت نامه شهید رضا دامرودی بخش دیگری از این مراسم بود.
پیکر مطهر شهید دامرودی پس از تشییع برای خاکسپاری به زادگاهش روستای دامرود بخش روداب سبزوار منتقل شد.

شهید رضا دامرودی هفته گذشته در سوریه به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

سبزوار در 237 کیلومتری غرب مشهد مقدس واقع است.

انتهای پیام/ایرنا
استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است

ارسال نظر

نظراتی که حاوی توهین و تضییع حق بوده یا ضعیف و دارای بار حقوقی باشد، تائید نخواهند شد


آخرین اخبار