بقعه شیخ حیدر مشگین‌شهر نماد معماری ایلخانان

چرای زودهنگام ویرانگر مراتع استان اردبیل

موزه خصوصی نگارخانه اسناد تاریخی در مشگین‌شهر افتتاح شد

نسخه الکترونیکی شماره 107 دوهفته نامه ایلقار

طرح آبرسانی مشگین شهر نیازمند هفت هزار میلیارد ریال اعتبار است

سدهای نیمه‌خالی شهرستان مشگین‌شهر؛ تنش آبی در کمین است

«پویش همدلی» همزمان با عید فطر در اردبیل اجرا می‌شود

حمایت از بخش خصوصی راهکار مؤثر بر جریان رشد تولید

ثبت ششمین ژئوسایت طبیعی

سرمای بهاره بیش از ۴۰ هزار میلیارد ریال به باغات مشگین شهر خسارت وارد کرد

باغداران مراقب سرمازدگی بهاره باشند

بهشتی به نام جهنم دره در دامنه سبلان

کد خبر: 13825 | تاریخ انتشار: 12:28:08 - پنج‌شنبه 7 آبان 1394 | بدون نظر | |

با تلاش ماموران محیط زیست :

دستگیری 5 نفر شکارچیان غیر مجاز در شهرستان مشگین شهر

ماموران یگان حفاظت محیط زیست شهرستان مشگین شهر 5نفر شکارچی غیر مجاز خرگوش و کبوتر چاهی را دستگیرنمودند.

اسلحه

 به گزارش روابط عمومی اداره حفاظت محیط زیست مشگین شهر طی عملیات یگان حفاظت محیط زیست مشگین شهر ۵ شکارچی غیر مجاز که اقدام به شکار خرگوش و کبوترهای چاهی مناطق مشگین شهر کرده بودند دستگیر و تحویل مقامات قضایی شهرستان شدند.
در این باره دهقانی رئیس اداره محیط زیست مشگین شهر گفت: این ۵ نفر از اهالی مشگین شهر نیستند و اصالت کردی دارند. وی دلیل ورود شکارچیان غیرمجاز به منطقه را فرارسیدن فصل شکار و افزایش اسلحه در بین مردم دانست.
دهقان در مورد نحوه دستگیری این شکارچیان گفت: شکارچیان در ابتدا به شکار غیرمجاز اعتراف نکرده بودند و ظاهرا گوشت شکار را نیز به مصرف غذایی رسانده بودند؛ با این حال نیروهای ما ناامید نشده و با استفاده از سگ های بویاب اقدام به جستجوی لاشه حیوانات شکار شده کردند که خوشبختانه موفق به کشف آثار جرم و اخذ اعتراف شدند. وی همچنین افزود شکارچیان در ظهر عاشورا اقدام به شکار غیرمجاز کرده بودند که با هوشیاری نیروهای یگان حفاظت دستگیر شدند. از بازداشت شدگان ۴ قبضه اسلحه ضبط شده است که ۱ مورد آن بدون مجوز بوده است.

در حال حاضر اسلحه ها و مهمات شکار در اختیار اداره محیط زیست مشگین شهر می باشد.

دهقان در مورد وضعیت شکار غیرمجاز گفت شکارچیان با تجربه عموما پایبند قوانین محیط زیست هستند ولی شکارچیان بی تجربه و یا غیربومی اقدام به شکار غیرمجاز می کنند که هم به محیط زیست آسیب می رسد و نیز در اغلب مواقع بازداشت شده و به پرداخت جریمه های سنگین محکوم می شوند. وی همچنین از قوه قضاییه نیز تشکر کرد که همکاری مناسبی با حفاظت محیط زیست دارند و شکارچیان را به اشد مجازات محکوم می کنند.

وی در مورد حفاظت از محیط زیست در مقابل شکارچیان گفت که در یک سال گذشته تعداد محیط بانان از ۳ نفر به ۱۲ نفر افزایش یافته است و سه پایگاه حفاظت جدید در مرادلو، انزان و شابیل فعال شده است. وی در پایان از تمامی مردم و طبیعت دوستان که همکاری خوبی با اداره محیط زیست دارند تشکر کرد.

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است

ارسال نظر

نظراتی که حاوی توهین و تضییع حق بوده یا ضعیف و دارای بار حقوقی باشد، تائید نخواهند شد


آخرین اخبار