معرفی روستای «موئیل» مشگین‌شهر برای ثبت جهانی در یونسکو

کارگاه زیست‌ عفیفانه در مشگین‌شهر برگزار شد

کلاهبردار حرفه‌ای اردبیل سر ۲۳ نفر کلاه گذاشت

تجلیل از ۲۴ اثر برتر در هنرواره «عباس زمان» در مشگین شهر

سهم اردبیل از ۳ درصد نفت ۵۰۲ میلیارد تومان است

غرامت کشاورزان مشگین‌شهری در کوتاه‌ترین زمان پرداخت می‌شود

دیجیتال علیه مطبوعات

خسارت سیل به کشاورزان مشگین‌شهر در حال ارزیابی است

تعداد ثبت‌نام کنندگان مسکن ملی استان اردبیل به بیش از ۱۱۶ هزار نفر رسید

سارقان سیم‌های برق در مشگین‌شهر دستگیر شدند

«موئیل» مشگین‌شهر در بین ۱۳ روستای مهم گردشگری کشور قرار گرفت

۱۰ نفر از اراذل و اوباش در اردبیل دستگیر شدند

کد خبر: 12743 | تاریخ انتشار: 17:52:58 - سه‌شنبه 14 مهر 1394 | بدون نظر | |

پس از جلسه استیضاح وزیر راه:

مناظره زاکانی و پزشکیان در راهروی مجلس

ایلقار نیوز: مصاحبه علیرضا زاکانی رییس کمیسیون ویژه بررسی برجام مجلس با صدا و سیما به یک مناظره در راهروی خانه ملت با حضور مسعود پزشکیان از منتقدان گزارش این کمسیون تبدیل شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، علیرضا زاکانی نماینده تهران و رییس کمیسیون ویژه بررسی برجام امروز (سه شنبه) پس از پایان جلسه استیضاح وزیر راه و شهرسازی با خبرنگار گزارش هفتگی شبکه یک سیما به گفت و گوی تلویزیونی پرداخت.

دقایقی از گذشت این گفت و گو خبرنگار گزارش هفتگی از مسعود پزشکیان که در حال عبور از کنار زاکانی در راهروی مجلس بود خواست که به اظهارات زاکانی پاسخ دهد.

یکی از خبرنگاران حاضر در راهروی مجلس نیز به پزشکیان گفت: آقای زاکانی یک طرفه صحبت می کند شما بیایید و از خودتان دفاع کنید.

با اصرار خبرنگاران پزشکیان نیز در کنار زاکانی قرار گرفت و این دو به مناظره پرداختند.

کمیسیون ویژه بررسی برجام در جلسه علنی روز یکشنبه مجلس گزارشی از بررسی برجام در این کمسیون قرائت کرد. این گزارش با انتقاد و مخالفت 5 عضو کمیسیون ویژه روبرو شد.

پنج عضو مخالف گزارش نهایی کمیسیون ویژه بررسی برجام در مجلس در بیانیه ای متن گزارش برجام را یک سونگر خواندند و تاکید کردند: بیانیه قرائت شده منطبق بر منافع ملت نبوده وآثار بسیار مثبت برجام که می تواند راهگشای بسیاری از مشکلات جاری کشور باشد را نادیده گرفته است.

این بیانیه به امضای علاء الدین بروجردی نماینده مردم بروجرد، غلامرضا تاجگردون نماینده مردم گچساران، مسعود پزشکیان نماینده مردم تبریز، عباسعلی منصوری آرانی نماینده مردم کاشان و منصور حقیقت پور نماینده مردم اردبیل رسیده است.

منبع: ایرنا
استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است

ارسال نظر

نظراتی که حاوی توهین و تضییع حق بوده یا ضعیف و دارای بار حقوقی باشد، تائید نخواهند شد


آخرین اخبار