دستگاه‌های اجرایی اردبیل در تبیین موازین حجاب کوشا باشند

«پویش همدلی» همزمان با عید فطر در اردبیل اجرا می‌شود

حمایت از بخش خصوصی راهکار مؤثر بر جریان رشد تولید

۳۰ هزار پرونده با مصالحه در اردبیل مختومه شده است

تحقق ۹۰ درصدی برنامه‌های ابلاغی اداره استاندارد اردبیل

افزایش سرعت وزش باد در اردبیل/بارش برف در ارتفاعات انتظار می رود

توسعه و محرومیت‌زدایی روستاها در اولویت قرار گیرد

درخشش دختران گلف‌باز اردبیلی در المپیاد استعدادهای برتر

اجتماع بزرگ امت رسول الله(ص) در اردبیل

استان اردبیل نیاز به دو برابر تخت بیمارستانی دارد

امام جمعه اردبیل: گره‌های ذهنی جوانان در فتنه اخیر را رفع کنیم

عملکرد مدیران و کارکنان به‌صورت عملیاتی ارزیابی می‌شود

کد خبر: 14616 | تاریخ انتشار: 15:31:48 - پنج‌شنبه 21 آبان 1394 | بدون نظر | |

مدیرکل حمل و نقل استان اردبیل:

اردبیل رتبه دوم کشوری در کاهش تلفات جاده‌ای را کسب کرد

جاده مرگ7

مدیرکل حمل و نقل و پایانه‌های استان اردبیل گفت: در 6 ماهه نخست امسال استان اردبیل در کاهش تلفات جاده‌ای توانسته با توجه به عملکرد خوب و مطلوب رتبه 2 کشوری را به خود اختصاص دهد.

ایلقارنیوز، علی رحمتی پیش از ظهر امروز در جلسه بررسی میزان تصادفات و تلفات جاده‌ای در محورهای اردبیل اظهار داشت: در 6 ماهه نخست امسال استان اردبیل در کاهش تلفات جاده‌ای توانسته با توجه به عملکرد خوب و مطلوب رتبه 2 کشوری را به خود اختصاص دهد.

وی از کاهش 7.20 درصدی تلفات جاده‌ای در محورهای مواصلاتی استان اردبیل خبر داد و افزود: باید تلاش و جدیت همه مسئولان مربوطه و متولیان در این حوزه بر این باشد تا بتوانیم با انجام اقدامات لازم و مشارکت و همکاری همه‌جانبه و به ویژه اقدامات فرهنگی در این حوزه این میزان تلفات را نیز کاهش دهیم.

رحمتی تصریح کرد: اجرای طرح‌های ارتقای ایمنی توسط این اداره کل و اقدامات پیشگیرانه و مناسب دستگاه‌های مسئول مانند پلیس راه استان, اداره کل راه و شهرسازی استان, اورژانس, هلال احمر و سایر نهادها سبب شده مجموع تلفات استان اردبیل در حوادث جاده‌ای‌, بر اساس گزارش پزشکی قانونی کشور از 116 نفر به 92 نفر کاهش یابد.

مدیرکل حمل و نقل و پایانه‌های استان اردبیل بیان کرد: این موضوع همت همگانی و زحمات شبانه‌روزی مسئولان استانی و از همه مهم‌تر نهادینه شدن قوانین و مقررات و رعایت اصول ایمنی رانندگی توسط مردم فهیم استان را نشان می‌دهد.

وی گفت: تلاش ما این است به همت کاربران جاده‌ها و دستگاه‌های درگیر طرح  و با مساعدت مسئولان و اراده مردم بزرگوار استان این تلفات را به حداقل رسانده و راه‌های استان را به یکی از امن‌ترین جاده‌های کشور تبدیل کنیم و این در سایه رعایت قوانین و مقررات و توجه به اصول ایمنی رانندگی در جاده‌ها توسط آحاد مردم میسر می‌شود.

انتهای پیام/تسنیم

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است

ارسال نظر

نظراتی که حاوی توهین و تضییع حق بوده یا ضعیف و دارای بار حقوقی باشد، تائید نخواهند شد


آخرین اخبار