ایلقار نیوز به نقل ازکیهان مشکین: شهرستان مشگین شهر را باید بعنوان یکی از گنجینه ها و مکان های با پتانسیل بالا برای برنامه ریزی در جهت اهداف توسعه محوردر حوزه های مختلف قلمداد کنیم.
شهرستانی که با دارا بودن امکانات خدادای در بخش گردشگری،آثار فراوان باستانی، معادن، خاک های غنی و قرار گرفتن در منطقه جغرافیایی مناسب، بهترین شرایط را برای رشد و توسعه در خود می بیند.
اما متاسفانه با وجود این فاکتورها و پتانسیل های کم نظیر، آز آنچه که استحقاق آن را داشته است، کم نصیب بوده است.
یکی از بخش هایی که می تواند اقتصاد مشگین شهر را دگرگون کند، بخش کشاورزی و باغداری است. با توجه به اینکه این شهرستان بیش از ۲۰ هزار هکتار باغات میوه را در خود جای داده است، با برنامه ریزی و رویکرد مناسب در سیاست گذاری می توان از این فرصت برای حرکت در مسیر توسعه بهره مند شد.
متاسسفانه در سال جاری با وجود برداشت نزدیک به ۲۰۰ هزار تن محصولات سردرختی در مشگین شهر، هیچگونه برنامه ای جهت خرید آن از باغداران توسط متولیان امر صورت نگرفت و محصولات این قشر زحمت کش یا قمیت های ناچیز و به واقع با قیمت زایعات به فروش رفته و سبب ضرر و زیان فراوان به باغداران منطقه شد.
اما نکته جالبی که وجود دارد این است که بعد از خروج محصولات از دست باغداران مسئولان از خرید تضمینی سیب به قیمت ۱۹۰۰ تومان خبر می دهند و دلالانی که سیب را با قیمت ارزان از روستائیان تهیه کرده اند سودی بسیار نصیبشان خواهد شد.
جال سوال اینجاست که آیا هدف مسئولان حمایت از کشاورز بوده یا حمایت از دلال؟
با توجه به اینکه مقام معظم رهبری بارها بر تکیه بر ظرفیت های داخلی، حمایت از تولید ملی و توجه به بخش کشاورزی تاکید نموده اند و همواره به ایجاد سازوکار مناسب برای رونق صنایع بومی توصیه نموده اند، چرا مسئولان اینقدر به این حوزه ها کم توجه هستند.
شوربختانه کشاورزان مشگین شهر بعد از این بی توجهی ها اقدام به قطع درختان ۲۰ ساله خود می کنند و هیچ کدام از نهاد های مربوطه نیز در مقابل این فاجعه اقتصادی اقدامی را انجام نمی دهد.
انتهای پیام/