سهم اردبیل از ۳ درصد نفت ۵۰۲ میلیارد تومان است

غرامت کشاورزان مشگین‌شهری در کوتاه‌ترین زمان پرداخت می‌شود

دیجیتال علیه مطبوعات

خسارت سیل به کشاورزان مشگین‌شهر در حال ارزیابی است

تعداد ثبت‌نام کنندگان مسکن ملی استان اردبیل به بیش از ۱۱۶ هزار نفر رسید

سارقان سیم‌های برق در مشگین‌شهر دستگیر شدند

«موئیل» مشگین‌شهر در بین ۱۳ روستای مهم گردشگری کشور قرار گرفت

۱۰ نفر از اراذل و اوباش در اردبیل دستگیر شدند

آسیب دیدگی ۱۰۰ درصد محصول برنج در مشگین‌شهر

طغیان رودخانه‌های مشگین‌شهر در پی بارش‌های اخیر

بقعه شیخ حیدر مشگین‌شهر نماد معماری ایلخانان

ساخت مسکن برای ۲۶۰۰۰ متقاضی نهضت ملی

کد خبر: 14225 | تاریخ انتشار: 17:02:34 - پنج‌شنبه 14 آبان 1394 | بدون نظر | |

امیرعبداللهیان :

پیگیر تعیین سرنوشت رکن آبادی از طریق سازمان ملل و صلیب سرخ جهانی هستیم

 

ایلقارنیوز،حسین امیرعبداللهیان روز پنجشنبه  اظهار داشت: در جریان مذاکرات اخیر رییس سازمان حج و زیارت و سرکنسول کشورمان در جده با مقامات سعودی ، علاوه بر پیگیری دقیق وضعیت همه مفقودین ، بار دیگر موضوع تعیین سرنوشت آقای رکن آبادی بصورت ویژه پیگیری شده است.
وی تصریح کرد: همچنین این موضوع برای چندمین بار به کاردار سعودی در تهران منتقل شده است.
امیرعبداللهیان خاطرنشان کرد: در سطح بین الملل نیز علاوه بر طرح موضوع توسط وزیر خارجه کشورمان با مقامات سازمان ملل، از طریق صلیب سرخ جهانی موضوع پیگیری می شود.
معاون وزیرامور خارجه تاکید کرد: عربستان نسبت به فاجعه منا مسئول است و باید همه تبعات آن از جمله تبعات حقوقی این فاجعه را متحمل گردد.
به گفته امیر عبداللیهان پیگیری ها تا تعیین وضعیت آخرین مفقود فاجعه منا بدون إغماض و با جدیت ادامه می یابد.
امسال 64 هزار زائر ایرانی برای انجام مناسک حج راهی عربستان سعودی شدند که در فاجعه منا 464 تن از حجاج ایرانی جان خود را از دست دادند.
با گذشت بیش از 40 روز از فاجعه منا هنوز از سرنوشت 28 زائر ایرانی از جمله غضنفر رکن آبادی سفیر سابق جمهوری اسلامی در لنبان اطلاعی در دست نیست.

انتهای پیام /ایرنا

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است

ارسال نظر

نظراتی که حاوی توهین و تضییع حق بوده یا ضعیف و دارای بار حقوقی باشد، تائید نخواهند شد


آخرین اخبار