«پویش همدلی» همزمان با عید فطر در اردبیل اجرا می‌شود

زندان مشکین شهر دیگر جوابگو نیست

گردشگری مشکین شهر باید ها و نبایدها

119 حفار غیرمجاز آثار باستانی در استان اردبیل بازداشت شدند

پیله های پرواز ، نسلی که پوست انداخت

عاشقانه ای برای پاییز

عشق و مصائب خبرنگاری

ویدئو: اجتماع حسینیان مشگین شهر در سال 1401

زکات جمع آوری شده در هر روستا برای نیازمندان همان روستا هزینه خواهد شد

نماز جمعه نشانگر قدرت سیاسی اسلام و پیوند دهنده جناح هاست و به هیچ جناح و گروه و اشخاصی وابسته نیست

💥سهم مشکین شهر از استخدام دستگاه های اجرایی

منافع شخصی فراتر از منافع شهرستان !!

کد خبر: 15902 | تاریخ انتشار: 10:17:25 - چهارشنبه 25 آذر 1394 | 2 نظر | |

میلادصادقیلر:

اخلاق انتخاباتی

ایلقار نیوز:چند ماهی بیش تا برگزاری دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی باقی نمانده است به همین دلیل در شهرستان مشگین شهر نیز همگام با سایر نقاط کشور جوّ خاص انتخاباتی حکم فرماست. و با توجه به تجارب قبلی اکنون نیز همانند دوره­ها­ی پیشین شاهد حضور متعدد نامزدهایی هستیم که با نیت خدمت در صحنه رقابت حاضر شده و از چند ماه و بعضاً چند سال مانده به زمان انتخابات شروع به معرفی و ارائه برنامه ها و تبلیغات شان نموده اند.IMG_20151211_142816

هر بار که سخن از انتخابات به میان می آید مهم ترین نکته­ای که بیش از هر چیزی نُمو پیدا می­کند بحث اخلاق انتخاباتی ، نوع تبلیغات ، استفاده از انواع ابزارها و قانونی عمل کردن نامزدهاست که چهر واقعی و درونیشان را نشان می دهد. بر همین اساس به راحتی می توان فهمید که وارد شدنشان به عرصه انتخابات آیا برای ادای تکلیف و با هدف خدمتگزاری بوده و یا اینکه هوای نفسانی و طمع جاه و مقام و رسیدن به مطامع دنیوی را در دل داشته اند!

مقام معظّم رهبری در بخشی از بیانات خودتلاش نامزدها را برای رسیدن به نمایندگی مجلس در دو دیدگاه تقسیم بندی نموده و چنین می فرمایند: ((نمایندگی مجلس دارای دو بعد است، یعنی از دو دیدگاه این مساله را می توان نگریست.

دیدگاه اول: این است که نامزد انتخاباتی از نمایندگی و حضور در مجلس شورای اسلامی و دسترسی داشتن به مسئولین کشور و تریبون آزاد، به چشم یک امتیاز شخصی، عنوانی و مادی نگاه می کند که البته غالبا وضع بر همین منوال است. افرادی می­کوبند، می زنند، زحمت می کشند، پول خرج می­کنند و انواع اقسام تلاش­ها را انجام        می­دهند تا به این امتیاز دست پیدا کنند….که در فرهنگ حاکم برنظام مقدّس جمهوری اسلامی ایران این دیدگاه مردود است.

دیدگاه دوم: این است که نامزد انتخاباتی به نمایندگی مردم در مجلس به عنوان یک مسئولیت، یک ادای وظیفه، یک صحنه کارآمد برای خدمت نگاه می کند… در این دیدگاه، مقصد این است که کاندیدای انتخاباتی تلاش کند تا وارد مجلس شود برای خدمت به اسلام و مردم و استعداد خود را در اینجا در معرض آزمایش الهی و مردمی قرار دهد.))

باداشتن چنین دیدگاه هایی است که نامزدهای انتخاباتی وارد کارزار رقابتی وتبلیغاتی می شوند وبا رفتار و نگاه وتصویری که در ذهن شان ازخود وهمچنین رقبایشان دارند در سه گروه رقابت گریز،رقابت ستیز ورقابت پذیرقابل تقسیم بندی هستند.

رقابت گریزها

درفضایی رشد کرده اند که با داشتن انحصار موهبتی ارزشی به رقابت قایل نیستند و همیشه در رقابت دنبال          برد و باخت هستند، و همواره خودشان را یک سرو گردن بالاتر از دیگر رقبا می دانند و انتخاب شدن را حق موروثی خود تلقی می کنند و بعضاً از رقابت ستیزی نیز بهره می برند، که در اکثر انتخابات نمایندگان قبلی معمولاً از این روش استفاده می­کنند هرچند که هستند نمایندگانی که کاملاً رقابت پذیر بوده و به رای مردم و حقوق رقبا احترام قائل­اند.

رقابت ستیزها

افرادی را شامل می شود که رقبا را دشمن و مانع پیشرفت خود می دانند و بخشی از هزینه خود را صرف از میدان به در کردن رقبا و تخریب آنان می­کنند. تبلیغاتی غیرسالم و از نوع غربی و فریبکارانه ای که چند دوره ای است آرام آرام به برنامه انتخابات ایران نفوذ کرده و با کمال تاسف عده قلیلی از نامزدها نیز از آن روش­ها استفاده می کنند. به طوری که ((استفاده از اهرم پول و رشوه در قالب های مشروع!!))، ((مفتضح کردن رقبا به وسیله دروغ وتهمت))، ((پخش اخبار و اطلاعات از زندگی شخصی اشخاص))، ((سفره های رنگین در مجالس مختلف))، ((نگاه داشتن امکانات دولتی و پخش آن در منطقه به هنگام تبلیغات انتخاباتی)) ، ((وعده های دروغین و بلند پروازانه))که مردم فهیم ایران اسلامی هیچ گاه چنین رفتارهایی را با شعار خدمت رسانی نامزدهای انتخاباتی هم سو نمی دانند و آگاهند که چنین کسانی نمی توانند مدافع ارزش های اسلام وانقلاب و التیام بخش دل داغدیده یتیمان جنگ تحمیلی و حامی مستضعفین باشند و از هر باند و جناحی که می­توانند خود را از یاران امام (ره) و مقام معظّم رهبری بدانند.

چنین کسانی چطور می توانند حامی مستضعفین، رنج دیدگان، کشاورزان و کارگران باشند، درحالی که گلوی رهبر انقلاب از تذکر چنین اعمالی رنجور و دلشان از وجود چنین اشخاصی در صحنه انتخابات، پر خون است، به طوری که خطاب به جناح­های سیاسی و نامزدها و اطرافیان آنها چنین می­فرمایند: ((تبلغات انتخاباتی باید به معنای واقعی خود، در حدود شرعی و به دور از فریب وکارهای دروغین و متهم کردن رقبای انتخاباتی، صورت گیرد))

افراد رقابت پذیر

شامل نامزد­هایی می شود که، محیط سالم رقابتی را ضامن توسعه همه جانبه دانسته و این تلقی را دارند که رقیب، دوست و همراه ما در توسعه و آبادانی است و با هم حرکتی را شروع کرده ایم تا به نتیجه مثبت برسیم چنین نامزدهایی رابطه برد- برد را الگوی کاری خود قرار می دهند و رقابت سالم را طریقه دستیابی به موفقیت می دانند.

امید است که تمامی نامزدهای انتخاباتی شهرستان مشگین شهر از نوع افراد رقابت پذیر باشند و در زمره کسانی قرارنگیرند که نقاب برچهره دارند که غالب ترین این نقاب ها،ماسک اخلاق است. چرا که چون عرصه رقابت    زمینه­ای است که نقاب اخلاق از چهره فرو می افتد وخصلت های نهانی آشکار می گردد و چون فضای انتخابات فضایی هیجانی است و زمینه برای واکنش های هیجانی و رفتارهای غیراخلاقی مانند تخریب، تهمت، دروغ، غیبت و… فراهم است به دور باشند. و بر ما مردم همیشه در صحنه شهرستان مشگین شهر نیز وظیفه شرعی است که با استفاده از قوه عقل و تبدیل آن به عقلانیت و با شعور ودرک کافی جهت دفاع از حقوق حقّه شهرستان مشگین شهر در سطح کشور و با سنجشی دقیق و مهندسی شده از شرایط تمامی نامزدهای انتخاباتی در اسفند ماه سال 1394 با حضور پرشور برسرصندوق های رأی فردی اصلح را راهی بهارستان نماییم تا با حضور فعال و جسورانه خود در خانه ملت راه گشای آبادانی و پیشرفت همه جانبه این شهرستان باشد.

                                                                                                                           میلادصادقیلر

    کارشناس ارشد جفرافیای پزشکی

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است


2 ديدگاه مطلب براي " اخلاق انتخاباتی " ارسال شده است.

  1. ممد گفت:

    به عباسزاده مشکینی رای می دهم چون رفیق مشایی و بقایی و رحیمی و احمدی نزاد است

  2. حامی وطن گفت:

    دوست عزیز آقای (ممد) من به عنوان یک خواننده ،سخن جانبدارانه ای در خصوص نامزدهای احتمالالی انتخابات پیش رو ازنویسنده ندیدم چطور شما مطلب حاضر را متهم به حمایت از نامزدی مشخص می کنید؟

ارسال نظر

نظراتی که حاوی توهین و تضییع حق بوده یا ضعیف و دارای بار حقوقی باشد، تائید نخواهند شد


آخرین اخبار