ایلقار نیوز:
بسمه تعالی
بیانیه مشترک ائتلاف بزرگ برای آبادانی مشگین شهر
نکته وحدت مجوی از دلِ بی معرفت گوهر یک دانه را در دل دریا طلب
با سلام و صلوات به روح پر فتوح امام امت ، شهدای انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی و آرزوی سلامتی و طول عمر با برکت برای رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله امام خامنه ای (مد ظله العالی)
به استحضار شما امت شهید پرور و با بصیرت مشکین شهر قهرمان می رسانیم بدنبال شکل گیری ائتلاف بزرگ برای آبادانی مشکین شهر که شامل نمایندگان همه طیف های سیاسی شهر میگردد دوباره عده ای معلوم الحال که موفقیت خود را در عدم پیشرفت شهرمان میدانند دست بکار شده و با شروع شایعه پراکنی و تهمت زنی روی شیوخ نهروان را سفید کرده اند، این ابوجهلان زمانه حرفهایی زدند که کفار صدر اسلام نیز در زدن چنین حرفهایی تردید می کردند به اینان میگوییم که به فکر چه چیز هستید آیا به فکر دنیا هستید یا آخرت؟ شما ابوصفیان صفتان که در دنیا بهره ای جز دشمنی با مردم نبرده اید چگونه به خود اجازه داده اید تا پیوستن بزرگان و اندیشمندان و دلسوزان شهر را که تنها بر معیار راه گشایی برای پیشرفت شهرمان بوده است و راه رسیدن شما را به مقاصد انحرافی و ارتجاعی بسته است با شایعه پراکنی و تهمت زنی کمرنگ جلوه کنید، ما به این جنود الشیطان اعلام میداریم که اگرتهمت ناروایی را متوجه مدیر دلسوز، کاردان و حسینی شهرمان مهندس صفر جعفرزاده عزیز کرده اید، پس از روز قیامت غافلید. و اگر ائتلاف هفت نفره را آماج حملات و تهمت های خود می نمایید به ما بگویید اگر دکترولی ملکی، مهندس صفر جعفرزاده ، حاج نادر قربانی، حاج علی زین العابدین، دکترمسعود فقیه، فرروز عطایی و استاداکبر مردانی به فکر این شهر نباشند پس چه کسی باید به فکر این شهر باشد. این بزرگان هرکدام از طیف های جداگانه سیاسی و اجتماعی هستند که اکنون گرد هم آمده اند پیشرفت شهر مان مشکین شهر بر تمامی افکار سیاسی و انحصار طلبی ارجحیت دارد. و شما نهروان صفتان را نصیحت می کنیم به جای تهمت زنی و شایعه پراکنی و فروختن آخرتتان بدنیایی بی ارزش ، از راه انحراف و ارتجاع دست برداشته و در راه مستقیم قدم بردارید و از این عزیزان که هدف تهمتهای شما قرار گرفته اند طلب حلالیت کنید و دست در دست بزرگان و مردم این سرزمین در جهت آبادانی منطقه بکوشید.
یاعلی(ع)
ستاد مرکزی مهندس ولی ملکی
ائتلاف منفعت طلبان
این هم مشت محکمی باشد برای منافقین و دشمنان آقای ملکی .
فرض می کنیم که آقای ملکی صفر جعفر زاده رو خریده (فرض) خوب 6 نفر دیگه رو هم خریده ؟
مردم شریف و با ارزش مشگین شهر بدانند که این حرف ها چیزی بیشتر از تهمت منافقین نبوده.
همه ی این مردان شریف برای آبادانی مشگین شهر می کوشند.
به امید رسوای شدن این منافقین در روز 8 اسفند.
خدا قوت مهندس
یا علی (ع)
مرگ بر ضد ولایت فقیه
آیا دم انتخابات آقای ملکی هم مدرک دکترا گرفتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جالبه واقعا…
به به آقای زین العابدین، مردانی و عطایی شما چرا؟ شما و اصول گرایی؟ وای چه کلاهی در این چند سال به سرمان گذاشته اند
در مورد اسم این ائتلاف که نوشته اند ائتلاف بزرگ ، باید بگویم مدعیان بزرگی برای بزرگ بودن باید اسباب و ویژگیهای بزرگ بودن را داشته باشند اسم نمی آورم اما وجدانا شما قضاوت کنید این آقایان بزرگ دوره قبل در کدام ستاد بودند و بر علیه چه کسی بودند و الان چه شدند قبلاها می گفتند نان به نرخ روز الان نمی دانم چه میگویند شاید بگویند خمیر به نرخ ساعت .
درود بر ائتلاف بزرگ .یا علی یا حسین
اگر فضای جامعه اجازه می دادجواب هریک از بی سوادهای به اصطلاح فعال سیاسی می دادیم
امان از دست این ائتلاف منفعت طلب. مردم را چی فرض کرده اید؟
این دلسوزان شهر که می فرمایید بجز عطایی ومردانی مابقی شان چند سال به چند سال گذرشان به شهرشان می افتد!!!!!!!!!!!!!خودتونید مردم خیلی باهوشتر از امثال شماها هستند.
چه بخور بخوری بشه
یه جوری نوشتن ائتلاف انگار رجال سیاسی ائتلاف کردن
دلسوزان شهر……..؟ واقعا خنده اور است کسانی که در انتخابات قبل بر علیه اش ولی در این دوره هم ائتلاف مشوند حتما دنبال منفعت . مقام یا………….
کی میگه اینااصولگرا هستن؟
ایشالا پیروز میشن
اگه عرضه داشتین با دکتر روحی مناظره میکردین… حالا اومدن 7 نفری خون مردم رو به شیشه کنن…چه ائتلافی فکر کردین مردم نمیدوونند این ائتلاف فقط برای پست و مقامه …حیف تو دکتر روحی ای کاش به این انتخابات قدم نمی گذاشتین و خودتونو کوچک نمیکردین
یکی از دلسوزانی که نام برده اید اصلا نه در مشکین شهر ونه در اردبیل وتهران بلکه در خارج ایران یعنی کشور رومانی تشریف دارند ویمکی از سرمایه داران بعد از سال 70میباشند که برای اشتغال جوانان بیکار شهرخود در کشور رومانی کارخانه احداث کرده اند!!!!
فرروز جان بالاخره تو هم به آرزوی دیرینه ات رسیدی عکستون در رسانه محلی چاپ شد!
یا علی (ع)…با همه شایعه پراکنی های یک عده باز لطف خدا پیروزی را نزدیکتر کرده است،همانهایی با زدن کانال “خبر فوری مشگین” در تلگرام فقط علیه جنابان کاندیداها تهمت و افترا و توهین پخش میکردند…مکروا و مکر الله والله خیر الماکرین
یا حسین یا علی مرگ بر بد خواهان
حیف آقای زین العابدین که در چنین جمعی حضوریافته است.
چرا نظرات منو نمیذارین,چرا حذف میکنین,مگه سیاست و رسالت یک سایت خبری بیطرفی نیست,برای شما متاسفم,الحق که ولی قاسمی ها جعفرزاده ها زین العابدینی ها زیبنده شما میباشد
شما سرمايه دار در روماني منظورتان دكتر فقيه ميباشد، افسوس كه ايشان را نميشناسيد، خواهيد ديد چه انسان والا وموثري ميباشند ايشان، از همان شب پيروزي ملكي ايشان حتي خداحافظي هم نكردند كه مبادا شائبه ديگري مطرح شود، او خود يك عالميست دوست عزيز…