خسارت ۲ هزار میلیارد تومانی بلایای طبیعی در مشگین‌شهر

معرفی روستای «موئیل» مشگین‌شهر برای ثبت جهانی در یونسکو

تجلیل از ۲۴ اثر برتر در هنرواره «عباس زمان» در مشگین شهر

مرکز هوشمند ترافیک مشگین‌شهر با اختصاص ۱۵۰ میلیارد ریال راه اندازی می شود

بقعه شیخ حیدر مشگین‌شهر نماد معماری ایلخانان

چرای زودهنگام ویرانگر مراتع استان اردبیل

موزه خصوصی نگارخانه اسناد تاریخی در مشگین‌شهر افتتاح شد

نسخه الکترونیکی شماره 107 دوهفته نامه ایلقار

طرح آبرسانی مشگین شهر نیازمند هفت هزار میلیارد ریال اعتبار است

سدهای نیمه‌خالی شهرستان مشگین‌شهر؛ تنش آبی در کمین است

«پویش همدلی» همزمان با عید فطر در اردبیل اجرا می‌شود

حمایت از بخش خصوصی راهکار مؤثر بر جریان رشد تولید

کد خبر: 17634 | تاریخ انتشار: 18:15:13 - دوشنبه 3 اسفند 1394 | 3 نظر | |

بیوگرافی ، افکار و اندیشه های دکتر حمید رضا پاکدل

ایلقار نیوز :حمیدرضا پاکدل عشايرزاده‌اي که در ييلاقات مشگين‌شهر به دنيا آمده و از حوزه انتخابيه زادگاهش براي مجلس دهم و راهيابي به بهارستان کمر همت بسته تا براي وطن خود سرمنشا خير و برکت باشد.photo_2016-02-22_18-10-12
به گزارش خبرنگار ما حميدرضا پاکدل متولد سال 1346 در يکي از ييلاقات شهرستان مشگين‌شهر به دنيا آمد و دوره ابتدايي خود را تا سال چهارم در مدرسه روستاي مرادلو به پايان رساند.
اين چهره فاخر علم و ادب و اخلاق کلاس پنجم و دوره راهنمايي را در پارس‌آباد به پايان رساند و مقطع متوسطه را در دبيرستان نام‌آوران اردبيل جهان علوم به سرانجام رساند تا مدرک ديپلم خود را دريافت کند.
پاکدل که زودتر از انتظار در سال 66 پدرش را از دست داد به عنوان سرپرست خانواده مسئوليت سنگيني را بر عهده گرفت اما با سختکوشي تمام توانست در سال 66 از رشته علوم تجربي مرکز تربيت معلم تبريز قبول شود.
پاکدل به دليل مشکلات خانوادگي و فوت پدر نتوانست ادامه تحصيل دهد و در سال 67 از رشته شيمي محض و کاربردي دانشگاه تبريز قبول شد و در ترم سوم از آن رشته انصراف و مجددا در کنکور سال 69 شرکت کرد و به لحاظ اشتباه کامپيوتري سازمان سنجش وآموزش کشور از رشته تغذيه اهواز که انتخاب نکرده بود قبول شد.
دکترپاکدل کانديداي دهمين دوره مجلس شوراي اسلامي اين بار در کنکور 70 از رشته داروسازي دانشگاه علوم پرشکي تبريز قبول شده و بعد از طي سختي ها و مرارت هاي فراوان در سوم خرداد 76 از رشته داروسازي با کسب رتبه ممتاز پایانامه (20) فارغ‌التحصيل شد.
وي يک هفته بعد از فارغ‌التحصيلي طي ابلاغي از حوزه مديريت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشکي استان اردبيل در داروخانه شبکه بهداشت و درمان شهرستان پارس‌آباد به عنوان مسئول فني آغاز به کار کرد و بعد از مدتي همزمان به عنوان معاون دارو و درمان شبکه بهداشت و درمان شهرستان پارس‌آباد انتخاب شد.
کانديداي مجلس دهم از حوزه انتخابيه مشگين‌شهر بعد از 30 ماه خدمت در آن پست در اولين دوره انتخابات شوراي اسلامي شهر پارس آباد شرکت و به عنوان منتخب شورا در پارلمان محلي حاضر شد.
دکتر پاکدل که تجربه حضور در انتخابات دوره ششم و هفتم مجلس را در کارنامه خود دارد از جبهه اصلاحات به فعاليت اجتماعي و سياسي خود ادامه داد.
وي از اول مرداد 85 طي حکمي از سوي رئيس دانشگاه علوم پزشکي استان اردبيل به عنوان مدير شبکه بهداشت و درمان شهرستان پارس‌آباد منصوب و خدمات ارزنده‌اي را به مردم مرزنشين آن ديار ارائه و انجام داد.
از خدمات دکتر پاکدل تاسيس بيمارستان جديد که در حال راه‌اندازي و اتمام مراحل تکميل و تجهيز است و همچنين بخش سي‌تي‌اسکن و آي‌سي‌يو، توسعه بخش دياليز ، جذب مشارکت خيرين به ساخت درمانگاه‌هاي زير نهر تراب، محله فرهنگيان، احداث پايگاه 115 در مسير بران- سربند، اصلاندوز – پارس‌آباد، چندين پايگاه بهداشتي و خانه بهداشت ساختمان‌هاي اداري، پانسيون پزشکان و مرکز درمان بستر شهر اصلاندوز را نام برد به طوري که به گواه فعالان حوزه سلامت و مردم ديار پارس‌‌آباد اين خدمات در طول تاريخ بهداشت و درمان منطقه بي‌سابقه بوده و رکوردي دست نيافتني است.
اين چهره موفق علمي دانشگاهي تا اواسط مهر ماه 87 در آن پست انجام وظيفه کرده و بعد از قبولي در دوره پزشکي اجتماعي از دانشگاه علوم پزشکي تهران به آن دانشگاه منتقل و به عنوان مدير امور خوابگاه‌ها و مجمتع کوي علوم پزشکي دانشگاه تهران با 3 هزار و 500 نفر دانشجوي خوابگاهي مشغول خدمت شد.
در طول خدمت اين دکتر متعهد انتخابات 88 و انحلال دانشگاه علوم پزشکي ايران را تجربه کرده و با درايت و شايستگي در ارتباط با دانشجويان توانست بدون تشکيل پرونده انضباطي براي هيچ يک از دانشجويان ارائه خدمت نمايد.
کانديداي مجلس دهم از حوزه انتخابيه مشگين‌شهر در سال 90 از دکتري تخصصي رشته بيوشيمي دانشگاه بين‌المللي شيراز قبول شد و در خرداد 93 با رتبه ممتاز 86.7 امتحان بورد تخصصي را گذرانده و در حال حاضر مشغول تدوين پايان‌نامه خود در آن رشته است.
دکتر پاکدل مدرس بيوشيمي دانشکده داروسازي علوم پزشکي استان اردبيل است و همزمان مسئوليت راه‌اندازي داروخانه آن دانشکده را بر عهده گرفت که توانست با موفقيت اين ماموريت را به انجام برساند.
دکتر پاکدل به عنوان يک عشايرزاده که با مشکلات متعدد و با سوابق اجرايي و تحصيلي درخشان کانديداي دهمين دوره انتخابات مجلس شوراي اسلامي از شهرستان مشگين‌شهر است مي‌خواهد براي رفع مشکلات فقر و بيکاري، اشتغال، فرهنگ و ادب در آن ديار فرهنگ‌پرور گام‌هاي عملي بردارد تا در پيشرفت و آباداني اين مرز و بوم نقش‌آفريني کند

استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلامانع است


3 ديدگاه مطلب براي " بیوگرافی ، افکار و اندیشه های دکتر حمید رضا پاکدل " ارسال شده است.

  1. رای دهنده گفت:

    با توجه به سوابق و رزومه ای که از آقا دکتر گفتین ایشان تو حوزه انتخابیه پارس آباد کاندیدhا میشدن ضریب موفقشانبیشتر از اینجا بود

  2. محمد امین گفت:

    ایشان بایستی از پارس آباد کاندید می شدند

  3. کامران‌ گفت:

    به نظر من همه جای ایران سرای من است.پس نیاید فرقی داشته باشد پارس‌آباد‌باشه‌‌ یا مشگین شهر…من میکنم.آدم‌خوب‌باخدا‌را‌نباید از دست داد اگه دوباره خواستن کاندید بشن حتما تشریف بیارن به شهر ما مشگین شهر باشن‌ چون شهرما‌ نیاز به همچین مدیرباشخصت‌ و مومن دارد‌.

ارسال نظر

نظراتی که حاوی توهین و تضییع حق بوده یا ضعیف و دارای بار حقوقی باشد، تائید نخواهند شد


آخرین اخبار